maanantai 19. marraskuuta 2007

(South Park)


Kausi 9, jakso 10/14: Seuraa kananmunaa. Lapset saavat koulussa kananmunat hoivattavakseen vauvojen tapaan, mutta kun Coloradon kuvernööri uhkaa laillistaa H0m0 ja -adoption, rouva Garrison päättää sabotoida omaa koettaan.
...

Nähty puoliksi eilen. -Huomenna katson kokonaan. -Hauskalta vaikutti.

Uuteen Tilttiin siirtyminen on valmis!


Kuvastahan tuo uusi Tilt, Tilt 2.0 näkyy. Eipä näin ensisilmäyksellä näytä muu muuttuneen kuin ulkonäkö :/. No mutta mars mars tutkimaan, testailemaan ja ihmettelemään =)! Niin ja siirretäänkö tän päivän blogauksia uuteen Tilttiin?

Niin meinas unohtua koko uusi salasana shitti. Eipä näy mitään postia jossa kerrottais uus tilapäis salasana :x, TSII-SUS Christ :|?!?

Täydellisissä naisissa tänään :)!


Joo taas tulee tänään tätä LOiSTavuutta tuutin täydeltä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Mutta kuhan vaan ei uus Tiltti pamahda kun tää alkaa :'(... :x, koska sitten jää khyllä tämä kattomatta :'(, TSII-SUS :|, chat huor4tessa =)... :ashamed:... :'(, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! No mutta tämmöstä olis tänään luvassa :)...

Kausi 3, jakso 10/23: Joulun taika. Wisteria Lanella on joulurauha kaukana. Naapuruston äidit ovat pedofiilijahdissa ja Monique Polierin murha kuohuttaa mieliä.

Joo hyvältä kuulostaa =), mutta...

Desperate Housewives series 3 -kuva!



...kuhan ei uusi Tilt vaan pamahda kun tää alkaa :|... :'(, joopS :p... :D!

Maanantain typy(t)!


"Tiltissä (:p... :D)": No ainakin näkyy kuvassa tärkein :x, että jokaiselle on oma typynsä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joka on khyllä TOD välttämätöntä kun ilman Tilttiä pitää tässä olla :'(, TSII-SUS :|, huoh |O, joopS :p... :D! Tai no eiköhän se tärkein ole kuitenkin typyjen sulot =)... :saint:, joten niitä ihailemaan mars MARS B)...


Bloggerissa: No eipä khyllä hirveästi näy suloja :/ (ainakin jos vertaa aikasempiin, varsinkin rajumpiin typyihin B)... :'(... :p... :D), mutta khyllä nyt ihan "sopivasti" (:p... :D) sentään =), ainakin sen verran että *köhi* on tyytyväinen =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo mä varaan keskimmäisen slutin (:p... :D) B)...


...jonka kanssa nyt "leikkimään" (:p... :D) että unohtaa Tiltin "kuseminen" =), FUCK YEAH B)/noH :o, no ei Tilttiä pysty I-K-I-N-Ä unohtamaan *SYDÄN SYDÄN SYDÄN* (:p... :D), mutta yritetään kuitenkin :saint:, eli "leikkimään" (:p... :D) typyn (brunetin) kanssa B)..., joopS :p... :D!

Tulevan torstain South Park tuli katsottua

Katsoinpa tulevan torstain jakson tässä hieman etukäteen, sillä torstaina kuitenkaan pysty katsoa sitä aikasen nukkumaanmenon takia. Enpä mene spoilaamaan sitä teiltä, mikäli säästätte sen torstaille. -Mutta sen voin sanoa, että ihan hauska jakso on luvassa.
...

Tulevan torstain South Park jakso -kuva

Hyytävän pelottava leffa tänään Maikkarilta klo 21:20

(What Lies Beneath)

Mielikuvitusjännäri tiedemiehen vaimosta, joka rupeaa kokemaan kotonaan pelottavan outoja asioita. Ohjaaja: George Zemeckis, USA, 2000. (125') Pääosissa: Harrison Ford, Michelle Pfeiffer, Diana Scarwid, Joe Morton, James Remar, Miranda Otto, Wendy Crewson, Ray Baker, Micole Mercurio, Amber Valletta, Katharine Towne, Sloane Shelton. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...
Onhan tuo hyvä leffa, mutta VHS kokoelmista se löytyy ja aikasen herätyksen takia muutenkin jääkööt nyt katsomatta. -Mutta kuten aina totean näissä tälläsissä tilanteissa, että videolta sitten vain uudelleen, kun haluu nähdä. -Joops. -Hyvä leffa kuitenkin tulossa, ei sen puoleen.

AllSP:stä näkemättömät jaksot

Voisipa tässä ruveta katsomaan näkemättömiä South Park jaksoja. -Minultahan on nyt jäänyt kaksi jaksoa näkemättä. -Kuvan Erection Day jakso -ja sen jälkeinen jakso -Two Days Before the Day After Tomorrow. Voisi tässä molemmat katsoa.
...

AllSP Episode "Erection Day" -kuva

Tollanen päivittely tuli

Jaa-a. -No mitäs kuvaan lisäilemään? Niinhän se on, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, eikös? -Joten mitäs tässä höpisemään. Joops.
...
"Saittia päivitetään -Tilt palaa linjoille vielä tämän päivän kuluessa uutena ja entistä uljaanpana! -Kiitos kärsivällisyydestä!" -kuva