perjantai 25. elokuuta 2023

Päivän leffa 2/2 + poster [+ trailer] (by Tontsa)

Tämän(kinehdin jo blogata, kuten Hulkkikin... Mutta tässä on trai... ei, kun... Senkin ehdin tohon aikasempaan (minkä linkitin) blogata 😵😕😓😋😁 No posteri on sentään eri, joten... 😇😋😂

Strays (2023)

🌟🌟🌟½

Ihan hyvät pisteet sai, ja olihan tämä ihan hupaisa leffa 😍😋😆


Tämä tulee varmaan löytämään paikkansa mun kokoelmassa, sen verran sai khyllä nauraa =) :P :D Mitenköhän dubbaus? Se ei khyllä kiinnosta p*lun vertaa :| Paitsi siinä mielessä, että aikooko ne tämmöisen 'likaisen' elokuvan dubata - lapsia varten :x :x =O =O Vähän khyllä epäilen, ettei ne sitä tee... Mutta khyllä sen kerran voisi dubattuna katsoa, koska... No kuten Simpsoneissa, aika h3lvetin tuskaista se on - mutta tuo kivaa vaihtelua semmoiseen minkä on nähnyt jo tuhat (1000) kertaa (alkuperäisenä...)!

Päivän toinen leffa + poster

Illan toisena leffana kävimme katsomassa Strays nimisen superhärskin koirakomedian. Leffa tarjosi monet hyvät naurut. Tälle voisi antaa jopa ⭐️⭐️⭐️⭐️ ja puoli tähteä.

Päivän 1/2 leffa + poster [+ trailer] (by Tontsa)

Hulk tämän jo blogasi, mutta... no tässä on mun antaman pisteet 😇 Ei, kun... 😵 No ei olekkaan, koska menin sitten nukahtamaan leffan loppusuoralla - juuri siellä parhaimmassa päässä 😔😓 Oli varmaan liian rankka työpäivä, tai sitten olin vaan joutunut heräämään liian aikasin... No mutta, eiköhän mennä itse traileriin... *Edit. ei kun...* Mähän blogasin sen jo, joten...

Gran Turismo (2023)

N/A (grade)


...tämä olikin sitten tässä :) Löysin netin syövereitä toisen julisteen, joten sitä en laita "[]" -sulkeisiin. Ihan hyvä leffa oli, valitettavasti vaan menin nukahtamaan =/ itQ :'( Noh, ainakin on syy katsoa tämä uudestaan - tai ihan ekaa kertaa, niin loppusuora...

Päivän leffa + poster

Illan ensimmäisenä leffana kävimme katsomassa Gran Turismo nimisen tositapahtumiin pohjautuvan autourheiluleffan ja olihan se vauhdikas leffa. Hyvät näyttelijäsuoritukset David Harbourilta ja Djimon Honsoulta eikä päätähti Archie Madekwekaan huono ollut. Oli kyllä viihdyttävä leffaelämys ja annan tälle ⭐️⭐️⭐️⭐️ tähteä.

Päivän ruoka (by Tontsa)

Kuten Hulk blogasi, niin käytiin (ennen leffaa) syömässä hesessä 😋 Oli ihan maukas ateria, niin toi nugetti-ateria 😋 Ehkä vaan vähän pieni, kuusi (6) kpl vaan nugetteja 😕 Noh, onneksi oli ranskalaiset - ja töissä olin syönyt, joten...


Ja sitten on dippi, varmaan(?) - tai eiköhän ihan ole *SYDÄN*, yksi parhaista dipeistä =) Eli paprikamajoneesi, TODellakin suosittelen kokeilemaan - jos sitä ei ole vielä tehnyt...

Päivän ruoka + juoma

Tuli käytyä syömässä Hesburgerissa ja hyödynsin siellä Tontsan tarjoamaa kuponkia millä sai extra purilaisen aterian kanssa. Otin vakkari ateriani Mega-aterian ja sitä extra purilaista en nyt muista mikä se oli. Toi tyhjä kuppi tossa keskellä oli kahvia varten - se kuului myös kuponkiin. Siinä näkyy myös juoma mikä oli perus Coca-Cola. Tähän loppuun vielä että tulipa jälleen kerran hieno png-kuva ateriasta.

Perjantain ensi-illat, Nro 5

Universumin kaiut

Ja tällekin vaan suoraan se -"ei kiitos" -niin päästään näistä ensi-ilta esittelyistä.

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Titina terrieri pohjoisnavalla

Ja viimeisinä esiteltävinä pari -"ei kiitos" -leffaa. Juu - eiköhän mennä sen toisen pariin.

 

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Rikos on minun

Tässä on se leffa mille voi antaa mahiksen jos siihen tulee mahis. Ihan houkuttelevan näköinen juliste ainakin leffalla.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Strays

Tämäkin kiinnostaa nähdä ja tätäkin olisi tarkoitus tänään mennä katsomaan MatoApina tiimin kanssa. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Gran Turismo

Tämähän kiinnostaa nähdä ja tätä olisikin tarkoitus tänään mennä katsomaan koko MatoApina tiimin voimin. 
 

Perjantain ensi-illat

Näkyisi olevan kaksi leffaa mitkä varmuudella kiinnostaa nähdä ja yksi mille voi antaa mahiksen jos siihen tulee mahdollisuus. Ei muuta kuin ottamaan selvää mitkä ne ovat.

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4
  • Perjantain ensi-illat, Nro 5

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Muun muassa elokuvista The Town ja The Shallows tuttu Blake Lively täyttää tänään 36-vuotta. Elokuvista The Deer Hunter..., Hair..., Thin Red Line ja The Last Full Measure tuttu John Savage täyttää tänään 74-vuotta. Elokuvista Alien..., Top Gun ja Contact tuttu Tom Scerritt täyttää tänään tasavuosia eli 90-vuotta. Elokuvista Mantsurian kandidaatti..., The Last King of Scotland..., Pappi lukkari talonpoika vakooja ja The Conjuring 2 tuttu Simon McBurney täyttää tänään 66-vuotta. Elokuvasta Willow tuttu Joanne Whalley täyttää tänään 62-vuotta. Elokuvista Ylpeys & ennakkoluulo ja The King's Man tuttu Tom Hollander täyttää tänään 56-vuotta. Sarjasta Buffy the Vampire Slayer ja elokuvasta Jumper tuttu Rachel Bilson täyttää tänään 42-vuotta. Elokuvien Batman..., Saksikäsi Edward..., Sleepy Hollow ja Dumbo ohjaaja Tim Burton täyttää tänään 65-vuotta. Sitten vielä elokuvista The Legend of Tarzan..., Godzilla vs Kong ja The Northman tuttu Alexander Skasgård täyttää tänään 47-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Viikon "Star Wars" kuva 5/7

Hulk löysi tämmöisen kuvan, ja lähetti sen mulle varta vasten tätä mun "Star Wars putkea" varten 😊 Mikäs siinä, kiitoksia vaan 😇 Vaikka koneella mulla pursuaa näitä kuvia, mutta ikinä mikään ei ole liikaa - varsinkaan raha 😎😋😁 Kai sitten vaan tuttuun tyyliin linkittää edelliset...

Viikon "Star Wars" kuva 1/7

Viikon "Star Wars" kuva 2/7

Viikon "Star Wars" kuva 3/7

Viikon "Star Wars" kuva 4/7


Ihan hupaisia nämä kuvat on, voisi useamminkin pitää tämmöisiä putkia :) Eikä vaan Tähtien sodasta, vaan joku ihan muu "putki". Noh, katsoo jos sitä keksisi jonku 'kivan' :saint:

Eilinen -päivän juoma -blogaus

Damn🙄 -jouduin blogaamaan eilisen päivän juoma blogauksen ajastettuna kun se pääsi unohtumaan blogata eilen reaaliajassa. Yllä👆 blogaus luettavissa oheisesta kuvasta..., mutta pistetään nyt vielä linkki blogaukseen tohon alas👇.

 24.8. Päivän juoma