tiistai 7. joulukuuta 2010

Omatunnolta kysyttävää + hyvänyön blogaus

Hulk: -"Kerrohan omatunto..."
Omatunto: -"Niin Hulk...?"
Hulk: -"Avaanko typyjoulukalenterin 7 luukun vai jätänkö jonkun muun armoille...?"
Omatunto: -"Tuota sinun on kysyttävä tiimi kavereiltasi -ei minulta"
Hulk: -"Kerran kysyin sinulta -niin sano mitä teen"
Omatunto: -"Minusta voisit kyllä mennä nukkumaan -taidat olla aika väsynyt"
Hulk: -"No oli sinustakin apua. -Kiitos vaan"
Omatunto: -"Taidat TODellakin tarvita unta"
Hulk: -"Jap jap"
Omatunto: -"Juu, hyvää yötä"
Hulk: -"Hyvää yötä ja MO!"

Päivän TOD tod TOoOoOoOoD makee kuva -FUCK YEAH...!!!!!!!!1111111

Ooh :o.. -nice nice B)...=)...:saint:...:)... -Tulipa Anttilasta ostettua Nintendo DS:n Ghostbusters The Game -kerran löytyi hassuun 15,95 hintaan. -Ja Tontsalla kun sattui olemaan ylimääräinen Nintendo DS pelikone -tulipa sekin sitten ostettua sopuhintaan 20,00. -Nyt vaan pitää sitten treenata peliä. -Se osoittautui hankalammaksi mitä luulinkaan. -Vaikka muuten näppäimissä on sama idea kuin Game Boyssa -uutuutena tässä -ainakin minulle (Hulk) -oli tuo kosketusnäyttö. -Vanhana Game Boyn pelaajana hallitsin heti näppäimillä liikkumisen..., mutta kun piti käyttää kosketusnäyttöä ampumiseen menin aivan n00bieksi. -DS Super Mario pelissä voin sentään ylpeillä että hallitsin peliä kuin vanha tekijä -vaikka tosin kuolinkin useasti muutamassa levelissä..., mutta se johtuikin levelin hankaluudesta eikä taidoistani. -Ja ehkä hitusen myös pelaamis paikasta. -Bussi ei ole paras paikka pelata jos haluu pelata keskittyneesti. -Ainakaan minulle.

Eipä oo tullu katsottua ohjelmia pitkään aikaan

PAkKO tunnustaa että olen blogaillut noita TV-ohjelmia ahkerasti vanhaan tyyliin -vaikka ite en ole edes pitkään aikaan katsonut mainostamiani ohjelmia. Ennen blogailinkin niitä juuri sen takia että illalla sit kans tuli katsottua kyseiset ohjelmat. -Nyt vaan vanhasta tottumuksesta. -Ja silti kirjoitan aina esittelyn päätteeksi -"odotan illan ohjelmia suurella innolla".. -Se on nyt vaan jäänyt päälle. -Mutta TV-ohjelmien blogailusta en suinkaan luovu -vaikka en ite ohjelmia katsokkaan. -Mainostan vaan hyviä sarjoja -ja leffoja mitä tulee telkusta. -Ja TV-ohjelmien esittely on muutenkin ollut osa MatoApinaa jo piitkän pitkän aikaa -joten nyt luopua -I'll say -never gonna happen. -Sitä paitsi -on niistä varmaan ollut hyötyä muillekin kuin vain team MatoApinalle.

Miehen puolikkaat / The Simpsons

Mitäs kivaa illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Maailman coolein hattu. Kun Alan kuulee olevansa syypää Charlien ja Mian eroon, hän yrittää parhaansa mukaan piristää veljeään. Piirakka, makkarat tai edes huippucool hattu eivät kuitenkaan tunnu auttavan. No, ainakin hatusta on iloa sekä Jakelle että naapuriin muuttaneelle äänekkäälle rock-tähdelle. Jaksossa vierailee Aerosmithin laulaja Steven Tyler. Amerikkalainen komediasarja. 
...
Hauskalta kuulostaapi :)... -Entäpä sitten illan Simpsoneissa -mitäs kivaa niissä olisi tänään luvassa =)...:saint:...:)...?

Riippuvuutta ja roihuja. Maggien tuttiriippuvuudesta alkaa tapahtumavyyhti, joka aiheuttaa Homerille univaikeuksia. Lopulta Homer päätyy kavereidensa kanssa vapaaehtoisiksi palomiehiksi. Amerikkalainen piirrossarja. 
...
Hauskalta kuulostaapi :)... -Odotan illan ohjelmia suurella innolla =)...:)... -Vaikka tosin... -No -säästetään paljastus erilliseen blogaukseen.

Joulukalenterin luukku 7 avattu

Joulukalenterin luukku 7 avattu