keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Miehen puolikkaat / The Simpsons / C.S.I.

 Mitäs hauskaa illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Intohimoista ihailua. Rosen syntymäpäivät tuntuvat pistävän muutaman miehen pään pyörälle, ja kun Rosen komea isä kohtaa Charlien ja Alanin viehkeän äidin, tiedossa on tietenkin intohimoista ihailua. Jaksossa vierailee näyttelijä Martin Sheen. Amerikkalainen komediasarja.
...
Hauskalta kuulostaapi :).. -Entäpä sitten illan Simpsonit -mitäs niissä kivaa olisi tänään luvassa =)...:saint:...:)...?

 Margen ja Homerin parisuhdeneuvot. Marge ja Homer päätyvät baseball -pelaaja Buck Mitchellin ja tämän seksikkään vaimon, Tabithan avioliittoneuvojiksi. Kun Buck yllättää Homerin hieromasta Tabithan niskaa, joutuvat molemmat liitot kriisin partaalle.
...
Hauskalta kuulostaapi :).. -Entäpä sitten illan CSI -mitäs jännää siinä olisi tänään luvassa =)...:saint:...:)...?
... 
Muistojen hinta. Kantribändin basisti saa lavalla pahan sähköiskun bassostaan ja CSI epäilee sabotaasia. Lake Meadista löytyy ruumis, joka tuo paikalle CIA:n ja joukon muitakin agentteja. Jaksossa erikoisvieraana Rascal Flatts. Amerikkalainen rikosdraama, jossa seurataan rikospaikkatutkijoiden työtä Las Vegasissa. Kymmenes tuotantokausi.
...
Jännältä kuulostaapi :) -boksia innolla odotellen. -Illan muita ohjelmia odotan suurella innolla =)...:)...


Tupla 24 unohdus

Taas pääsi 24 unohtumaan; -maanantain unohtui ihan tuttuun tapaansa -en vaan muistanut -ja tiistainakin pääsi unohtumaan..., mutta olisi muistunut mieleen -mutta sitten tuli taas muuta säätöä jonka takia en sitten saanut aikaiseksi blogata. -En kuitenkaan halua jättää yhtäkään jaksoa blogaamatta niin on tyydyttävä välillä tällasiinkin ratkaisuihin.