torstai 20. maaliskuuta 2008

(Mikä?) Mitä? (Mistä?) (Mihin?) huomenna

Niin, siis kysymys kuuluu: -"mitä huomenna?" Tänään tuli blogattua ensi-ilta leffat, kun tämän päiväisissä ilmaisjakelulehdissä jo esiteltiin ensi-ilta leffat ku huomen ei tule kyseisiä lehtiä (Metro ja Uutislehti 100). -Huomenna kun ei tule edes South Parkkia, niin jää aika köyhäksi, kun tulee vain päivän typy ja päivän video -päivän kuvia -ja makeita kuvia kun ei minulta ainakaan ole tulossa -kiitos edelleenkin suljettuna olevan nettiyhteyden.

Torstain typy!


Jahas, mistä nyt on kyse :x... :p... :D! No typy ainakin näyttää olevan aika varma että se saa mitä se haluaa ekassa kuvassa :saint:, mutta tokassa taas :x, näyttää että siltä olisi mielenkiinto loppunut ja että se ois kaivanu avukseen kättä pidemmän :'(... :p... :D, selvittämään B)...


No ei ihmekkään miksi se oli varma :saint:, pitäähän poliiseja nyt totella :)... :'(... :p... :D, tätikin sellaisia =), varsinkin hottis sellaisia *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Mutta mikä ihmeen patukka sillä on kädessä toisessa kuvassa :o...

No siltä mikään mielenkiinto ole loppunut =), päinvastoin *SYDÄN*, sehän on niin himokas (:p... :D) että se kaivoi kättä pidemmän apuun jos ei peti hommiin suostuta :|... B), mutta, no kukapa ei suostuis ton kanssa =), FUCK YEAH B)/ehkä noH :o, no toivottavasti toi ei ole liian kovakourainen sängyssä :/... :'(, vaikka voishan semmosta kokeilla vaihtelun vuoks :saint:, joopS :p, EHHEHEEEEeeeee :D!


Vai että oikein kättä pidemmällä uhkaa/PAKOttaa sänkyyn :o, no niin sitä pitää =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEEeeeee :D!

Päivän video!

Trailerilinja jatkuu :P. Nyt vuorossa on todella hasukalta vaikuttavan Get Smart (Salainen agentti 86) -leffan traileri =)! Leffahan perustuu samannimiseen ikivanhaan TV-sarjaan, mutta ei sitä tarvi olla nähnyt tippaakaan nauraakseen kuollakseen :D!

Get Smart Trailer 2

Steve "40v neitsyt" Carell, Dwayne "The Rock" Johnson ja Terry "Cheesburger Eddy" Crews toimintakomediassa kuulostaa täydellisyyttä hipovalta yhdistelmältä =)! Mukana häärivät myös ainakin Bill "Bosley" Murray, Masi "Hiro Nakamura" Oka ja Ken "Boratin manageri" Davitian, joten hauskaa on varmasti traileria selvästi enemmän luvassa =), FUCK YEAH :D! Jos lipputilanne sallii, ton haluisin TOD nähä teatterissa, tai ainakin ostaa DVD:lle =)! Tosin sen ensi-ilta on näillä näkymin vasta elokuussa :/, mutta se voi siirtyä aikasemmakskin sillä USA:n ensi-ilta on 20.6. :).

This is the best day of my lifeeeeeeeee :D!