tiistai 7. marraskuuta 2023

Päivän jälkiruoka (+TV-sarja)

Hulkilta tuli jo hyvänyön blogaus, mutta... No multa tulee vielä monta blogausta. Tai, noh... Monta kuvaa siis, ja tekstiä - mutta yksi blogaus vaan (tämä siis...)! 😊

Arnoldsista tosiaan hain munkin, vai donitsin - vai mikä lie..?! 😵😋😁 Sen kanssa maistuu hyvin kaak... siis tee - ei, kun... Mitä mä sekoilen (tahalteen? 😔😋😂)?! Ajatus juoksee nopeammin kun teksti 😓😋😆 Kahvi siis sopii kun nyrkki silmään donitsin kanssa 😇

Tässäpä ollaan TV:n äärellä, herkkujen (tai herkun, ja kahvin) kera 😍😋 Mutta...¨

Onko väreissä (TV:n taustalla) jotain vikaa, vai heittääkö mun silmät vaan?! 😨😓😑

No toinen kuva paljastaa, ettei ole 😊 Huh, mä ehdin jo pelästyä... 😰😖😕😓😋😃 Satuin vaan ottamaan kuvan "väärällä hetkellä" 😔😑😓😋😄 Mun uusi hiAno lamppu (tai polttimo, lamppu on vanha) näkyy taustalla 😎😋

Ekaa kertaa sattui James Michael "Gunther" Tyler taustalle, kun kuvasin herQja 😊 Ihan hupaisa hahmo oli/on, mitä on khyllä kaikki hahmot tossa kyseisessä sarjassa 😍😎 Ei näin laadukkaassa sarjassa pysty olemaan mitään huonoa, TOD LOiSTavan laadukasta alusta loppuun 😍😎 Ja sarjahan on Friends (1994 - 2004) 😍😎 No joo, olen khyllä valittanut - että loppu(kaudet) vähän lässähti 😖😕😓 Mutta, no on ne hemmetin hyviä verrattuna nykyajan shitti sarjoihin... 😡😓 Nyt ei tule khyllä äkkiseltään mitään mieleen, paitsi ehkä Miehen puolikkaiden (2003 - 2015) uudet jaksot - kun Ashton "Walden Schmidt" Kutcher tuli mukaan kuvioihin 😖😖😡😡😓😓

En paljoa muita sarjoja katsele, tai ainakaan Sitcom -sarjoja - khyllä mä kaikkea sontaa (😋😃) katson vain elämästä / viidakon tähtösiin / temptation icelandiin (kirjoitusvirhe on tahallinen, tietäjät tietää...), silent library suomeen / ei saa nauraa / petollisiin yms scheisseen...


Mutta joo, tämän piti olla jälkiruoka blogaus..?! :x =/ :'( :P :D Taidan laittaa "TV-sarja" labelin, kun tuli asiaa "siitä" :) Ja, tämä oli samalla mun hyvänyön blogaus - enempää ei tänään tule (ellei jotain ihmeitä tapahdu =O :P :D)! En khyllä tähän mitään labelia laita, kun mitään "hyvänyön" kuvaa en tähän liitä, mutta... Huomisiin!

Hyvänyön blogaus

Minulta (Hulk) ei tänään enää tule blogauksia joten minun osaltani se on - hyvää yötä ja MO!

Päivän makee kuva

Yes yes yesss🤩...🤗...😎... - huomenna rysähtää neljännen Ghostbusters elokuvan traileri. Pääsee pitkästä aikaa blogaamaan päivän trailer blogauksen - eipä ole vähään aikaan - ainakaan minulta (Hulk) tullut sellaista. Tontsahan blogaa trailerin jokaiseen omaan päivän leffa blogaukseensa. Mutta tätä odotan kyllä innolla.

"Sama kun viime viikolla, jne..."

Joo, sama jatkuu - kun viime viikolla ja sitä edellisissä (joita en nyt jaksa linkittää, tosta minkä linkitin - niin pääsee niihin...)!


Tämä oli vähän tälläinen 'laiska' blogaus =/ Pahoittelut siitä! :ashamed: itQ :'( joopS :P EHEHHEEEeeeee :D Kaipa tästä on ihan perinne tulossa, khyllä kelpaa... :saint: Nyt oli 'vaan jo' tiistai, koska eilen mulla oli muita/muualla hommia... Mutta ihan kiva, että töissä saa itse kokattua ruokaa - niin 'tuoreena', ilman että se olisi jotain mikrolla lämmitettyä... Toki, monilla on ruokalat/ravintoloita töissä/niiden lähellä - mutta on omatekoinen aina omatekoista :) Ei ole sen voittanutta! =) yeah..!! B)

Päivän leffa

Aika pistää ensikatseluun tämä tähtinäyttelijöitä vilisevä elämänkertaleffa - Chaplin. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän juoma

Siinä kaatuu juomaa mukiin..., mutta nyt muisti pätkii että mikä se juoma olikaan.
No sehän oli se Rainbow Greippi virvoitusjuoma. 

Päivän ruoka

Ja siinä lepää gorgonzola pasta valmiina pannussa.
Ja siinä vielä lautasella tarjottuna. Ei muuta kuin - hyvää ruokahalua. 

Ruoka ostosten esittely

Tuli käytyä lähi Alepassa mistä lähti mukaan gorgonzola pastatarvikkeet: Kotimaista sika-nauta jauheliha (400g) paketti - Valio Aura pussi ja Arla Lempi ruokakerma. Ruokajuomaksi lähti tuo Rainbow Greippi virvoitusjuoma. Ei muuta kuin ruoanlaittohommiin.

R.I.P. Evan Ellingson (1988-2023)

Suru-uutisia maailmalta. Näyttelijä Evan Ellingdon on kuollut vain 35-vuoden ikäisenä. Kuolinsyy ei ole vielä selvillä. Hieman tuntemattomampi nimi..., mutta minulle (Hulk) hän on tuttu kasvo C.S.I: Miami sarjasta David Caruson poikana. Kepeät mullat ja lepää rauhassa Evan Ellingdon🌺.

Happy Birthday

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä kaksi näyttelijää. Elokuvista Mike & Dave Need Wedding Dates ja The Out-Laws tuttu Adam Devine täyttää tänään tasavuosia eli 40-vuotta. Sitten elokuvista Indiana Jones ja Viimeinen ristiretki..., Braveheart ja Peloista pahin tuttu Michael Byrne täyttää tänään myös tasavuosia eli 80-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday🎂🎁🎈🥳 molemmille synttärisankareille. 

Screenshot & Link

Tänään viettää jälleen syntymäpäiviään tämä Lost sarjan kaunotar. Alla👇 linkki.

Happy Birthday Yunjin Kim 

(päivän typy)