perjantai 23. marraskuuta 2012

Perjantain ensi-illat Nro 4

Trouble With the Curve -Takaisin pelissä

No täähän pitäisi käydä vain sen takia etten ole tainnut nähdä yhtäkään Clinttarin leffaa teattereissa -ja ukkohan on jo siinä iässä että kohta sitä ei nähdä valkokankaalla enää ollenkaan. -Muutenkin kiinnostavan oloinen draamaelokuva.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Imaginareum

Hmm -kotimainen fantasia musikaali. -Voisi jopa antaa mahdollisuuden ja harkita tota mennä ihan teattereihin asti kattomaan. -Ja kuka tietää vaikka tykästyisinkin leffaan.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Hotel Transylvania

Tätä puolestaan voisi vakavissaankin harkita. -Hauska hirviöanimaatio hyvillä näyttelijöillä äänirooleissa -kuten esim. Adam Sandler Draculan äänenä..., Kevin James Frankensteinina -ja Steve Buscemi Werewolfina. -Sitten on tosin Bieberin heila Selena Gomez myös mukana..., mutta onneksi tarvii vain kuunnella ääntä. -Tai no -Bieberhän se tässä ällöttävämpi osapuoli on. -Selenaa kyllä kattelisin :D...:p... -Mutta eipäs poiketa liikaa aiheesta.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Call Girl

Äh, ymm, ööh... -Mitä sanoa leffasta joka ei kiinnosta juuri lainkaan ja haluisi säästää niitä -"ei kiitos" -ja 100% -kuvia...? -Kun ei olisi oikein muuta sanottavaa kuin se -"ei kiitos" -tästä leffasta. -No nyt tähän tulikin jahkailemalla jonkin verran tekstiä -eli nyt voin hyvin todeta sen -"ei kiitos" -kunnon tekstipätkän saattelemana.

Päivän (sarja) kuva

Facebookissa jaoinkin aikajanalleni linkin tähän hauskaan sarjakuvaan..., mutta blogaistaanpa nyt päivän kuvana täällä MatoApinassa. -Tai pikemminkin -"sarja"-kuvana. -Itse kuvassa on jo sen verran tekstiä -ettei nyt tähän tartte enempiä selostaa.

Päivän makee kuva

Oi kyllä -OI KYLLÄ :)...=)...:saint:...8)...:p...!!!!!!!!!!!!!!1111111111 -Joulukuun 4. päivä se on täällä. -The Expendables 2 DVD. -Se on sitten poimittava heti ilmestyessään -menen vaikka aikasin aamulla ennen Anttilan avaamista ilmestymispäivänä -niin olen eka joka sen poimii kokoelmiin. -Tietysti sen voisi ennakkotilata..., mutta kyllä jaksan odottaa tuohon 4. päivään. -Hyvää kannattaa odottaa.