keskiviikko 21. syyskuuta 2022

Päivän ruoka (by Tontsa)

Hyvin Hulk ennusti - tässä olisi mun versio. Eipä paljoa taitoa vaatinut toi ennustus, yhdessä kun oltiin syömässä ja vähän puhuttiin itse aiheesta 😁 Mutta onhan se ihan kiva 'mainostaa' 😇 Ei kait sitten muuta...


...ihan hyvää oli. Ja paikka tosiaan Vapiano, niinku Hulk mainitsi. Tulee varmaan useammin käytyä tuolla - ehkä muuallakin kun itiksessä. Keskustassa taisi myös ainakin olla, muista paikoista en tiedä... Tähän voisi toki heittää vanhan kirjainyhdistelmän; K.V.G. =D

Perjantain 2.9. ensi-iltaleffa, Nro 3 nähty

 
Noniin nyt on sitten nähty kolmas 2.9. ilmestyneistä leffoista - kotimainen tieteisleffa - Veden vartija. Olihan se ihan kelpo filmi vaikka yleensä en kotimaisista hirveämmin välitä.  

Päivän ruoka

Tontsan kaa tuli käytyä Itiksen Vapianossa syömässä ennen leffaa josta myös sitten tulossa oma blogauksensa myöhemmin. Mutta itse ruokaan - ite tuli otettua tollanen herkullinen carbonara annos mihin lisukkeeksi otin päälle tulista makkaraa mikä ei siis normaalisti kuulu carbonaraan. Mutta kerran sai valita extra täytteen annokseen niin pitihän tota tulista makkaraa sitten kokeilla. Ja hyvää oli😋. Tontsalta varmaan tulossa oma blogauksensa omasta annoksestaan.

Hullut Päivät lähestyy

Tässä on taas yksi blogausteema mikä on kuulunut MatoApinaan jo sen alkuajoista asti nimittäin Hullut Päivät jotka ovat taas pian ovella. Kyllä varmaan ainakin ne 10kpl Finnkinon sarjalippuja tulee käytyä ostamassa. Ja ehkäpä myös niitä Hullut Päivät munkkeja.