tiistai 4. heinäkuuta 2023

4th of July hyvönyön blogaus

Vielä yksi 4th of July blogaus - löytyipä nimittäin aika passeli kuva sitä varten. Mutta eipä kait sitten muuta kuin - hyvää yötä ja MO!

Päivän "not 4th of July" leffa + poster + trailer

Tulipa sitten katsottua tämä raina, olihan tämä nyt "ihan ok" - mutta EI TODellakaan mitään parhautta! 😕😓😋😁

Focus (2015) [mun arvostelu]

Ei 'paha' elokuva, mutta... No katsotaampa trailer, siitä saa jo jotain selvää (jos tästä ei mitään tiedä...)! 😇

No nyt ei ollut kovin 'vauhdikas' traileri - mitä aina toitotan B) :P :D - mutta, no khyllä tämä ihan hyvältä leffalta vaikutti... :) Tosiaan, ei mikään 'paras', mutta...

Päivän "not 4th of July" ruoka (by Tontsa)

Nonnih, ihan hyvä setti näköjään tuli... 😇 Taas hoen samaa (lausetta), mutta..?! 😵😓😋😁

Siinäpä/tässäpä sitä oon TV:n äärellä, leffahan siellä pyörii taustalla 🎬😊 Tosta mahtaa tulla arvostelua, ellen ihan väärässä ole 😎


Onko se "4th of July" leffa, niin... Sitä en tiedä, vaikka tiedänkin :saint: :P :D Kai pitää vihjata, että "NOT" kannalla se taitaa olla... Mutta ihan ok/hyvä leffa, se on tärkeintä :) yeah..!! B) :P :D

Ruoka "not 4th of July" ostosten esittely

Hulkki pamautti oikein kunnon "4th of July" ostokset, itse taas... 😵 No mä söin vaan 'pelkkää' perusruokaa, otsikon tavoin siis "not 4th of July" ruokaa 😖😓😋😁 Ei kai muuta, kun esittelemään mun "NOT" ostokset 😇😋😂 Risella Jasmiiniriisi (1kg) ja Kariniemen Kananpojan Marinoitu koipireisi (3-4 kpl 1,096kg - 3,85e/kg), sekä juomaksi Mad-Croc Energy Drink (caffeine + taurine + vitamins - 500ml).


Ihan hyvät setit pitäisi tulla - mitä..?! =X No olen tainnut aika paljon hokea... =O No en kai mä nyt 'huonoa' ruokaa söisi, mutta saman hokeminen taas... Niin!! :P :D No katsoo, jos keksisi välillä jotain uutta sanottavaa, Hulkki on tainnut samasta 'ongelmasta' jotain mainita...

4th of July leffa + poster

4th of July leffana toimii Mel Gibsonin historiaspektaakkeli - The Patriot - minkä olen ottanut Independence Day elokuvan tilalle uudeksi 4th of July leffaksi koska leffa kuitenkin kertoo sodasta missä taisteltiin itsenäisyydestä.
Näyttävän alkuvalikko kuvan sain napattua..., mutta tässä silti vielä elokuvan juliste. Nyt ei sitten muuta kuin leffan pariin. 

4th of July ruoka + juoma

Ja siinä upea 4th of July ateria ja leffakin näkyy siinä taustalla..., mutta siitä sitten lisää omassa blogauksessaan. Ja otsikkokin jo lupailee niin juoma on tässä samassa blogauksessa ja siinä se näkyykin valmiiksi kaadettuna.
Mutta kerran otin myös juoman kaatokuvan niin onhan se tähän laitettava.
Ja siinä vielä pullo mukeineen Ameriikan lipun kera.

Ruoka ostosten esittely

Tuli käytyä Ruoholahden Citymarketista hakemassa ruokatarpeet 4th of July ruokaa varten. Siinä näkyy ekana juoma joka on perus Coca-Cola (1,5l). Sitten on paketti Porsaan kassler Suomi 3kpl. Sen vieressä Róna kypsämaissintähkä. Sitten on Heinz Beanz säilyketölkki ja Herr's Jalapeño naksupussi. Apetit rypsiöljy on paistettuja kananmunia varten mikä myös kuuluu osaksi 4th of July ateriaa. Ympyröin tuon juustoraastepussin koska se ei kuulu tähän 4th of July ateriaan vaan ostin sen valmiiksi huomista varten. Kuvassa näkyy vielä hienot Ameriikanlippukuvioiset kertakäyttölaitaset mitä käytän tälläkertaa astioina ruoalle. 

4th of July music & lyrics


America the Beautiful 

O beautiful for spacious skies,
For amber waves of grain,
For purple mountain majesties
Above the fruited plain!
America! America!
God shed his grace on thee
And crown thy good with brotherhood
From sea to shining sea!

O beautiful for pilgrim feet
Whose stern impassioned stress
A thoroughfare of freedom beat
Across the wilderness!
America! America!
God mend thine every flaw,
Confirm thy soul in self-control,
Thy liberty in law!

In liberating strife.
Who more than self their country loved
And mercy more than life!
America! America!
May God thy gold refine
Till all success be nobleness
And every gain divine!

O beautiful for patriot dream
That sees beyond the years
Thine alabaster cities gleam
Undimmed by human tears!
America! America!
God shed his grace on thee
And crown thy good with brotherhood
From sea to shining sea!

...

Päivän"4th of July" typy(t)

4th of July typyinä poseeraa kolme kuumaa kaunotarta - jokaiselle tiimin jäsenelle oma heilansa itsenäisyyspäivän viettoon.
Ei muuta kuin valitsemaan omansa.
Taidankin jo tietää kenet ite valitsen😁😜. Ehheheh - ei sitten muuta kuin ~ Happy 4th of July🇺🇸.

4th of July (päivän) kuva

Seinfeld sarjan Kramer hahmo saa poseerata 4th of July (päivän) kuvassa. Tollasen kuvan voisi ottaa ite sitten uutenavuotena😁.

Ps. Tämä on muuten samalla vuoden 2023 - 2023. blogaus. Tämä olisi tavallaan ollut kiva huomioida omassa blogauksessaan..., mutta nyt sitten näin.

4th of July makee(t) kuva(t)

4th of July makeet kuvat ovat tuollaiset upeet vapaudenpatsasteemauset🗽 kuvat. 
On toi kyllä upea maamerkki ja on ollut ilo ja kunnia nähdä se ihan omin silmin. 

4th of July liikkuva kuva

4th of July liikkuvana kuvana toimii tollanen komeasti liehuva Yhdysvaltain lippu🇺🇸. 

Happy 4th of July

Tänään on 4. heinäkuuta tai ameriikanenglantilaisittain 4th of July. Täällä MatoApinan blogissa se tarkoittaa sitä että päivän blogaukset on juhlapyhän teemaisia ja seuraavin otsikoin.

  • 4th of July liikkuva kuva 
  • 4th of July makee(t) kuva(t)
  • 4th of July (päivän) kuva
  • Päivän "4th of July" typy(t)
  • 4th of July music & lyrics
  • 4th of July ruoka + juoma 
  • 4th of july leffa + poster

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Sarjoissa Seinfeld..., My Name is Earl ja Sopranos ja elokuvassa Contact - Ensimmäinen yhteys itseään näytellyt Geraldo Rivera täyttää tänään tasavuosia eli 80-vuotta. Elokuvista Full Metal Jacket ja Red Heat tuttu Ed O'Ross täyttää tänään 74-vuotta. Elokuvista Lady Bird..., Little Women..., Le Mans 66 ja Ghostbusters: Afterlife tuttu Tracy Letts täyttää tänään 58-vuotta. Sitten vielä elokuvista Superman Return ja A Winter's Tale tuttu Eva Marie Saint täyttää tänään 99-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.