perjantai 16. joulukuuta 2022

Päivän KKSA-kuva

No nyt väänsin sellaisen p#skan💩 että ylläpito varmaan heittää ryhmästä ulos. No tuskinpa nyt sentään..., mutta huono tää silti on enkä odota tykkäysvyöryä. Tai sitten tämä onkin paras luomukseni ja saan tällä ensimmäisen kerran yli 1000 tykkäystä(👍).. No enpä ihan usko että ihan 1000 tykkäysyä sentään. Onkohan edes kukaan muukaan ryhmässä yltänyt 1000 tykkäykseen🤔...? Enpä ole vielä törmännyt. 

Joulukalenteri luukku 16.


Kiitävi aika,

vierähtävät

vuodet... kuka

muistaa, oliko

vuonna 2022

rosollia

joulupöydässä.

Ruoka ostosten esittely & itse ruoka

No nyt olin laiskalla päällä 😫 Sekä blogauksen kannalta, että itse ruuan teossa - tyydyin nimittäin tommoseen valmisruokaan (josta olen puhunut aikasemmin, ihan hyvä on)! Sehän oli/on nimeltään Findus Dagens Pasta Tortellini. Nyt vasta tuli mieleen, että khyllä olisi voinut valmiista ruuasta(kin) ottaa kuvan, vaikka edes sen omassa purkissa. Noh, nyt näin laiskotellen 😵 Ja olisi vielä perjantai, jolloin olisi (ainakin mulla) tarkoitus panostaa ruokaan - kun kerran viikonloppu alkaa! 😍🥳😎 Mutta, no huomenna olis tarkoitus panostaa - eli eiköhän hyväksytä tämä laiskottelu nyt tänään, ainakin tällä erää... 😊😱😕😖😓😋😁


Sitten oli vielä juoma, mutta sille en tee labelia... Pirkka Murkkuhan se on, ihan hyvä juoma (jonka olen myös täällä todennut muutamaan kertaan...)! :)

Extra EXTRA juoma

No nyt ei mennyt aivan suunnitellusti tämä leffan kanssa ruokailu. Ehdin nimittäin syödä lautasen tyhjäksi ennen kuin leffa pääsi kunnolla edes alkamaan. Jä lisääkään en jaksanut enää ottaa kun en myöskään tahdo ahtaa. Juomakin vaihtui uuteen: -nyt otin ostamani mango Kombuchan. Tämän ostin sen takia koska kaupassa oli juoman ilmaisnäytteitä ja tämä maku osoittautui hyväksi joten pitihän sitten yksi ostaa. Taustalla näkyisi olevan jälkiruoka..., mutta se on sama kuin eilen. 

Päivän leffa

Jurassic maratonissa ollaan nyt päästy Jurassic World elokuviin ja aika pistää trilogian eka leffa pyörimään. Ei kai sitten muuta lisättävää.

1100. blogaus

No nyt on sekin sitten saavutettu: ~ 1100. blogaus😎. Mainitsen asiasta lähinnä sen takia koska oli aluksi pienet epäilyt että saavutetaan edes sitä 1000. blogausta tänä vuonna..., mutta sehän saavutettiin ja nyt sitten vielä 1100 niin kyllä nyt tuntuu hyvältä.

Päivän extra juoma

Perus Schweppeshän se siinä kaatuu mukiin..., mutta hieman erikoisemmasta pullosta.
Siinä vielä yleiskuva pullosta. Varmaan alkuperäinen lasipullomalli missä juoma tuli aikanaan myyntiin.

Päivän ruoka

Latasinpa ylimääräiset tortillaveneet vuokaan - pistin muutamaan täytteeksi eiliseltä syömättä jääneet täytetyt tortillveneet. Eli siis täytetty tortillavene tortillaveneen täytteenä johon tuli vielä omat täytteet🤔...😜...😁... No joo..., mutta seuraavaksi laitoin päälimmäisten tortillaveneiden sisään täytteiksi tomaattisen jauhelihakastikkeen jonka jälkeen tuli juustopeite. Kuvassa yllä👆 valmiina menossa uuniin...
...ja tässä kuvassa melkein valmis. Lisäsin patongin vielä ennen uuniin laittoa..., mutta se unohtui ylemmästä kuvasta. Laitoin patongin pelille ylemmän kuvan ottamisen jälkeen. Mutta joo - etiä päin esittelyissä. 
Siinä vielä valmis annos lautasella. Kyllä näyttää herkulliselta😋...🤗...

Ruoka ostosten esittely

Kampin K-supermarketissa tuli taas käytyä ja nyt sieltä lähti tollanen setti. Eilisiä tortillaveneitä jäi kokonainen avaamaton paketti ja avatusta pakkauksesta jäi muutama syömättä joten kehittelin niistä jotain. Siitä sitten lisää omassa blogauksessaan. Mutta siihen ruokaan tuli hankittua nämä seuraavat ainekset: -Petti tomaattipyree..., Nacho & Taco juustoraaste ja Pirkka naudan jauheliha 400g. Noista juomista sitten lisää päivän juoma blogauksessa.

Päivän juoma + extra typy

Viimeinen tämmönen -"pre-wotkout" -juoma blogaus - tälläkertaa tollanen Fast Boom! energiajuoma. Mutta mitäs ihmettä -extra typy🤔...? No sehän on tuo taustalla näkyvä jääkaappimagneetin typy.
EDIT. Siinä vielä lähikuva jääkaappimagneetin typystä.

Päivän trailer + poster


Blogaisinkin tämän jo omassa Jurassic Mania blogissani -sinne vaan lukemaan linkin kautta blogiin tai sitten oheisesta kuvasta yllä👆 jos ei jaksa klikata linkkiä blogiin. No joo..., mutta itse asiaan eli siihen traileriin ja elokuvan julisteeseen. Kyseessä on dinosaurus seikkailuelokuva 65 missä nähdään pääosassa Adam Driver. Alla👇 elokuvan hieno juliste - hieno tosiaan..., mutta ei aivan makee kuva tasoa kuitenkaan.
Sitten vielä elokuvan traileri tohon alas 👇 olkaa hyvät...
...

Happy Birthday following actors and two directors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja kaksi ohjaajaa. Ylävasemmalla on elokuvista Terminator 2 ja Shanghai Noon  -ja The Walking Dead sarjasta tuttu Xander Berkeley joka täyttää tänään 67-vuotta. Sitten on mm. Catwoman ja Villi joki elokuvissa nähty Benjamin Bratt joka täyttää tänään 59-vuotta. Seuraavaksi on 1987 Predator elokuvassa nähty ja 2018 Predator elokuvan ohjannut Shane Black joka täyttää tänään 61-vuotta. Sitten on Taru sormusten herrasta ja Flight of The Phoenix elokuvissa nähty Miranda Otto joka täyttää tänään 55-vuotta. Ja viimeisenä vielä viidennen Indiana Jones elokuvan ohjaaja James Mangold joka täyttää tänään 59-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Typyjoulukalenterin 16. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 16. luukku.

 No tämä joulutypy voisi tulla koska vaan koristamaan minun joulupuuta 🎄🍆😜.