maanantai 24. syyskuuta 2007

Taas uusi omatekoinen video!

Tällä kertaa ihan kunnon pätkä eikä mikään traileri tms. B). Tosin väsäsin ton eilen yhessä illassa, joten mitään suurta ei kannata odottaa, mutta ei myöskään "saa" haukkua sen takia :D... :P.

Lyhyestä kasauksesta johtuen kaikkien (myös itseni) yllätykseksi video ei ole kumpikaan Trailershown kahden ensimmäisen trailerin videoista, vaan kuten eilen jo ohimennen mainitsin, aihe on BioShock, tuo loistava vähän aikaa sitten hankkimani peli =)!

Jotta videosta saa kaiken irti, täytyy peliä olla pelannut jonkun verran tai ainakin nähnyt sen trailereita, mutta kyllä kaikki siitä varmaan jotain saavat irti :).

Olkoon tämä samalla lisäkiitos kaikille synttärionnitteluista :).



Edit: Nyt tämäkin video on katsottavissa ja ladattavissa Filefrontissa!

Nauttikaa, arvostelkaa ja kommentoikaa toki =)!

Typyt omaan(kin) blogiin/blogeihimme!

Joo kuten kuvasta näkee :saint:... :p... :D, ite ainakin aion ruveta blogaamaan omat typyni myös omassa blogissanikin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo eipä tässä sitte muuta :)... :'(... :p... :D, paitsi että...

Typyt omaan blogiinkin -kuva!


...aiotteko tekin tehdä niin :), vai ette :'(, joopS :p... :D!

Maanantain synttäritypy!


Joo Matskun synttärithän ne on tänään :), joten, ÖÖÖööö :p, no saadaan kattoa typyä tekstin kanssa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Niin ja O-N-N-E-K-S-I O-L-K-O-O-N vaan =)!


No nyt alko lyyti TOD kirjottaa B), ja mä kuolaamaan =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEEeeeee :D! Kai tosta nyt jotain meillekkin voi jättää =), ainakin mulle ku mä sain ettiä tota ympäri ämpäri, noh, kaikkialta :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Ja kai typy nyt tunnistetaan :) (joku playwhore tai joku sellanen toi on ollu B)... :p... :D), ite ainakin tunnistan B), vaikka joku muu olis ton pistäny :saint:... :whistle:... :ashamed:... :'(, joopS :p, EHEHEHEHEEEeeee :D! Joo ja tässä vielä extra kuva synttärien kunniaksi =), FUCK YEAH B)!


Noniih, eikö se ole jo mun vuoro taas "panna" (:p... :D) tota =), FUCK YEAH B)/noH :x, no ei taida olla pitkään aikaan :'(, TSII-SUS :|?!?!? JoopS :p, EHEHEHEEEEEeeee :D!