perjantai 23. joulukuuta 2022

Päivän poster

Siinäkö on uuden Indiana Jones elokuvan virallinen juliste? Hauska sattuma että ovat käyttäneet samoja kuvia mitä minä käytin omassa fanijulisteessani. Harrison Ford..., Mads Mikkelsen ja Antonio Banderas tismalleen samat mitä mun julisteessa. Jopa käyttivät tuota juoksevaa Harrison Fordia. Ikään kuin olisivat saaneet inspiraation minun julisteestani. No tuskinpa nyt sentään. Hieman kyllä arvelluttaa julisteen aitous - hieman fanijulisteen ilmettä. Mutta hieno on kuitenkin - ainakin on uskollinen Indy-leffajulisteiden tyylille.

Ruoka ostosten esittely +itse ruoka

Siinäpä ne lepää... 😇 Niin eilisen juoman jämät, ja tänään ostettu patonki. En nyt ottanut toista kuvaa (patongista), tämä saa kelvata...


Kuten itse blogauskin, eipä ole paljoa sanottavaa!? =/ :'( :P :D Paitsi, että hyvää oli - TOD!! =)

Päivä leffa(t)

Pistetään hieman joululeffoja kehiin: -ekana Iso-Arskan Isäni on Turbomies ja sitten Jim Carreyn The Grinch. Molemmat leffat hyviä..., mutta Arska-leffa ansaitsee erityishuudahduksen eli sen kuuluisan ~ ARNOLD FOREVER...!!!!!11111

Päivän ruoka

Piti saada kuitenkin jotain syödäkseni tänään joten keitinpä sitten pastat lihaliemessä ja terästin sitä hieman chilikastikkeella mitä taisinkin kerran mainostaa täällä. Hienot höyryt nousee kulhosta.

1200. blogausta lähestyy

Näistä turhista blogauksista on ollut vähän puhetta, mutta... No ei kai ne ketään haittaa?! Onhan näihin kuviin kuitenkin nähty vaivaa (tosi paljon, oikein hiAno kuva nytkin 😱😫😓😋😁)! Melkein tehdä oma labeli näille ("turha blogaus") 😇😳😓😋😂 No kommenttiosio on sitä varten, että jos haittaa - niin ei muuta kun sanomaan...


Säkäriä en nyt tähän laita, koska en halua että se täyttyy haukkumisviesteistä!? :| =/ JoopS :P EHEHEHEeeeeee :D Mutta, mä ainakin tykkään näistä(kin) blogauksista, tuo vähän vaihtelua (jonka taisin aikasemminkin mainita...)! Ken tykkää, mistä tykkää - jepS! :) :P :D

Päivän video

No sehän on Tompan stuntti, niin päivän videona 😇 Aika hulluja stuntteja se on tehnyt... En nyt sanoisi että tämä on pahin, mutta pahimmasta päästä khyllä... Varsinkin jos/kun ajattelee, että tekisikö itse tämmöisen - eipä toi nyt niin kummoiselta näytä kun Cruice sen tekee, mutta tosiaan lähtisikö itse tekemäån?! 😱😳😫😓😋😁


Aika hullua touhua, sanon minä!? Aluksi luulin että Tomilla on vaijeri, mutta se oli vaan harjoituksissa - 'ilman kumia' (:D) se veti ton?! =O =X Aika makeaa B) (...mutta ei silti makee kuva ainesta =/ :'( :P :D)! Innolla khyllä odotan tätä leffaa - en ton stuntin takia, vaan ihan muutenkin! =) Se vaan, että tämä on jaettu kahteen osaan, haisee ihan rahastukselta :| =/ :'( :P :D Paree olla niin paljon hyvää sälää, että piti kahteen osaan jakaa... Jos on turhaa shittiä tuntikaupalla, niin... :| =/ itQ :'( JoopS :P, EHEHHEHEeeeeee :D

Joulukalenteri luukku 23.

Jeesus syntyi

lihaksi ja

vereksi, joten

ymmärrystä

ihmismäisiin

haasteisiin

löytyy.

Kömmähdys Jurassic joulukalenterin kanssa korjattu

Blogataanpa nyt sittenkin nyt pois alta tämä kerran hoitui niin nopeasti. Elikkä korjasin Jurassic joulukalenterin luukun 22 kanssa käyneen kömmähdyksen siten että sulatin puolikkaan palan luukun 23 suklaasta...
...-ja sovitin sulan suklaan luukkuun 22 ja pistin sitten jääkaappiin. Sielä se ei sitten kauaa tarvinnut olla kun se oli jo kovettunut.
Ja kuten oheisesta kuvasta voi nähdä siellä se nyt koreilee joulukalenterin luukku 22 blogauksessa. Ei nyt mitenkään huippulaadukkaan näköisenä..., mutta saa nyt kelvata. Kunhan on suklaan kuva joka luukun kohdalla. Ja kyllähän tosta jotenkuten saa selvää mikä kuvio siinä oli.

Eilinen kömmähdys Jurassic joulukalenterin kanssa

Eilen onnistuin tosiaan sössimään Jurassic World joulukalenterin kanssa siten että söin luukusta tulleen suklaan ennen kuin otin siitä kuvan. Miksikä blogaan siitä täällä MatoApinassa vaikka mainitsin jo asiasta Jurassic Mania blogissani kuten oheisesta kuvasta voi nähdä🤔...? No koska ajattelin korjata tilanteen. Mutta siitä tehdyn blogsuksen säästän kyllä vasta aamuun. 

Perjantain ensi-illat, Nro 5

Holy Spider

Tämän leffan traileri on keskeyttänyt useasti videonkatseluni Facebookissa ärsyttävänä välimainoksena videon ohessa. Eipä nyt kamalasti houkuttele tämäkään leffa joten se -"ei kiitos" -vaan tällekin filmille.

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Polta nämä kirjeet

No sitten on ilmiselvä -"ei kiitos" -elokuva vaikka en ole tosin kuullutkaan elokuvasta..., mutta sen olinen kyllä että ei herätä minkäänlaista kiinnostusta.

Perjantain ensi-illat, Nro 3

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie

Tämän voi mennä katsomaan vuodenvaihteessakin - tätä ei TOD tarvii nähdä tän vuoden puolella. Niin paljoa ei kiinnosta.

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Saapasjalkakissa: Viimeinen toivomus

Ja tässä onkin se oikeasti kiinnostava elokuva. Ykkösleffa tuli käytyä katsomassa teattereissa ja kyllähän tämäkin on mentävä. Kunhan alkuperäiskielellä eikä Suomeksi puhuttuna. Tämän voi jo melkein jättää vuoden viimeiseksi elokuvaksi.

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Napapiirin sankarit 4

Tässä on se läppämielessä kiinnostava leffa eli kait tän vois Tontsan kanssa joku päivä mennä katsomaan. Mutta vuoden viimeiseksi leffaksi en ole tätä jättämässä.

Perjantain ensi-illat

Tänään tuli yksi oikeasti kiinnostava ja yksi läppämielessä kiinnostava elokuva. Mitkä ne ovat - se selviää sitten esittelyblogauksissa. Alas👇 otsikot.

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4
  • Perjantain ensi-illat, Nro 5

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Ekana on Simpsonit ääninäyttelijä ja mm. elokuvista Spinal Tap ja 1998 Godzilla tuttu Harry Shearer joka täyttää tänään 79-vuotta. Sitten on Tim Burtonin Apinouden planeetta ja Renny Harlinin Driven elokuvista tuttu Estella Warren joka täyttää tänään 44-vuotta. Ja viimeisenä on sarjasta Stranger Things ja Ghostbusters: Afterlife elokuvasta tuttu Finn Wolfhard joka täyttää tänään tasavuosia eli 20-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Typyjoulukalenterin 23. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 23. luukku.
Typy voisi ajaa tolla luokseni ja ottaa samaisen istuma-asennon sylissäni😜. Ja sitten taas pienelle -"ajelulle" -🤪. Kyllä hyvien vitsien kirjoittaminen on taitolaji josta on kyllä välillä pientä vajetta.