perjantai 4. huhtikuuta 2008

Perjantain typy!

Vai että Dana Hamm... No täytynee taas siirtää katse alempaan kuvaan jotta selviää kannattaako uhrata aikaa lähempään tutustumiseen :P.

No kyllä kiitos :D... =)! Ei muuta kuin uskollinen haipuku käyttöön taas kerran B)... :D! Toisen uskollisen apuvälineen eli sakset vois myös ottaa mukaan B), vaikka yläosa onkin jo lähtenyt pois =)... :D!

JP logo työpöydän taustakuvaksi

No kuvahan sen jo kertoo, mutta sepitetään nyt silti, jotta teksti osuus ei jäisi tässä niin vajaaksi. -Elikkä pistimpä sitten suosikkileffani Jurassic Park logon työpöydän taustakuvaksi. Hienolta näyttää, kun ei peitä aivan kokonaan, että toi sininen tausta näkyy alta. -Olisi tosin löytynyt koko taustan peittävä The Lost Worldin logo, mutta halusin välttämättä ykkösleffan logon ja suurempaa ei löytynyt enkä jaksa itse suurennellä. -Tuo kelvatkoon.

Päivän makee kuva

Tollanen kuva piti löytyä eilen juuri kun olin pistänyt päivän makeeksi kuvaksi jonkun persanan kiukaan. -Mutta tollanen makee kuva tänään siis.

TV tarjonta tänään

(Rounders)

Peliluolien intensiivisen tunnelman hienosti tavoittava draama nuoresta korttihaista Mikestä, joka hävittyään kaikki rahansa pokerissa, yrittää keskittyä oikeustieteen opintoihinsa. Mutta kun vanha pelikaveri Lester 'Worm' Murphy vapautuu vankilasta ja tekee vastustamattoman tarjouksen, Mike on taas pian vaarallisessa pelikierteessä. Ohjaaja: John Dahl, USA 1998. (116') Pääosissa: Matt Damon, Edward Norton, John Malkovich, John Turturro, Martin Landau , Gretchen Mol, Famke Janssen, Melina Kanakaredes, Michael Rispoli.
...

(Joy Ride)

Tiivistunnelmainen trilleri toiveita täynnä olevasta kesälomamatkasta, joka muuttuu hurjaksi elämän ja kuoleman kilpajuoksuksi. Paul Walker (Hurjapäät, Pinnan alla) esittää yliopistosta kesälomalle lähtevää Lewisia, joka on päättänyt valloittaa hehkeän ystävänsä Vennan (Leelee Sobieski, mm. Glass House - Painajainen sijaisperheessä) automatkalla Coloradosta New Jersey'iin. Mukaan tuppautuu Lewisin pikkurikollisveli Fuller (Steve Zahn), jonka tekemä harmiton käytännön pila suistaa kolmikon hengenvaaraan. Pääosissa: Paul Walker, Steve Zahn, Leelee Sobieski, Jessica Bowman, Stuart Stone, Brian Leckner. Ohjaaja: John Dahl. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (93')
...

Fear Dot Com

Kauhutrilleri käynnistyy koko Manhattania järkyttävästä salaperäisten kuolemien sarjasta, jota poliisi Mike Reilly (Stephen Dorff, mm. Cold Creek Manor, Operaatio Haades) ryhtyy tutkimaan yhdessä upean kollegansa (mm. Californication-sarjasta tuttu Natasha McElhone) kanssa. Kaikki menehtyneet ovat käyneet kidutuskuvilla mässäilevällä nettisivustolla ennen kuolemaansa. Vaikuttaa siltä, että asialla on poikkeuksellisen sadistinen ja teknologian keinot hallitseva sarjamurhaaja. Pääosissa: Stephen Dorff, Natasha McElhone, Stephen Rea, Udo Kier, Amelia Curtis, Jeffrey Combs. Ohjaaja: William Malone. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (97')

Perjantain ensi-illat Nro 4

Funny Games

No eipä tullut kuin yksi kiinnostava leffa tänään -ja se oli tuo ekaksi esitelty kauhupätkä The Eye. Ja eilen tuli sanottua jotain, että kyllä niitä katsottavia leffoja puskee alituiseen. No ei nyt ihan.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Into the Wild

Eipä nyt paljoa kiinnosta tämä leffa vaikka sisältääkin paljon nimekkäitä tähtiä, mm. William Hurt, Vince Vaughn ja Marcia Gay Harden. Ja ohjaajan pallilla istuu itse Sean Penn. Eipä vain jotenkin kiinnosta seurata jonkun teinipojan toilailuja luonnossa ypö yksin jossain rämeikössä. Varsinkin kun on itse kerran tullut toilailtua luonnossa ypö yksin -onneksi kuitenkin päättyen onnellisesti toisin kuin tämän leffan poijan, joka kuolee lopussa. Onhan tää kuitenkin tositapahtumiin perustuva.

Perjantain ensi-illat Nro 2

PS. I Love You

Tohon ei voi muuta lisätä kuin "PPS. I Don't Care". -Joo. Eipä paljoa tälläset romanttiset komediat kiinnosta. Ellei sitten kyseessä ole joku Sekaisin Marista kaltainen, missä viljellään vessahuumoria tuon tuosta. -Tämä pätkä ei vaikuta sellaiselta ja siksi se ei kiinnosta. -Vaikka onhan noita tullut nähtyä tän leffan kaltaisia, mm. How to Lose A Guy in 10 Days, Raising Helen jne.. -Mutta se oli sitä aikaa -nyt ei jaksa enää innostaa tollaset.

Perjantain ensi-illat Nro 1

The Eye

Jälleen uusi ameriikkalaisfilmatisointi japanilaisesta kauhuleffasta -tälläkertaa pääosassa on Jessica Alba ja leffan nimi on The Eye. Olen tainnut jopa nähdä tämän alkuperäisen japanilaisen ja siinä onkin yksi syy, miksi haluan nähdä tämän jenkkiversion. -Että voi sitten vertailla onko uskollinen alkuperäiselle. -Toinen syy on Jessica Alba -ja kolmaskin syy löytyy: on jo pitkään pitänyt mennä erään kaverin kaa katsomaan joku hyvä kauhupätkä ja nyt vihdoinkin taisi tulla sellainen.