keskiviikko 11. tammikuuta 2023

Päivän leffa + poster + trailer

Taas viedään sikaa säkissä... 😇😋😁 Ihan hyvä kotimainen leffa tällä kertaa kyseessä, MatoApinan kanssahan me tämä mentiin katsomaan 😊 Olihan tämä nyt khyllä pienoinen pettymys, mutta ihan hiAnoja kohtia riitti. Tai ehkä vaan hiAno; autotakaa-ajo kohtaus nimittäin 😍 HiAnosti Helsingin keskustssa kaahattiin 😎 Tai aika perus kaahausta, mutta sijainti oli se ykkönen - oli khyl upeeta katottavaa 😊 Harmi vaan ettei ollut muuta liikennettä, mutta ihan ymmärrettävää... Mitenköhän ne teki ton? Kai ne vaan ilmoitti ajan, kun tuolla ei saa ajaa... Tietokoneella tota ei nyt varmaan tehty, tai sitten tehtiin aika hyvin. Mitä en usko, tämän leffan budjetti tuskin kun oli mitään silmiä hivelemänä.

Omerta 6/12 (2021) [mun arvostelu]

No ratkasin ton nyt tollein, eli linkitän 'mun arvostelun' tollein erikseen. Khyllähän nyt 'päälinkin' pitää johtaa IMDb:seen, vaikka... No onhan munkin blogi aika hiAno, ja sieltä pääsisi sinne (IMDb) - mutta tehdään nyt/ja jatkossa tällein...

Ihan näyttävää toimintaa khyl... =) Eihän toi nyt Hollywoodille pärjää - paitsi maisemissa (kun ollaan Suomessa, tutussa paikassa), mutta ihan kelpo leffa khyl :)

Päivän jälkiruoka (by Hulk)

Ja siinä ne Cafe Picnicistä mukaan lähteneet mysteerijälkiruoat: kaksi muffinssia (suklaa ja kaneli) ja suklaakakun pala. Ja sitten on vielä ne minidonitsit -joita tuskin jaksan ahtaa kaikkia -ja kuppi kuumaa kahvi/-kaakao/-inkiväärilattea.

Päivän jälkiruoka

No pullaahan sieltä tuli (ostosten esittely) 😊😋 Blogasin juuri tänään yleiskoneen oston toiseen blogiini vähän myöhässä (...mutta parempi kun ei ollenkaan 😎😋😁), sieltä pääseekin nopeasti edelliseen pullan tekoon 😇 Aika samannäköiset kuvat, varsinkin noi "ostosten esittely" -kuvat 😖

Mutta, ei kai se niin tarkkaa ole - mitä väliä, vaikka välillä on vähän samanlaista?! Onhan ne TV ohjelmat ja leffatkin aika samoja... No joo, turha vertailla - nyt keskitytään pulliin...


Vaikka, no eipä ole oikein enään sanottavaa!? =/ :'( :P :D Tai se piti vielä, että unohtu laittaa sokerirakeet pulliin kun ne meni uuniin, mutta onneksi huomasin ajoissa virheen - ja pystyin korjaamaan sen. Ihan hyviä pullia khyllä tuli, me likes... =)

Päivän ruoka (by Tontsa)

Jahas, taas kaatuu juomaa sängyllä 😇 Olenpas mä rohkea?! 😊😋😁 Ikävästihän kerran jo kävi... Nyt ei pyöri Frendit taustalla, vaan katsoin leffan... Minkä leffan? No se selviää omassa blogauksessaan...


Ihan hyvä setti oli khyllä :) Ei mikään paras, samalla hinnalla kun olisi melkein ravintolasta saanut paremman - mutta, no ihan hyvää oli =) Eikä tarvinnut mennä tarpomaan tonne lumeen :| =/ :'( :P :D

Ruoka- & jälkiruoka ostosten esittely

Joo, pihveistä sain ihan tarpeekseni 😖 No miten sitten pizza? Sitähän syön sen joka toinen päivä... 😲 No sitä jaksaa, kun on niin monta vaihtoehtoa. Löytyy pakastepizzaa, mikropizzaa, omatekoista pizzaa, ja... no tietenkin se paras eli ravintola pizza 😋 Tai omatekoinen nyt ehkä on se paras 😍😎 Mutta, siinä on hirveä vaiva 😕 Ja melkein samanhintainen, n. 5e:llä saa lätyn aika monesta... No mun lähellä se on 9e, jonka omatekoinen myös melkein maksaa...

Taasko pullaa väännetään? No siltä vähän näyttää...

P.S. Valmiit pullathan näkyy jo ekassa kuvassa, olinpas mä nopea 😇😋😁


Se selviää myöhemmässä blogauksessa :) Mutta pizza tosiaan maistuu, voisi joku päivä taas laiskotella - ja hakea valmiin pizzan =) =/ :'( :P :D

Päivän leffa

Illan leffana toimii tuo keltaisella rajattu elokuva The Babadook. Boksin muut elokuvat katson lähipäivinä.

Extra ruoka

No nyt on hieman lihaisammat herkut vaikka kuvassa yllä👆 näkyisi olevan vain lohkoperunoita ja kaksi maissintähkää. Perunat lepää parmesaanipeitteen päällä minkä alla puolestaan tämä liha piilossa. Siinä menossa vasta uuniin.
Ja siinä se paisti koreilee lautasella maissien kanssa ja lohkoperunat takana omassa pikku kulhossaan. Kuvasta puuttuu majoneesit ja juoma..., mutta juoman blogaan muutenkin erikseen omassa Hulkin blogissani ja majoneesille riittää maininta teksteissä.

Ruoka ostosten esittely

Vagiburgeri🤢 oli vain pieni alkupala - tässä on todellisen päivän ruoan ainekset. Mitäs löytyy - siinä on Tamminen porsaan suolapala ja sen päällä lepää Castelli Parmigiano Reggiano pussi. Sen alla on Rainbow maissi paketti ja sen vieressä on puolestaan ruokajuomaksi tarkoitettu Brothers Toffee Apple siideri. Jälkiruoaksi tuli hankittua tuo Minidonitsi pakkaus ja Cafe Picnicistä lähti vielä nuo mysteerijälkiruoat. Sisältö selviää sitten päivän jälkiruoka blogauksessa. 

Re: päivän ruoka

Sanoin edellisessä blogauksessa etten muistanut katuruokakioskin nimeä mistä ostin vegeburgerin ja siinähän se kurkistaa ranskisten keskeltä. Elikkä Kvetkas nimisestä katuruokakioskista tuli ostettua tämä burgeri ranskiksineen. Annetaan nyt pientä mainosta standille jos vaikka vegaanikaverit lukisivat tämän. Niille voin suositella burgeria vaikka itelle ei nii  kamalasti maistunut.

Päivän ruoka + juoma

Tuli otettua ruokaa yhdestä katuruokakioskista jonka nimeä en nyt muista ja siinä annosta odotellessa sain hörpittäväkseni kupin teetä jonka pistän nyt tähän samaan blogaukseen enkä blogaa erikseen.
Tilasin tollasen vegeburgerin kerran se oli vegeruokastandi.
Siihen kuului myös ranskikset. 
Ja kuten ilmeestäni voi nähdä niin ei nyt ollut mikään makuelämys. Oli jopa aika raskasta syötävää - ei siis ollut helppo syödä näin lihan ystävänä. Ranskikset oli ainoa hyvä tässä kokonaisuudessa.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Shanghai Noon elokuvassa nähty Jason Connery täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Yksin kotona elokuvista tuttu Devin Ratray täyttää tänään 46-vuotta. Halloween elokuvassa nähty Kyle Richards täyttää tänään 54-vuotta. Ja sitten vielä elokuvista One Fine Day ja 2012 tuttu Amanda Peet täyttää tänään 51-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.