maanantai 1. marraskuuta 2010

Miehen puolikkaat / Illan leffa: Little Miss Sunshine

 Illan Miehen puolikkaat jakson nimi on -Vieraita -ja taitaa muuten olla viimeisiä jaksoja tätä kautta. -Voisi seuraavat Miehen puolikkaat jättää vain kokonaan blogaamatta -kerran Telkku.comista ei löydy kuvia saati selostuksia. -Ja Mtv3 opas antaa kuitenkin taas samaa selostusta. -Eli huomiseenko jaksoon loppuu näiden esittely siis...? -Ehkä sitten niin. -Mutta mikäs on illan leffa -sehän on omista DVD-kokoelmista löytyvä...


Little Miss Sunshine


Seitsemänvuotiaan Olive Hooverin haaveena on voittaa kauneuskilpailun pääpalkinto, joten koko perhe lähtee matkaan keltaisella hippi-Volkswagenillaan. Autoon ahtautuvat huonosti menestyvä elämäntapakonsultti-isä Richard, rahahuolista ahdistunut äiti Sheryl, tämän itsemurhaa hautova, Yhdysvaltain Proust-tutkijoiden kärkikastiin kuuluva veli Frank, vaitiololupauksen tehnyt ja hävittäjälentäjäksi pyrkivä Dwayne-veli sekä heroiinikoukussa oleva veteraanivaari Edwin. Oliven unelmaa tavoitellessaan oikukkaat perheenjäsenet matkaavat kommelluksesta toiseen ja oppivat samalla paljon uutta itsestään ja toisistaan. Ohjaaja: Jonathan Dayton ja Valerie Faris, Yhdysvallat 2006 (98'). Pääosissa: Abigail Breslin, Greg Kinnear, Toni Collette, Paul Dano, Alan Arkin ja Steve Carell.
...
Tosiaan -tämä leffa löytyy DVD-kokoelmista -ja voisi kyllä tosiaan harkita katsoa sen -sillä se on vielä kokonaan näkemätön. -Enpä ole vielä oikein saanut intoa katsoa sitä.

November

Aika taas kääntää sivua vuoden 2010 New York kalenterissa. -Marraskuun sivulla on kaunis kuva Empire State Buildingista jonka katolla on itekkin tullut käytyä ihailemassa näkyjä.

2010 typykalenterin marraskuu avattu!

Marraskuussa on aika lunastaa elokuussa hankittu vastapalvelus =), sillä typyllä on yllään silloin antamani revitty hihaton paita :p. Vihjettä siitä minkälainen vastapalvelus on kyseessä löytyy typyn suusta ;).... typy kuivaharjoittelee kirsikalla itse palvelusta varten B)... :D!