perjantai 25. marraskuuta 2011

The Expendables 2 juttua, Osa 12 (Also some bad news)

Tää on jo jonkin aikaa ollut The Expendables 2 leffan näyttelijöissä..., mutta nyt vasta sain intoa blogata siitä. -Aika tuntematon tähti tämä -George Zlatarev niminen hemmo. -Näytellyt aikaisemmin mm. elokuvissa Teräskehä 2..., War Inc. -ja Return to House on Haunted Hill. -Veikkaanpa että nähdään pahiksena tässä Expendables jatko-osassa. -Odotan innolla. -Siinä oli hyvät uutiset leffan suhteen -uusi tähti on aina hyvä uutinen oli se sitten tuntemattomampi. -Mutta olisi myös jotain huonoa kerrottavaa -joka on myös ollut pitempään aikaan tietoisuudessani.
-Nimittäin John Travoltan poistuminen tähtikaartista. -Tosiaan -jo ajat sitten olen ollut tietoinen asiasta..., mutta en ole oikein vain jaksanut blogaista siitä aikaisemmin. -No mutta -ei mikään kauhea menetys. -Vaikka Travolta kuuluukin suosikkeihini -niin eipä haittaa tän leffan osalta ettei ole mukana. -Menenkin nimittäin kattomaan leffaa vain ja anoastaan yhden näyttelijän takia -ja sehän on itse iso A -eli Arnold Schwarzenegger. -Travoltaa on nähty menneinä vuosina..., mutta Arskaa rymistelemässä oikein toden teolla ei olla nähty sitten kolmannen Terminaattorin. -Just can't wait to se him back in action.

Jurassic Park 4 juttua

Näillä näkymin Laura Dern olisi palaamassa Ellie Sattlerin rooliin neljänteen Jurassic Park elokuvaan. -Toivottavasti ei vaan pysy pelkkänä huhuna. -Olisi kiva jos JP 4 projekti etenis jo sen verran että näyttelijät olisi jo valittu ja ettei kukaan enää poistuisi. -Pelkään pahoin kyllä tän Derninkin kohdalla että tulee katoamaan listoilta.

Ghana kuvia olikin 7 kpl

Damn -huomasin juuri että olinkin tallentanut 7 Ghana leffajulistetta. -Yksi jäi huomaamatta kun se oli hautautunut päivän kuvat kansioon. -No -blogaisen sen sitten erillisenä päivän kuvana huomenna.

Päivän kuva

Haha :D.. -Ei juma -nehän ovat oikeasti olemassa. -Leijonakuninkaan hupakaksikko Timon ja Pumba ilmi elävinä siinä kävelemässä. -Puuttuu vielä Simba..., mutta se saattaisi tosielämässä vain hotkaista noi suihinsa välipalaksi.

Perjantain ensi-illat Nro 5

Tower Heist

Ja tässä on se toinen kova ensi-ilta leffa joka oli vaihtoehtona. -Nimittäin kovilla näyttelijöillä ladattu toimintakomedia -Tower Heist, jossa nähdään mm. koomikot Ben Stiller, Eddie Murphy ja Matthew Broderick. -Eiköhän se tämä sitten ole -illan leffa...?

Perjantain ensi-illat Nro 4

Risto

No ei helvate ku ei kiinnosta niin tippaakaan. -Melkein olisi pitänyt änkeä pelkkä se -"ei kiitos" -kuva..., mutta säästetään nyt sitä ja todetaan nyt siihen vanhaan tapaan se -"ei kiitos". -Eli -"ei kiitos"..

Perjantain ensi-illat Nro 3

Polisse

Ihan nokkela ja hieno juliste..., mutta ei riitä houkuttimeksi teattereihin asti kattomaan tota -eikä kyllä pahemmin DVD:llekään hankkisi --joten se on -"ei kiitos" -tälle leffalle.

Perjantain ensi-illat Nro 2

In Time

Kyllähän tämä kiinnostaa -ja Facebookissa tulikin jo Matskulta ehdotus -että tämä --tai perjantain toinen kova ensi-ilta leffa (siitä sitten lisää sen esittelyissä) -voisivat olla tänään mentäviä jompi kumpi. -Matsku -ja myös minä ite (Hulk) oltiin tän toisen leffan kannalla.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Arthur Christmas

Voisi ehkä säästää animaatiokokoelmiin hankittavaksi DVD:lle. -Ihan ei nyt teattereihin asti houkuttele tämä leffa. -Varsinkin kun se taitaa olla ohjelmistossa vain dubattuna versiona (juuri tarkastin Finnkinon sivuilta -ja näin oli).. -Eli -"ei kiitos" -dubatulle versiolle.

Päivän typy

No typyhän on peittänyt sulonsa teippaamalla ittensä ympäri vyötäröstä ylöspäin. -Ton repiminen saattaisi olla typylle aika kivuliasta joten varmaan tarttis jotain liukastetta päälle niin lähtee helpommin. -Mistähän sitä saisi parhaiten jotain luikasta ;)...:D...:p...:)...

Typy arvoitus

Mitä tekemistä pakkausteipillä on typyn kanssa? -No teipillähän voi sitoa esim. typyn kädet -ja jalat sieppaustilanteessa -tai teipata nalkuttavan typyn suu kiinni..., mutta veikkaanpa että päivän typyssä ei ole kyse kummastakaan tapauksesta. -Eli ottamaan selvää.

Päivän video

Ahhahaa :D. -Facebookissa törmäsin tähän -ja jaoin sen myös omalla seinälläni ihan mielettömän hyvän videon. -Tyyppi aloittaa piirtämällä sukuelimen..., mutta siitä tuleekin jotain ihan muuta loppupeleissä. -Siis kerrassaan ihan hemmetin hyvä. -Tässä hauska video -olkaa hyvät...
...