torstai 15. joulukuuta 2022

Joulukalenteri luukku 15.

Kuorolaulun ja

elämän resepti on

sama -

yhdessä kaikki

kuulostaa

paremmalta

Päivän juoma (by Tontsa)

Siinäpä se banskis kaatuu Avatar mukiin, kuten vähän veikkasinkin (tässä blogauksessa)!


Ihan hyvää limpparia oli, ei pahempaa... Khyllä tota voisi jatkossa(kin) ostaa, kunhan se vaan on tarjouksessa (mitä se yleensä on) :)

Päivän ruoka (by Tontsa)


 Siinäpä se pizza seisoo 🍕 Nyt en khyllä...


...muuta oikein osaa sanoa?! =X =/ :'( :P :D Tai no täytteet voisi kerrata, eli; pekoni, herkkusieni & sipuli. Oli khyllä varsin hyvää, TOD!! =)

Ruoka ostosten esittely (by Tontsa)

 

Jahas, pizzaa oli selvästi tänään luvassa - khyl kelpaa/kelpas 🍕😋 Sitten Avatar muki näyttää olevan käytössä, mutta siihen sen omassa blogauksessaan 😇 Sitten on Pirkka Banskis tölkki, joka... no veikkaan että kaatuu tohon avatar mukiin - ellen ihan väärässä ole, saa nähdä! 😁


Mutta kohti ruokaa ja juomaa, yeah! B) :P :D

Lisää mukeja - päivän makee kuva (by Tontsa)

Ja taas pukkaa mukeja (tai muki, yksi uusi sellainen), OU MY GOOD?! Toisessa blogissa blogasin jo näistä... Tai tosta Avatar mukista blogisin jo eilen (yksi ja kaksi), mutta tänään tuli hommattua - taas uusi! 😎😋😁

Tommoisen hiAnon Super Mario mukin löysin nimittäin. Tai en löytänyt, esim. maasta 😂 Vaan ihan maksoin - niin kunhan ensin löysin sen kaupasta, joten... 😆

Mutta varsin tyylikäs muki on, khyllä olen tyytyväinen tohon 😊


Ei kait sitten muuta, paitsi kun kohti seuraavaa mukia - sellainen kun on varmasti tulossa jostain nurkan takaa?! :| :mad: Miksi vihainen? No enpä noilla oikein tee mitään... Tai toki, käytän niitä vuorotellen - mutta ihan hyvin pärjäisi vaan yhdellä mukilla. Mutta, vaihtelu virkistää - joten... :saint: B) =/ :'( :P :D

Päivän jälkiruoka

Jälkiruoan pariin ja sehän on toi Fazer klassikot suklaarasia. Sitten takas leffan pariin. 

Päivän leffa

Jurassic marathon jatkuu sarjan lyhyimmällä osalla - ainoastaan 1h 32min kestävällä Jurassic Park III elokuvalla. Tämä on mielletty sarjan heikoimmaksi..., mutta ite suurena Jurassic elokuvien ystävänä tykkään tästä ihan 10/10 verran. 

Päivän ruoka

Tein siitä toisesta ananaksen puolikkaasta myös kulhon..., mutta nyt hyödynsin sitä dippikulhona. Siinä on sulaa cheddarjuustoa sisällä. Ympärillä on tacoveneitä  - tai siis tortillaveneitä nuo taitaa sittenkin olla -ja niiden sisällä on salsakastiketta..., guakamolea..., jauhelihaa tomaattikastikkeessa..., nokare smetanaa ja cheddar juustoraastetta. Sitten vielä pari tacosipsiä koristeena. Juoma näkyy siinä taas taustalla..., mutta siitä tosiaan lisää omassa Hulkin blogissani. Ai niin -ja se patonki mikä näkyi ruoka ostosten esittelyissä -niin sen säästänlin huomiselle.

Ruoka ostosten esittely

Kampin K-supermarketista lähti tollaset herkut. On patonkia..., 2 pakettia tortillaveneitä..., salsakastiketta ja guakamolea..., tacosipsejä..., jauhelihaa ja 2 cheddarpakkausta. Ai niin ja yksi purkki smetanaa ja Fazer klassikot suklaarasia. Ja siideri juotavaksi..., mutta siitä sitten lisää omassa Hulkin blogissani.

Extra KKSA-kuva

No jopas näitä tulee nyt suollettua näitä KKSA-kuvia..., mutta kerran saa idean kuvaan niin on se sitten toteutettava. Nyt muokkasin tollasen kuvan. Aina ei jaksa katsoa ryhmästä onko joku muu jo oivaltanut vitsin. Mutta enpä muista nähneeni Ötzi Osbournea aikaisemmin.

Päivän KKSA-kuva + puujalka

Mielensäpahoittaja on suosittu teema Facebookin KKSA-ryhmässä ja itsekin muokannut jo aikaisemmin elokuvaan liittyvän kuvan. Nyt tuli kuitenkin muokattua tollanen kuva ja siinä piilee myös päivän puujalka. Sen vaan totean että on Suomi kyllä ihana kieli kun tämmösiä vitsejä saa väännettyä.

Päivän juoma

Taas vetäisin huiviin tollasen energiashotin - nyt se oli tollanen Tropical Energy shot⚡️. Vielä yksi tämmönen odottamassa jääkaapissa. Oli nää näin talvella turha hankinta kun en harrasta mitään talviliikuntaa..., mutta kesällä näitä voisi hankkia lisää ja vetäistä joka kerta kun lähtee tekemään kunnon kaupunkikävelyn tai uintireissun lähirannalle.

Päivän trailer + poster + makee kuva

Matsku oli laittanut MatoApinan Whatsappissa linkin uuteen Scream 6 elokuvan traileriin ja kyllä kieltämättä aika liian vähän aikaa edellisestäkin leffasta. Sehän ilmestyi tänä vuonna ja tuo kuudes näkyisi tulevan heti ensi vuonna. 
No mutta ainakin elokuvan juliste on kyllä aika makee ja erityisesti tykkään sen mainoslauseesta: -"New York, new rules". Ja kyllä trailerikin näytti ihan hyvältä vaikka vielä ei esitelty ketään tuttua hahmoa. Alla👇 trailer olkaa hyvät...

...



Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Ylävasemmalla on mm. The Green Knight ja The Northman elokuvissa nähty Ralph Inosen joka täyttää tänään 53-vuotta. Sitten on Miami Vice sarjasta tuttu Don Johnson joka täyttää tänään 73-vuotta. Seuraavaksi on elokuvista Queen of the Damned ja The League of Extraordinary Gentlemen tuttu Stuart Townsend joka täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Sitten on Daredevil sarjasta tuttu Charles Cox joka myöskin täyttää tänään tasavuosia eli 40-vuotta. Seuraavaksi on hiljattain Violent Night elokuvassa nähtävä Brendan Fletcher joka täyttää tänään 41-vuotta. Ja viimeisenä vielä O.C. sarjasta ja viimeisimmässä Scream elokuvassa nähty Adam Brody joka täyttää tänään 43-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Typyjoulukalenterin 15. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 15. luukku.
No jopas on iso pino lahjoja😲. Eiköhän aloiteta tuosta kasan päällimmäisestä pakkauksesta. Kuuman näköinen pakkaus onkin.