perjantai 30. syyskuuta 2022

Päivän ruoka (by Tontsa)

Tänään sitten käytiin se Avatar kattomassa uudestaan. Ja, noh, olihan se ihan mahtava! 😍😎 Aika pitkä vaan - rupes vähän puuduttamaan 😵 Niin, ei mielenkiintoa - vaan istumalihaksia. No onnex pysty vähän vaihtaa asentoa. Ekalla kerralla ei oikein puuduttanut, mutta se johtui varmaan siitä että leffa oli uusi ja piti otteessaan. Nyt se on jo ihan tuttu - dvd:ltä olen sen pari kertaa olen jo katsonut (plus eka leffateatteri käynti). Mutta pizza toi kivaa piristystä 😋 Ainoa, että...

...söin pizzan jo ennen elokuvan alkua 😩 No mitään kylmää pizzaa ala syömään, ja vaikka se jotenkuten menisi - mutta mainosten (joku yli 10min) odottelu nälissään lämmin pizza nenän edessä, niin siihen vaaditaan jo voimaa! 😁 Matskun kanssa tosta puhuttiin, niin se voisi olla hyvä idea että ne toisi pizzan kun leffa alkaa 😉 Ei pitäisi olla mahdottomuus - varsinkin kun katsoo mitä hintaa ne noista repii... Tietenkin jos koko salin kaikki ihmiset tilaisi pizzan, niin... Siinähän olisi! 😂 Business ainakin kävisi.


Mitä itse kuviin; eka kuva on salin ulkopuolelta tuolin & pöydän kera - otin varmuuden vuox jos nälissään unohtuu kuva salista. Hulkkikin näkyy osittain kuvassa. Toka kuva onkin sitten itse salista - 3D lasien kera. Niin ja juoma, Sprite! Ihan kiva iltama oli... =)

Päivän ruoka

Tämmöstä tänään - ei mitään kalliita jättiannoksia tälläkertaa  - ihan nuudelipohjalla mennään. Mutta ihan kelpoja nämä Mama nuudelit.

Sopiva pikku iltapala ja nyt meni niin myöhään illan leffan kanssa ettei mitään isonpaa annosta olisi edes jaksanut ruveta vääntämään saati syömään. 
 

Päivän KKSA-kuva

Aikaisemmin taisin joskus muokata -"Huorapääsky" -kuvan niin tässäpä sitten teille Lapinhorokoira😁. Että sellasta. 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Speak No Evil

Perjantain toinen kauhuleffa  onkin hieman tuntemattomampi - en ole siis nähnyt traileriakaan tästä saati kuullut koko leffasta. Mutta aina kauhua kiinnostaa mennä katsomaan ja nyt kun on niitä Hullut Päivät sarjalippuja niin kait niistä yhden voisi sijoittaa tähän.

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Smile

Tästä blogaisinkin jo päivän trailereissa että kiinnostaisi nähdä ja itseasiassa huomenna tätä olisikin tarkoitus mennä katsomaan parin kaverin kaa.