maanantai 12. joulukuuta 2022

Päivän "Syphilis :D" video

No jopas törmäsin videoon!? 😱 Tämä olisi ehdottomasti MatoApina leffailta ainesta 😍 Tosiaan "olisi", koska... 😳 No tässä taisi olla jo parhaat palat (ja vähän enemmänkin...)! Mutta jos joku meistä - tai jompikumpi; Matsku tai Hulk, hommaisi tän, niin khyllähän tämän voisi 'uudestaan' katsoa... Niin minä en ole hommaamassa tätä, mulla on nimittäin vähän tiukemmat kriteerit...

En khyllä tiedä kelpaako tämä muille(kaan) jäsenille, mutta... No eipä ole iso menetys - eipä tunnu itseassa oikein missään. Toki, ihan hupaisaa tämä olisi varman kokonaan nähdä - mutta...


...ehkä ei nyt sen takia hommaa, että saa "päivän naurut"?! =X =/ :'( :P :D Tietenkin jos kerää Seagalin leffoja, niin... En nyt ole varma, mutta muistaakseni Hulk ei niitä pahemmin keräile. Tietenkin parhaat poimitaan, mutta tämmöset pökäleet ehkä suosiolla jättää hyllyyn pölyyntymään...

Päivän jälkiruoka + extra juoma

Jälkiruoan vuoro ja jälkkärinä toimii kolmas aikaisemmin ostamistani suklaalevyistä: -Fazer Dark Chocolate - suklaalevy.
Tää onkin joku ennen treenejä nautittava juoma..., mutta nyt vetäisen jälkiruoka juomana. Fast Boom! niminen shotti kyseessä.

Päivän leffa

Aika pistää käyntiin vuoden viimeinen Jurassic Park/World maratoni. Tänään katson vain ton ekan..., mutta omassa Jurassic Mania blogissani on nähtävissä maratonin muut ajankohdat.

Päivän juoma

Ruokajuomana toimii se ostamani Rainbow omena-kaneli limppari. Siinä juoma kaatuu mukiin.
Ja siinä vielä yleiskuva pullosta täyden mukin vieressä.

Päivän ruoka

Päivän ruokana on kermainen kanapasta minkä olen tainnut aikaisemminkin blogaista.
Mutta silloin se ei ollut tarjoiltuna ananaskulhosta😎. Jees - tein tosiaan siitä ostamastani kokonaisesta ananaksesta/- ananaasta kulhon jota käytin sitten astiana pastalle. Kyllä näyttää hyvältä😋 vaikka itse sanon. 

Ruoka ostosten esittely

Kaupassa tuli käytyä ja seuraavanlaiset ainekset lähti mukaan: -Illan ruokajuomaksi lähti Rainbow omena-kaneli limppari. Ruokaa varten ostin Barilla Collezione pastapaketin. Sitten näkyisi olevan kononainen ananas..., mutta se ei suinkaan ole jälkiruoaksi. Selviää kyllä myöhemmin mihin tarkoitukseen se tuli. Sitten on Hyvä File rosmariini-karpalo Filee paketti. Seuraavaksi on Valio ruokakerma Pippuri Pekka. Ja sen vieressä myöskin Valion Aura pussi. Ja sitten on rivi energiajuoma shotteja joista tuskin tulossa omaa blogausta. Ainakaan tänään. Saatan juoda ne yksi kerrallaan eri päivinä niin ehkä silloin joku pieni sananen kustakin pullosta. Ja viimeisenä vielä Kaisaniemen makutestistä mukaan saatu ilmainen Cappuccino pikakahvipussipakkaus.

Kinder Bueno patukkaa kuin...

No nyt ollaan kyllä kaukana mistään -"päälikön paksu sikari" tyylistä. Näyttää enemmän siltä kuin pökäle olisi tulossa ulos suusta (eikös South Parkissa ollut jaksokin siitä)..., mutta hauska kuva tämäkin😁 ja ainakin ilmainen patukka siinä mikä kyllä kelpaa aina - TOD😎. Täähän on päivän kuva ainesta..., mutta jälkiruoka tää ei ole koska tämä on eka asia mitä olen tänään syönyt.

Automaatista ilmainen pattukka yhdellä ravistuksella

Kalasataman metroasemalla sain ravistettua itselleni ilmaisen Kinder Bueno patukan. Joltain oli jäänyt patukka jumiin automaattiin ja käytinpä sitten tilaisuuden hyväkseni. Näitä tilaisuuksia on sattunut aikaisemminkin ja tämä oli varmaan jo joku 20. pelkästään tänä vuonna. 

Ensi vuoden synttäriblogaukset 1.1.-25.10.

Ensi vuonna voisi tehdä näiden synttäriblogausten kanssa siten että onnittelen heti 1.1. lähtien aina tonne 25.10. asti jolloin tänä vuonna aloitin nämä synttäriblogaukset Pertti Jarlan syntymäpäivistä. Ja sen sijaan että onnittelen Jarlaa uudestaan onnittelenkin tälläkertaa samana päivänä syntyneitä Hollywood näyttelijöitä ketä en tänä vuonna onnitellut kyseisenä päivänä. Ja sitten lopetan onnittelublogaukset siihen 25.10. koska ei nyt jaksa ensi vuonna onnitella kaikkia samoja näyttelijöitä ketä onnittelin tänä vuonna.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Siinä ekana on Twin Peaks sarjasta tuttu Mädchen Amick joka täyttää tänään 52-vuotta. Sitten on elokuvasta Three Billdboards Outside Edding, Missouri tuttu Lucas Hedge joka täyttää tänään 26-vuotta. Seuraavaksi on Scary Movie elokuvista tuttu Regina Hall joka täyttää tänään 52-vuotta. Sitten on mm. Pirates of the Caribbean elokuvissa nähty Billy Nighy joka täyttää tänään 73-vuotta. Ja viimeisenä vielä Kaunis mieli ja viimeksi Top Gun: Maverick elokuvassa nähty Jennifer Connelly joka täyttää tänään myöskin 52-vuotta. Kaikki päivän naissynttärisankarit täyttävät tänään 52-vuotta - tämähän on hattutemppu. Mutta ei muuta kuin onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Typyjoulukalenterin 12. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 12. luukku.
Taas hieman paljastavampaa kuvaa..., mutta ei kuitenkaan ihan K-18 materiaalia vielä. Siinäkö team MatoApinan pikkujouluseuralaiset😜.

Päivän kuva

No enpä tiedä mitä tähän lisätä, ihan hupaisa kuva 😁 Kai tämä johonkin tosi-asiaan perustuu, ei ole kokemusta - edes äidiltä tai siskolta. Tai sitten olen aina vaan laskenut sen kannen, en tiedä?! 😱


Khyllä se niin taitaa olla (että olen laskenut sen...)! Ihan jo sen takia, että hajut eivät tule läpi! :| Niin ja onhan se paremman näköinen (kun kansi on kiinni...)! Mutta, kaikki tyylillään - kuhan ei joudu haukun kohteeks, ellei ole joku masokisti joka tykkää siitä... =D

Joulukalenteri luukku 12.

Ihmeistä

tärkein

tapahtuu silloin,

kun ihminen

ojentaa toiselle

kätensä.