keskiviikko 31. elokuuta 2022

Päivän makee kuva

Pääsi unohtumaan blogata tämä eilen 😩 Mutta, parempi myöhään kun ei milloinkaan 😎😁 Oltiin tosiaan eilen Hulkin kanssa raxissa (mun blogaus & Hulkin blogaus). Ja milläs maksoin?! No kellolla (kellon blogaus) tietenkin 😲😇😀 Semmoinen ominaisuus nimittäin löytyy nykyään noista, aika kätevä 😎 En khyllä tiedä kuinka kauan toi ominaisuus on ollut, ei khyllä varmaan ekoissa versioissa. Kännykälläkin pystyy nykyään maksamaan, eipä ekoilla kapuloilla ollut hajuakaan tommosesta ominaisuudesta. Älykellot nyt on aika uusia keksintöjä, voi olla jo että niiden ekoilla versioilla pystyi maksamaan, en tiedä (enkä ota selvää 👿😁)!


On toi kätevä, ei tarvi lompakkoa kaivaa. Toki tohon pitää koodi laittaa, mutta se käy äkkiä. Mutta jos joutuu kaivamaan bonus kortin, niin sitten melkein sillä samalla kortilla myös maksaa ostokset. Turhaa pelleillä ensin kortilla ja sitten kellolla säätää. No mutta, hyvä ominaisuus - suosittelen hommamaan tommosen älykellon. On siitä muutakin iloa - esim. näkee ilmoitukset ilman että joutuu kännyn kaivamaan taskusta, yms...

Päivän ruoka

Tämmöstä tänään - pitkästä aikaa Fat Ramenissa mikä on yksiä parhaita ramenmestoja kaupungissa. Tulipa otettua kaksi kpl tollasia possunlihaa sisältäviä pullia - Pork Bao tai joku sellainen - nyt en muista nimeä. Sitten tuli otettua pääruoaksi Spicy pork ramen joka on vakkarini aina kun syön Fat Ramenissa.
Ruokajuomaksi otin Fat Lizardin 101 California Pale Alen. Kyllä näillä kelpaa.