tiistai 13. joulukuuta 2022

Joulukalenteri luukku 13.

Ylistetty

olkoon hän,

joka valaisee

jonkun

toisenkin

päivää.

Extra jälkiruoka + extra juoma

Siinä kaatuu eka tilkka Dooley's kermalikööriä Cappuccinojauheen sekaan...
...-ja sitten tilkka 20% Diesel peppermint viinaa.
Ja lopuksi vielä kuumaa vettä päälle mistä en nyt ottanut erillistä kaatokuvaa.

Päivän leffa

Jurassic Park marathon jatkuu - The Lost World: Jurassic Park -elokuvalla. Ei sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Extra ruoka (eilisen jämät)

Eilisestä kermaisesta kanapastasta ananaskulhossa jäi hieman yli joten kävin tänään sitten ostamassa siihen juustoraastetta (ruoka ostoksen esittely kuva pääsi nyt unohtumaan) päälle ja pistin hetkeksi uuniin. Eipä kait tartte muuta selostaa - sitten päivän leffan pariin.

Jälkiruokajuoma ostosten esittely

Kuten päivän jälkiruoka + juoma blogauksessa tuli ideoitua - kävin sitten Alkossa tosiaan ostamassa pientä terästystä saamaani Cappuccinoa varten. Eli tulossa vielä extra jälkiruoka + juoma blogaus.

Meinasi aivan unohtua (extra juoma)

Meinasi tosiaan unohtua: - Aamulla vetäisin huiviin toisen tollasen -"pre-workout shot" -juoman ja nyt oli ihan hyvä Cola sivumaku. Eilinen oli hieman pahan makuinen. Hieno Ameriikanlippu🇺🇸 tausta😎.

Extra KKSA-kuva

Hieman synkempää huumoria. Facebookin KKSA-ryhmässä on paljon kuuluisasta Nirvana levynkannesta tehtyjä pilakuvia ja tässä oma versioni. Toivottavasti eräs ryhmän ylläpitäjistä ei taas pistä jotain palautetta kuvasta. Olen muutamaan vähän rajumpaan kuvaan saanut samalta ylläpitäjistä aikaisemminkin hieman kriittistä kommenttia. 

Päivän jälkiruoka + juoma

Jälkiruoaksi -tai pikemminkin juomaksi otin minttushottilla terästetyn latte'n. Voisi kyllä melkein poiketa kotimatkalla Alkossa ja ostaa kotiin joko minttuviinan tai Bailey's pullon samaan tarkoitukseen - terästämään eilen ilmaiseksi saamaani Cappuccinoa.

Päivän ruoka

Poikkesinpa Kalasataman Harbour Tap & Taste ravintolassa wingseillä ja ruokajuomaksi otin siiderin minkä esittelin omassa Hulkin blogissani. Hyvä setti😋👍 - tullut syötyä se aikaisemminkin  

Päivän KKSA-kuva

Muokkasinpa tollasen jouluteemaisen pilakuvan ja muutin KKK:n ~"White Power" -käsimerkin jouluisammaksi -"White Christmas" -käsimerkiksi. Saa nähdä tuleeko tykkäysvyöryä Facebookissa. 

Special Birthday wish to Katherine Schwarzenegger

No jopas on Iso-Arska ollut nyt paljon esillä blogissamme tänä vuonna. Alkuvuodesta oli se Zeus automainos ja sitten 9. marraskuuta Lou Ferrignon syntymäpäiviä blogauksessa. Sitten 11. joulukuuta sekä minulta (Hulk) että Tontsalta molemmilta Iso-Arska teemaiset blogaukset. Ja nyt sitten syntymäpäiväblogauksen muodossa nimittäin Arskan tytär ja näyttelijä Chris Prattin puoliso Katherine Schwarzenegger täyttää tänään 33-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳❤️ ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳❤️ Katherine Schwarzenegger. Ja loppuun vielä Katherine FOREVER ~ ARNOLD FOREVER...!!!!

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa Reservoir Dogs..., Con Air ja Armageddon elokuvassa nähty Steve Buscemi täyttää tänään 67-vuotta. Sitten on sarjasta Boardwalk Empire ja Miami Vice elokuvasta tuttu Tony Curran joka täyttää tänään 53-vuotta. Välihuomio ennen kuin siirrytään seuraavaan synttärisankariin että Steve Buscemi näytteli myös tuossa Boardwalk Empire sarjassa. Ja Jamie Foxx puolestaan oli Miami Vice elokuvan toinen pääosa. Herra Foxx täyttää tänään 55-vuotta. Ja viimeisenä vielä on mm. Mary Poppins ja Night at the Museum elokuvista tuttu Dick Van Dyke joka täyttää tänään 97-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Typyjoulukalenterin 13. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 13. luukku.
No nyt ei paljastunut lolita typyä luukun takaa..., mutta lollot kyllä paljastui😜.