torstai 14. helmikuuta 2008

Hyvänyön blogaus: -"Sweet Dreams glitter Miniklip" [again]

Näitä hyvänyön glitter Miniklippejä sitten löytyy joka päivälle. -Tänään olis tollanen luvassa. -Voinkin siis hyvin siteerata eilistä hyvänyön blogausta ja todeta:
-"Nyt tulee lähinnä "wet dreams" ku tota ajattelee :p...:D. -No, mutta se on sitten vaan hyvää yötä ja MO!".

-Niinpä. Eli ei sit muuta kuin hyvää yötä ja MO!

BYE!

On taasen aika hyvästellä Tiltti ja vetäytyä tästä yöpuulle. -Onneksi huomenna alkaa viikonloppu -ja mitä vielä parempaa, alkaa hiihtoloma -FUCK YEAH =)...B)!! -Pääse kunnolla lepäilemään. Vaikka ei nyt koulupäivien jälkeen ole muuta tullut tehtyäkään, mutta nyt 24/7 lepoa ja hauskanpitoa. -Vielä ei kuitenkaan sanota "Bye" vaan seuraavaksi on vielä tulossa se itse hyvänyön blogaus. -Joops.

We're fuckin' celebrities B)! Hollywood, here we come :D!

Kuvahan sen jo kertoo: -MatoApinan tiimi valtaa Hollywoodin B)...:p...:D. -No eih. Muokkasimpa vaan meidän kasvot tämän kuvan päälle -pistäen oman pärstäni Arskan tilalle B). -FUCK YEAH B)!!
...
Arnold "Hulk" Schwarzenegger, Sylvester "Tontsa84" Stallone ja Bruce "Matsku84" Willis -kuva

Päästiin telkkariin :o...

...tai siis blogimme pääsi :P, kun uusimmassa Tilt.tv:n jaksossa esiteltiin sivuston blogiosuutta ja kenenkäs blogi komeili lähes yksinään blogisivulla? No meidän tietysti, FUCK YEAH B)! Kuvassahan se näkyy telkkarista kuvattuna, alla tietsikan kautta screenshottina ilman peukkua.
Ja sitten ohjelmassa vielä selailtiin meidän blogia, josta kuva alla sekä telkusta että tietsikan kautta B)!
We're fuckin' celebrities B)! Hollywood, here we come :D!

Tontsalle ystävänpäivätoivotukset galleriassa

Pitihän nyt tonnekin mennä toivottelemaan hyvät ystävänpäivät, vaikka Tontsahan ei ole aikoihin siellä käynytkään. -Siellä on yhteisössä sekä oletuskuvassa kommenttina toivotukset.
...

Tontsa84 yhteisöön toivoteltu hyvät ystävänpäivät -kuva

"Sinä saada raha tili (eilen)"

Eilen tosiaan mutsi hoiti sen tilisiirron ja summan pitäisi nyt sitten olla tullut sinne, eli homma on minun osaltani hoidettu B)...:saint:...:) -FUCK YEAH B)!!
...

"Sinä saada raha tili..." -kuva

..."Eilen" -viittomakieliukkeli ei mahtunut kuvaan :'(.

Zero1:lle menee meitsin (Hulk) ääni

Mun ääni menee Zero1:sen kuvalle "Sikareita ja Keisareita". -Perustelut valinnalle..., -no, hauskasti tarinoitu. Hyvää työtä.
Muuta..., -joops, ei.
...

EDIT. Sinne kävin lisäämässä äänet ketjuun.
...

Zero1:sen "Sikareita ja Keisareita" Akkari -kuva

Tätä vihjailin (;)...:whistle:) hymiöillä

Jeps, elikkäh. Sitä vihjailin noilla (;)...:whistle:) hymiöillä, että huoneen vaihduttua telkun katselusta tuli mahdotonta, kun ainoa antennijohdon seinäpistoke on vanhassa huoneessani ja tarvitsisi riittävän pitkän antennijohdon yltämään sieltä minun telkkariini uudessa huoneessa. -Ja sen pulman takia jäivät nyt sitten South Parkit ja illan leffat telkusta katsomatta. -No nyt selvisi sekin asia sitten.

Illan leffa jää myöskin tietyistä syistä väliin ;)...:whistle:...

(Fear (1996))

Jännityselokuva nuoresta miehestä, josta paljastuu psykoottisen mustasukkainen puoli, kun hän tutustuu viehättävään ja itsenäiseen tyttöön. Ohjaaja: James Foley, USA 1996. (93') Pääosissa: Mark Wahlberg, Reese Witherspoon, William Peterson, Alyssa Milano, Amy Brenneman, Christopher Gray. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...
Tämäkin jää nyt samasta syystä kuin South Parkin väliin -eikä nyt muutenkaan pahemmin silleen kiinnosta, vaikka sivuosassa olisikin CSI:n Gil Grissom, eli näyttelijä William Peterson. -Eivätkä tosin pääosan Mark Wahlberg ja Reese Witherspoonkaan mitään huonoja ole, mutta kun leffasta ei tiedä yhtikäs mitään -eikä kuulostakkaan kauhean jännältä sepityksen perusteella, niin väliin jääkööt. -Mutta tärkein on se toinen syy, miksi jää väliin ;)...:whistle: <---(jälleenkö/ko vihjailua?).

(South Park)

Kausi 2, jakso 12/18: Kerhotalot. Pojat innostuvat rakentamaan kilpaa kerhotaloja, jotta pääsisivät pelaamaan tyttöjen kanssa "Totuus vai tehtävä" -peliä.
...
Jälleen voisi AllSP:stä jossain vaiheessa päivää katsoa. Telkusta kun ei tietyistä syistä pysty nyt katsomaan ;)...:whistle: <---(vihjailuako/kö?).

Päivän "ystävänpäivä" typy

Siinä on ainakin ystävänpäiväiset värit taustalla, mutta enemmän kuitenkin kiinnostaa typy kuin tausta, joten eiköhän mennä sinne Bloggeriin puolelle ihailemaan.

Tohon ei voi muuta sanoa kuin "wanna be my valentine, baby". -Nyt kelpais vähän saksilla leikkiä.

Päivän "ystävänpäivä" makee kuva


Näin ystävänpäivänä kaikki on oltava ystävänpäivään liittyvää, joten päivän makee kuvakin on siihen liittyvä. -Ja aika makee kuva kyllä löytyikin. -Eiköhän nyt ole toivoteltu riittävän monesti hyvät ystävänpäivät -tässä nyt enää viitti.

Päivän ystävänpäivä kuva ja extra toivotus


Jeps jeps. Eli hyvää ystävänpäivää kaikille Tilttiläisille nyt näin tupla toivotuksena minun osaltani. -Eipä taida Amorin nuolet toimia Amoriin itseensä kuten pitäisi :D...:P.

Hyvää ystävänpäivää T. Hulk


Alhaalla jo toivoteltiinkin hyvät ystävänpäivät, mutta tässä tulee minun puoleltani. -Perään tulee myös toinen toivotus minulta, joka on samalla päivän kuva.

Kuvakisa äänestys!

Chättäilimpä kuvakisassa sopivasti äänestyksen alkamisen aikaan, joten päätin samalla antaa oman ääneni Zero1:lle, mutten tietenkään muistanu ku vasta nyt sen mitä viime kerralla sovittiin, eli että vuorotellen äänestetään ekana :ashamed:. Joten jos Hulkki haluaa äänestää Zero1:tä niin mun ääni menee H3nkalle. Ja äänes voit joko blogata/sanoa tähän, tai viedä suoraan kisaan, mutta mä voin sen myös viedä huonomuistisuuteni korvaamiseks :saint:... :P.

Nyt se on Hulkin coolein (:P... :D) sanoin hyvää yötä ja MO! Niin ja hyvää alkanutta ystävänpäivää kans =)!