perjantai 25. joulukuuta 2009

Makeita kuvia luvassa lissää samasta aiheesta

Löyty tuo -"Noidan käsikirja" -kansi päivän makeeksi kuvaksi -ja äsken kun selasin uudestaan sillä hakusanalla..., niin löytyi muutama sivu kyseisestä kirjasta mistä näkee minkälaisia tarinoita kirjassa on. -Niitä voisi sitten päivittäin pistää makeina kuvina yksi per päivä. -Mitä nyt 9 kpl niitä löytyi.

Päivän makee kuva

En ole koskaan ollut mikään innokas lukutoukka..., mutta tuossa kirja mitä tuli lueskeltua pienempänä innokkaasti. -Siinä oli kivoja kuvia ja jänniä tarinoita. -Tuon jos saisi jostain käsiini -niin sitä voisi jopa pistäytyä lukemaan. -Ja on kyllä hemmetin makee kansi -siksi sopiikin mainiosti päivän makeeksi kuvaksi. -Tosiaan..., harvoja kirjoja mitä tuli luettua. --Eiku nyt on kyllä korjattava -ihan kannesta kanteen en kyllä ikinä lukenut..., mutta muutaman tarinan sieltä välistä tuli lukaistua. -Mutta ton jos löytäis jostain -niin kyllä se kannesta kanteen pitäisi lukaista. -Ainakin yrittää.

Perjantain ensi-illat Nro 5

The Road

Tätä voisi myös harkita. -Huomasin kotona vanhempien luona..., että heiltä löytyi tämä kirja -jota olivat heti suosittelemassa minullekin lukea..., mutta siihen en hipaisekkaan. -Mutta leffa kyllä kiinnostaa nähdä -ja siihen voisi yhden sarjalipuista pistää joku päivä.

Perjantain ensi-illat Nro 4

The Imaginarium of Doctor Parnassus

Tätä voisi jopa harkita. -Ohjaaja Terry Gilliamin uusin fantasialeffa joka on ladattu täyteen tuttuja nimiä..., mm. viime vuonna edesmennyt Heath Ledger, Johnny Depp, Jude Law ja Colin Farrell. -Trailerin perusteella ainakin häikäiseviä tehosteitakin luvassa yhtä paljon kuin nimekkäitä tähtiä -eli hyvältä vaikuttaa.

Perjantain ensi-illat Nro 3

It's Complicated

Steve Martin kuuluu yksiin suosikeistani -eikä Meryl Streep ja Alec Baldwingkaan huonoja näyttelijöitä ole..., mutta ehkä silti voisi säästää mieluummin DVD:lle tämän Nancy Meyersin ohjaaman romanttisen komedian. -Tosin nyt tuli saatua joululahjaksi muutama sarjalippu -niin eiköhän yhden voisi uhrata tällaseen leffaan..., mutta kattoo nyt.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Hierro

Espanjalainen leffa joten espanjalaisittain myös -"ei kiitos"..., eli -"no, gracias". -Mitäs tästä muuta voisi vielä sanoa...? -Ei oikein mitään. -Ei kerran leffa kiinnosta niin miksikä siitä pitäisi sitten keksiä jotain sanottavaakaan...? -Eli ei muuta kuin etiä päin vain.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Alvin and the Chipmunks 2

Tämän voisi ykkösen kanssa hankkia DVD:lle..., mikäli joskus tulee boksi missä molemmat leffat -ja tietysti tarjousleffana..., mutta ei kyllä ihan teattereihin asti houkuttele. -DVD:llekin tosiaan vasta sitten jos/kun löytyy boksi halvalla -piti nyt oikein kahdesti mainita tämä seikka. -Mutta joops..., ei sitten muuta. Eteen päin vain ensi-illoissa.

Frendit/Simpsonit

Frendeistä ei ole nyt kuvaa saatavilla..., joten ei myöskään selostusta -pelkkä jakson nimi..., joka on...
...
Joey kertoo Rachelille.
...
Sitten illan Simpsoneihin..., mitäs siinä tänään...?
...
Pikkutuhmaa pullanpaistoa. 20. tuotantokauden ensimmäinen jakso ennakkoesityksenä! Springfieldissä juhlitaan Pyhän Patrickin päivää. Homerin juhlatunnelma päättyy kuitenkin tympeästi. Alkaa tapahtumienketju, jossa Homer päätyy palkkiometsästäjäksi rinnallaan naapurin Ned Flanders. Päättyykö naapurusten ikuinen viha-rakkaussuhde? Marge puolestaan löytää itselleen töitä pikkutuhmasta leipomosta. Matt Groeningin luoma amerikkalainen piirrossarja.
...
Oikein jättiselostus ja upea kuvakin ohessa. -No mutta..., saa nähdä kerkiääkö sitä katsoa kuimpaakaan tänään.