maanantai 3. maaliskuuta 2014

Paras ohjaaja

Parhaan ohjaajan pystin pokasi itselleen ohjaaja Alfonso Cuarón elokuvastaan -Gravity. -Hän vastasi myös elokuvan editoinnista yhdessä Mark Shangerin kanssa -josta irtosi myös hänelle pysti. -Tämä oli miehelle hänen neljäs ehdokkuutensa. -Onnittelut tupla Oscareista.

Paras naissivuosa

Parhaan naissivuosan Oscarin vei kotiinsa tumma näyttelijätär Lupita Nyong'o osastaan elokuvassa 12 Years a Slave. -Erityis isot onnittelut hänelle voitosta -sillä elokuva on hänen ensimmäinen täysipitkä elokuvansa. -Neitokainen on sitä ennen esiintynyt kahdessa lyhytelokuvassa. -Hän on näytellyt tähän mennessä vain neljässä elokuvassa -joista kaksi tosiaan ne lyhytelokuvat -ja tämän Oscar-suorituksen lisäksi hänet nähdään myös Liam Neesonin tähdittämässa toimintatrillerissä -Non-Stop. -Suuronnittelut siis voitosta.

Paras naispääosa

Parhaan naispääosan pystin vei itselleen näyttelijätär Cate Blanchett osastaan elokuvassa Blue Jasmine. -Tämä on jo toinen pysti hänen urallaan; -ensimmäinen Oscari osui kohdalle vuonna 2005 elokuvasta The Aviator. -Onnittelut toisesta voitosta.

Paras miessivuosa

Parhaan miessivuosan pystin pokasi itselleen näyttelijä Jared Leto -myöskin elokuvasta Dallas Byers Club. -Ja kuten Matthew -myös hänkin voitti osastaan sekä Golden Globe palkinnon. -Tämä oli näyttelijän ensimmäinen ehdokkuus. -Onnittelut voitosta.

Paras miespääosa

Parhaan miespääosan pystin vei Matthew McConaughey osastaan elokuvassa Dallas Byers Club. -Näyttelijä palkittiin roolista myös Golden Globella. -Tämä oli hänen ensimmäinen ehdokkuutensa. -Onnittelut voitosta.

Oscarit jaettu

No niin -nyt on sitten 2014 Oscarit jaetti ja on aika täällä MatoApinassa blogaista ne tärkeimmät voittajat -eli parhaat näyttelijät -pää-ja sivuosat -miehet että naiset --ja paras ohjaaja. -Seuraavin otsikoin...
...
  • Paras miespääosa
  • Paras miessivuosa
  • Paras naispääosa
  • Paras naissivuosa
  • Paras ohjaaja