maanantai 16. marraskuuta 2009

Päivän puujalka

Päivän puujaloissa mennään taas Fingerpori linjalla ja tänään pitääkin selostaa mitä sketsissä tapahtuu tekstin saamiseksi. -ElikkäH..!!
...

Siinä Allan kävelee Ohratietä pitkin matkalla hommiin (ruutu 1) -ja siinä hän sitten asettaa katukylttiä paikoilleen -jossa likee -"Ruiskuja" (ruutu 2) -ja siinähän sitten narkkarit tulevat jonottamaan ruiskuja (ruutu 3)...
...

Sellasta tänään. -Aika nokkelia kyllä nämä Fingerporit. -Eiköhän näillä jatketa päivän puujaloissa. -Omia kun on niin hankala keksiä. -Ja sitäkin hankalampaa on työstää niihin omat kuvat.

Päivän makee kuva + ällöttävä tapahtuma

Tänään tuli tehtyä koulussa tollasia käpykakkuja -aika makeen näköinen kakku kuten kuvasta voi nähdä. -Mutta jos kerran tehtiin makeen näköisiä kakkuja..., niin miten se tilanne voi olla ällöttävä...?? --No jos joutuu kuuntelemaan opettajan valituksia joka pienestäkin virheestä -esim...!!! -"Näyttää Jaakkomaiselta kakulta -ei ammattimaiselta" -PYHÄ SYLVI mitä PASKAA -saatana...!!!!!!!!!1 -Siis tein ekaa kertaa sitä prrkeleen h*ora kakkua..., niin ei siitä voi tulla ammattimaisen hienoa esikertalaiselta -jumanV|TTUalauta sentään...!!! -Ja sitten heti heittämässä ulos kun pikkasenkin protestoin -tai no pikkasen ja pikkasen -vammaista elehdin selän takana..., mutta valitettavasti kerkes nähdä. -Mutta sainpas sitten rauhoiteltua kiukkuisen opettajan eikä tarvinnu sitten lähteä ulos. -Loppu tunti meni sitten rennoissa merkeissä -ja kakkukin onnistui sitten loppupeleissä ihan hyvin -jopa opettajan mielestä -UNBELIEVABLE...!!! -Mutta kyllä paskan maku jäi suuhun siitäkin tunnista -varsinkin opettajan kommentista -"Jaakkomainen kakku -ei ammattimainen" --TSII-SUS FUCKING CHRIST..., se jäi pyörimään päähän -"Jaakkomainen kakku..." -BLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH...!!!!!!!!!!!!1111

Big time Big Brother

Vai että joukkohäätöäänestykset tällä viikolla -kaikki asukkaat penkillä taistelemassa kuka lähtee -ja kuka jää finaaliin. -Tai pikemminkin ketkä lähtee -ja ketkä jää jatkoon. -Kuulemani mukaan neljä olisi lähdössä talosta -ja kun asukkaita on talossa enää kahdeksan yhteensä..., niin vastaavasti sitten neljä jää kamppailemaan finaaliin. -Voisinkin tähän alas listata omat suosikkini finaaliin -ja omat "inhokkini" pois talosta. -Inhokkini sitaateissa siksi koska ei nyt silleen inhokki että dissaisin henkilöä..., mutta haluun vaan nyt eniten pois talosta. -Merkkaan plussan (+) sen nimen perään jonka haluan finaaliin -ja miinuksen (-).., jonka haluan pois. -Sitten aloittakaamme.
...

Kätlin +
Käpä nyt vaan on uskottavin finaaliin menijä BB-talon naisista. -Vähiten saanut vihakommentteja BB:n kotisivuilla chatissa -toisin kuin muut talon naiset..., kuten esim. seuraavaksi esiteltävä...
...



Dana -

Omasta mielestäni ihan nätti..., mutta ei kuitenkaan uskottava finaaliin -ja kommenteistakin -mitä nainen on BB kotisivuilla saanut..., niin ulos on kaivattu ja kipeästi.


Aso +

Omastakin mielestä hyvin hauska tapaus -ja on miehellä fanittajia yllin kyllin muuallakin -mitä sielä chatissä on kommenttejä lukenut..., niin ihan mukavasti poisitiivista sanottavaa on sielä miehestä ollut.


Sampo +

Tälle on turha antaa omasta mielestä miinusta sillä mies on niin varma finalisti..., että saman tien sitten plussaa vaan miehelle -vaikka nyt kuulukkaan suosikkeihini.


Esa A. +

Ehdoton ykkössuosikkini alusta asti ja TOD yksi finalisteista -ei pienintäkään epäilystä. -Siis jos Esa mennään tiputtamaan..., niin sitten sellaset raivarit päälle että ei ole aikaisemmin niin pahasti raivottu.


Toni -

Kaikkien pois haluama pieruhuumoria viljelevä naistenkaataja..., josta en kyllä ymmärrä miten ne kaksi sanaa voi sopia yhteen -ellei sitten kaatele niitä naisia suolikaasuillaan..., niin sitten. -Niin selvästi ulkona -TOD...!!!


Antti -

Aika outo tapaus -ja vähän turhahkokin. -Älykkö kuten Esa A..., mutta kaukana kuitenkin Esan LOiSTavuudesta. -Ehkä muutaman hauskan läpän heittänyt..., mutta ei riitä minulle. -Ja tuskin monelle muulekkaan. -Eli ulos vaan.



Stephania -

Danan tavoin -nätti tapaus..., mutta ei uskottava finalisti. -Liikaa saanut hänkin vihakommentteja BB chatissa/-sä -ja aika silleen tylsä asukas -ei mitään kauheen erikoista saanut aikaseksi talossa.
--Kappas..., siinä ne nyt sitten olikin kaikki -MatoApinan Hulk kiittää ajastanne. -Kiitos..!!

The Simpsons

Entäpä sitten illan Simpsoneissa..., mitäs tänään on luvassa...?
...
Barbaran pyörteissä. Amerikkalainen piirrossarja. Pyörremyrsky tekee tuhojaan Springfieldissä, ja Ned Flandersin todellinen luonne paljastuu.
...
Innolla molempia illan ohjelmia odottelen.

F.r.i.e.n.d.s.

Tänään ei taas jaksa poimia niitä sepityksiä mistään MTV3 oppaasta..., joten tyydytään pelkkään jakson nimeen..., joka tänä iltana on...
...
Makeisia.
...
Toivottavasti jakso tarjoaa yhtä makeat naurut mitä makeiset ovat -tosi makeita.