torstai 7. joulukuuta 2023

Hyvänyön blogaus

Sitä voisi vetäytyä tältä päivältä untenmaille. Eipä siis muuta kuin ~ hyvää yötä ja MO!

Päivän leffamusa + Music & Lyrics

Pitkästä aikaa päivän leffamusa blogausta. Juuri katsomassani Pet Sematary uusintafilmatisoinnissa oli nimittäin aika tarttuva kappale lopputeksteissä. Kappaleesta vastaa Daniel Rey. Alla👇 kappaleen sanat. 

Pet Sematary 

Under the arc of a weather stain boardsAncient goblins and warlordsCome out of the ground, not making a soundThe smell of death is all around
And the night when the cold wind blowsNo one cares, nobody knows
I don't want to be buried in a pet semataryI don't want to live my life againI don't want to be buried in a pet semataryI don't want to live my life again
Follow Victor to the sacred placeThis ain't a dream, I can't escapeMolars and fangs, the clicking of bonesSpirits moaning among the tombstones
And the night, when the moon is brightSomeone cries, something ain't right
I don't want to be buried in a pet semataryI don't want to live my life againI don't want to be buried in a pet semataryI don't want to live my life again
The moon is full, the air is stillAll of a sudden I feel a chillVictor is grinning, flesh is rotting awaySkeletons dance, I curse this day
And the night when the wolves cry outListen close and you can hear me shout
I don't want to be buried in a pet semataryI don't want to live my life againI don't want to be buried in a pet semataryI don't want to live my life again
Oh, noOh, noI don't want to live my life againNot again
Oh, noOh-ohI don't want to live my life againNot again
Oh, no-no-noDon't want to live my life againNot againOh-oh-oh
...

Joulukalenteri, luukku 7.

Miksi olla vain

lahjakas, kun

voi olla lahja.

Päivän toinen leffa

Nyt sitten pistän uusintakatseluun sen -Pet Sematary -uusintafilmatisoinnin. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään.

"Vanhojen" ruoka ostosten esittely

No tämähän venyi ja paukkui..?! 😵😵 5. Joulukuuta tämän tosiaan tein, nyt on jo 7. päivä... No ei se paljoa paukkunut, mutta hyöty blogata näitä enään - on..?! 😖😕😓😋😁 No mutta, Pasta 'la Carbonaran tosiaan tein (ostosten "esittely" ja itse ruoka), jossa oli myös parsakaalia... Sen (parsakaalin) paketin ehdin jo heittämään roskiin, ennenQ kirjoitin tiedot ylös 😔 Sen takia niitä (tietoja, painoa...) ei näy "tieto" blogauksessa...

Mutta, eiköhän mennä itse aineksiin (jotka vain näkyy tässä blogauksessa...); Barilla Classic Spaghetti N°5 (1kg 2,09e)Kotimaista Ruokakerma rasvaa 15% (2dl 0,75e), HK Amerikan pekoni (170g - 95% lihaa 2,69e) ja parsakaali (1,29e).

Sitten keltaisella ympyröity pullan söin samana iltana (vaikka blogaus on vasta seuraavana päivänä...)! Sen tiedot ovat; korvapuusti (2,90e).


Noin, nyt ne on esitelty - pääsipä siitä eroon, vaikka oli khyllä voinut vaan jättää tän tekemättä... Noh, linkitän tän sinne aikasempaan, ettei ihan turha ole :)

Päivän "ruoka" ja jälkiruoka

Töissä taas söin tätä herQa, mutta siitä ei tule oikein tekstiä eikä ole "omaa" kuvaa - niin se on otsikossa "lainausmerkeissä".

Mutta jälkiruoka taas 😇 No se/toi on oma-ottama kuva, mutta...

Tekstiä ei khyllä paljoa tosta(kaan) kerry 😖😕😓😋😁


Mutta, erinomaista oli - molemmat =) :P Ei kait sitten, muuta...

Päivän leffa

Pistänpä uusintakatseluun alkuperäisen Pet Sematary elokuvan ja sen jälkeen ajattelin vielä sitä uusintafilmatisoinia. Mutta nyt kuitenkin takas alkuperäisen pariin - sitä jo kerinnyt katsoa tovin.

Tokalla oikein

Ja sieltä tuli oikea vastaus toisella veikkaamalla. Pet Sematary tosiaan oli hakusessa. 

Ei mennyt oikein (lisä vihje)

Eipä ollut Manaaja mitä haettiin. Vihjeenä annettakoon herra Stephen King. Liittyy siis tähän elokuvaan jollain tavalla.

Päivän ruoka

Siinä valmiit koipireidet lautasella tarjottuna odottamassa syömistään. Nätti png-kuva tuli.

Mikä elokuva?

Nyt pitäisi taas olla melko helppo. Eipä tässä voi oikein muuta...
...-kuin kehoittaa aloittamaan arvailun. Vai onko taas niin helppo että senku kirjoittaa vaan elokuvan nimen kommentteihin.

Ruoka ostosten esittely

Tuli käytyä Jollaksen Alepasta hakemassa Kotimaista Kanan koipireisi paketti. Nyt en varannut mitään lisukkeita oheen. Noilla mennään.

Päivän "vanha" (kommentti)KKSA-kuva

Muokannut joskus tommosen aika rajun pilakuvan Facebookin KKSA-ryhmään kommentteihin erääseen julkaisuun ja poiminpa kuvan talteen tänne MatoApinaan kun huomasin ettei se vielä ollut blogattu tänne. Kuva on varmaan ajalta ennen päivän KKSA-kuvat labelia. No mutta - nytpä se on sitten täällä tallessa jos vaikka se KKSA-ryhmä mistä kävin tän poimimassa kaatuisi tai jotain.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Sarjoista Frendit ja Breaking Bad tuttu Larry Hankin täyttää tänään 86-vuotta. Elokuvista X-Men: First Class..., Contraband ja Three Billboards Outside Edding, Missouri tuttu Caleb Landry Jones täyttää tänään 34-vuotta. Sitten vielä elokuvista E.T. The Extra Terrestrial..., Punainen vaara ja Liftari tuttu C. Thomas Howell täyttää tänään 57-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki.

Happy Birthday following actors 

Typyjoulukalenterin 7. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 7. luukku. 
Nyt taitaa olla tekolunta tämä valkoinen aine tässä kuussa. Vai onko se jotain muuta valkoista mitä on räjähtänyt pitkin lattiaa😜...😄...