torstai 11. toukokuuta 2023

Päivän TV-sarja

Buffya taas kehiin ja kauden 2 levyä 4 pyörimään. Eipä kait sitten muuta. 

Päivän ällöttävä tapahtuma

Tuli tehtyä kävelylenkki keskustasta Kallion kautta Pasilaan ja sieltä sitten Kalasatamaan ja sen kävelymatkan varrella tuli todistettua tämmöistä tapahtumaa. Ilmeisesti peura oli jäänyt jumiin metalliseen kalteriaitaan ja pelastuslaitos oli saapunut paikalle irrottamaan sitä. Ällöttävän tapahtuman tästä tekee se että eläin raukka oli varmaan tuskissaan ja todennäköisesti joutui lopetettavaksi.

Päivän taidekuva(t)

Tämä sattui ihan vahingossa. Olin ihan muuten vain lävistänyt katkaistun hammastikun sitruunankuoreen ja huomasin sitten sattumalta että se muodosti euro () merkin.
Tästä innostuneena halusin sitten kokeilla saanko tehtyä myös dollarimerkin ($) ja kyllä sain tehtyä. 

Päivän jälkiruoka + extra juoma

Siinä vielä jälkiruoka kanelitikut mitkä näkyi päivän ruoka blogauksen viimeisessä kuvassa. Jaksoin hädin tuskin yhden syödä. Kahvin kaadoin väkisten kurkkuun. Ähky tuli..., mutta ei siinä mitään - hyvää kuitenkin oli ja kyllä kelpas. 

Päivän juoma (by Hulk)

Ruokajuomana toimi perus Pepsi ja siinä eka lasillinen. 
Toisesta lasillisesta piti ottaa juomankaatokuva. Aina pitää olla juomankaatokuva päivän juoma blogauksessa.
Otinpa vaihtelun vuoksi lasillisen 7 Up limsaa. Siitä ei nyt ole omaa juomankaatokuvaa.

Päivän ruoka (by Hulk)

Tontsa kerkesikin blogata ekana..., mutta tässä minun (Hulk) blogaukseni Pizza Hut käynniltä. Aika ison satsin pakkasin heti alkuun.
Mutta nälkäkin oli iso ja siinä ahmin ekaa lautasellista Rax tyyliin.
Toka lautasellinen menossa ja vielä on tilaa ja jaksamista ahtaa herkkumättöä.
Kolmannen lautasellisen jälkeen oli jo iskenyt sellainen ähky että oli siinä ja siinä jaksanko vielä syödä taustalla näkyvää jälkiruokaa. Mutta siitä sitten lisää omassa blogauksessaan. 

Päivän extra juoma

Jahas, kuten puhuin - niin extra juomaa olisi luvassa 😇😋😁 Mutta...


No eipä ole oikein sanottavaa... =/ Jälkiruoka kahviahan tässä hörpitään :) Melkein voisi laittaa "jälkiruoka" -labelin, varsinkin jos olisi ottanut kuvan kanelitangoista (joita myöhemmin hain), mutta... Pelkkä "juoma" -label riittää, oli ihan hyvää kahvia - koskapa se ei olisi?! No ehkä jos se on seissyt monta tuntia...

Päivän juoma

Pitkästä aikaa multa(kin) päivän juomaa 😇 Tai Mad Croc -juoman blogasin vähän aikaa sitten, mutta siitä edellisestä on jo aikaa... No mutta, ei sillä niin väliä - eiköhän keskitytä tämän päivän juomaan 😎 No buffetissa kun ollaan, niin... no tottakai limuakin saa niin paljon kun haluaa 😍 Se on iso plussa! 😊 Ja täytyy kehua, että näiltä löytyy jäitäkin, se on vähän harvinaisuus... Ainakin/varsinkin buffetissa, vaikka... no ei khyllä RAX:in lisäksi tule mieleen kovin montaa buffettia...

No on niitä muutama, oli yksi pizzapaikka missä kävin seuran kanssa kun autolla käytiin vähän pidemmällä. Sitten on se buffetti mistä olen blogannut eli The Plaza – Wine & Craft Beer, mutta siihen ei kuulu juoma (paitsi vesi, mutta mä en siihen koske 😡😖😓😋😁)! Mutta jäät siis, ne on aika harvinaisia. Sitten on vielä sitruunaa (Pizza Hutissa), se tuo hyvän raikkauden kun sen heittää limun sekaan (mikä näkyy edellisessä blogauksessa...)!


Eli varsin herkullinen ateria siis... =) Niin ja limu, tämähän oli juoma blogaus :) Pääsee vähän unohtumaan, kun en ole pitkään (juomaa) blogannut! Ja, tulee vielä extra juoma?! =O Se on jo harvinaista, ainakin/varsinkin mulle - Hulk niitä on paljon pamautellut! :saint: Nyt on mun vuoro! B)

Päivän ruoka

Eilen tosiaan puhuin, että tänään olisi tarkoitus vetää kunnon mätöt - ja... No, kuten kuvasta näkee - se toteutui! 😍😎 Tämä on yksi parhaista buffeteista, ja samalla ruuista 😊😋 Yleensä heitän reunat roskiin (ainakin buffeteissa, kuten RAX), mutta nämä on sen verran herkullisia - ettEN TODellakaan heitän roskiin...

Piti oikein hakea lisää, oli sen verran herkullista 😇 Itseasiassa vielä kolmannen(kin) kerran, mutta siitä ei ole kuvaa 😕😓😋😁 En keksinyt mitään uutta 'poseerausta', joten kuva jäi ottamatta...


Oli khyllä TODella herkullinen ateria =) Niin, paikka on Pizza Hut - jos joku ei tiennyt... Ehdottomasti suosittelen menemään sinne! Niin, jos on vaan aikaa - tai on vapaana tähän aikaan..?! =X No kuten eilen puhuin, niin tässä on 'aikaraja' =/ Ja se on kolmeen (15.00) asti, eli jos on koulussa/töissä - niin tähän ei välttämättä ehdi =( Mutta aina voi ottaa menusta :saint: Mutta buffet on aina BUFFET!! B) Saapahan napansa ainakin täyteen, ei jää nälkä (ellei ole kiire...)!

Päivän KKSA-kuva

Nyt on Suomen viisufinalisti Kääriä kova pilakuvan kohde Facebookin KKSA-ryhmässä joten muokkasinpa sitten oman. Aika huono..., mutta siinä ryhmässä yleensä huonot ne tyktyimmät.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista The Last Action Hero ja Prehysteria! tuttu Austin O'Brien täyttää tänään 42-vuotta. Elokuvassa Way of the Gun ja Insomnia nähty Nicky Katt täyttää tänään 53-vuotta. Elokuvista Sicario..., Honest Thief ja Wrath of Man tuttu Jeffrey Donavan täyttää tänään 55-vuotta. Elokuvista Titanic ja Gone in 60 Seconds tuttu Frances Fisher täyttää tänään 71-vuotta. Sitten vielä elokuvista O Brother, Where Art Thou ja The Incredible Hulk tuttu Tim Blake Nelson täyttää tänään 59-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🥳🎈 ja Happy Birthday 🎂🎁🥳🎈 kaikille päivänsankareille.