sunnuntai 23. joulukuuta 2007

Hyvää yötä ja kauniita unia!


Nyt ei muuta kuin nukkumaan, niin huomenna jaksaa valvoa myöhään joulua viettäen. -Toivotetaanpa pukin tavoin hyvää yötä ja kauniita unia -ja omin sanoin vielä MO!
...

Pukki sanoo: "Hyvää yötä ja kauniita unia!" -kuva

Google hakusana "Hulk"


No oli jo aikakin B). Olen monta kertaa pistänyt Googlehakuun "Hulk" ja aina on löytynyt pelkkää siihen oikeaan Hulk hahmoon liittyvää juttua. Mutta nyt sinne oli ilmestyny mm. kuvan sydämellä ympyröidyt kuvat -ja kun selasi sivuja eteenpäin -löytyi useita kuvia meitsistä B). -No oli jo TOD aikakin. -Pitkään olen jo ollut Hulkkina ja nyt vasta löytyy sillä hakusanalla kuvia minusta.
...

Google hakusana "Hulk" -kuva

Music and lyrics


End of Love

Boy, my life ain't what it used to be anymore
Since you went out the door
All the times when you taught me to sing love songs
All of that is gone

kertosäe:
The shakes, the breaks, the rocks, the blocks
The tick, the tock, that spin the clock
I can't feel a thing baby
I want you to bring back
The keys, the chords, the beats, the words
What if, what if, what if, what if
We could get it all back
I would love it all back to you
Is this the end of love?

And the night's swinging under the moon, first class
Then choking all the jazz
And the times we were listening to Barry White
And dancing trough the night

kertosäe

Boy, my days, and what they used to be
Since you went out of the door.

...

Rakkauden loppu

Elämäni ei ole samanlaista kuin ennen
Ei sen jälkeen kun lähdit ulos ovesta
Kaikki ne kerrat kun opetit minua laulamaan rakkauslauluja
Kaikki se on mennyttä

kertosäe:
Ravistukset, erot, kivi, satamat
Tik, tak, pyöritys, kello
En tunne mitään, baby
Haluan sinun antavan takasin
Soinnun, nuotit, rytmin, sanat
Mitä jos, mitä jos, mitä jos, mitä jos
Voisimme saada sen kaiken takaisin
Rakastaisin sitä kaikkia luonasi
Onko tämä rakkauden loppu?

Ja yö keinuu upean kuun alla
Tukehduttaen kaiken jazzin
Ja ne kerrat kun kuuntelimme Barry Whitea
Ja tanssimme läpi yön

kertosäe

Päiväni, ja mitä ne olivat
Sen jälkeen kun lähdit ulos ovesta

kertosäe


Päivän kuva

Ghostbusters 3 hakusanalla löytyi kuvista tollanen kuva. "Michael Clarke Duncan is Slimer!!" :D. -Eipä voi kuvaan muuta sanoa kuin -"LOL". Keksiikö joku muu parempaa sanottavaa :|...:/ ?

Typyjoulukalenterin 23. luukku!

Jaa-a, mitäköhän toiseks viimeisen luukun takaa paljastuu :)?! Ainakin jotain sexyjä alusvaatteita näyttäis olevan =)... :P!

Oh yeah B)! Näköjään mitä lähemmäks joulua päästään, sitä helpommaks typyn "vahingossa" hipelöinti käy =)... :D... :o!? No typyn vaatteethan on suurimmalta osin vaan maalia, joten tekosyynä hipelöintiin voi käyttää sitä että luuli niitä oikeiksi vaatteiksi ;), EHEHEHEHEEE :D! Ihan kun typy ei oikeiden vaatteiden hipelöinnistä suuttuisi :D!

Kuvassa on muuten räppäri Ice-T:n pornostara vaimo Nicole "Coco" Austin :o! That lucky pimp bastard :|... :'(... :D... :/... :P...

No nyt sentään kyseessä LOiSTo leffa

(Lethal Weapon)

Mel Gibsonin supertähteyteen kiidättäneessä toimintaelokuvassa kaksi poliisia, ongelmainen Vietnam-veteraani ja ikääntyvä perheenisä jahtaavat sadistista huumepomoa. Ohjaaja: Richard Donner, USA 1987, (105') Pääosissa: Mel Gibson, Danny Glover, Gary Busey, Mitchel Ryan, Tracy Wolfe, Darlene Loud. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...
Toisin kuin edellä esitelty leffa, tämä leffa on TOD LOiSTava ja löytyy edelleenkin VHS kokoelmista -minnekkään ei ole myyty -ei. -Vaikka melkein voisi koko sarjan myydä -kaikki neljä kun löytyy VHS leffoina -ja ostaa Anttilasta DVD boxi missä kaikki upeat leffat.

Valamiehet (Runaway Jury)

(Runaway Jury)

John Grishamin (Firma, Päämies, Pelikaanimuistio) bestselleriin perustuvan tiivistunnelmaisen juristitrillerin ytimessä on kohuoikeudenkäynti, jossa ammutun uhrin leski vaatii tilille murha-aseen valmistajaa. Vastakkain ajautuvat huippujuristit (Oscar-voittajat Hackman ja Hoffman) ovat valmiita turvautumaan mihin tahansa keinoihin saadakseen osansa miljoonien dollareiden korvauspotista. Jännitys tiivistyy, kun myös valamiehistön joukkoon on soluttautunut monikasvoinen petturi. Ohjaaja Fleder muistetaan menestystrillereistä Jäähyväiset tytöille ja Älä sano sanaakaan. Pääosissa: John Cusack, Gene Hackman, Dustin Hoffman, Rachel Weisz, Jeremy Piven, Jennifer Beals. Ohjaaja: Gary Fleder. (122') Uusinta.
...
Tämän ostin kerran VHS leffana, mutta myin sen melko samantien katsomisen jälkeen. -Aika pettymys nimittäin oli kovista tähtinäyttelijöistä huolimatta, mm. Gene Hackman, Dustin Hoffman ja John Cusack. -Eli katsomatta jää.