torstai 3. toukokuuta 2007

Heippa -bye jne

Meitsin leffa alkaa nyt kohtapuolin joten lopettelen blogailut tältä päivältä. -Huomennapa ei tarvitse herätä niin persanan aikasin -YEAH B)!! Ja tiistaina vasta alkaa seuraavan kerran kituutus. -Muutama päivä hengähdysaikaa. -No eipä tässä muuta sitten enempää. -Se on hyvää yötä ja MO!

Päivän pilanimi

Loistava elokuva, josta tykkäsi lapsena ja kelpaa vieläkin katsoa ja muistella, mutta nykyajan lapsille, jotka ihastelevat 2000-luvun hienoja tehosteita ja efektejä, tämä raina saattaa olla heille silkkaa...

...







TNM -Turtles
.......................................TMN -Torture

Torstain typyt ja mies!

Sain Borat arvosteluni vamiiks B), joten laitetaan sen kunniaksi Borat itse päivän mieheksi ja päivän typyiksi kaksi hänen kanssaan rannalla poseeraavaa hottista =), FUCK YEAH B)! Melkein pitäis kyllä sensuroida tota kuva Tilttiä varten :o... nimittäin Boratin asu on aika paljastava :x, EHEHEHEHEHEEE :D! Joo mutta kyllä TOD kelpais olla Boratin housuissa (tai mitkä noi nyt onkaan :x... no Boratin kengissä sitten :D) tossa typyjen välissä =)!

Miksei noita ollu leffassa sen läskin huoran sijaan :'(... :D!

Blogauksen ajanmuokkaus neuvo <3...


oo eli avaa vaan Post Optionin ja sieltä vaan vaihtaa ajan/päivän ;), THAT SIMPLE :)! Joo eli voit ite (Hulk...) siirtää biisis alimmaksi (laitat vaan aikasemman ajan ku mun eka blogaus on eli ennen 17.44...) :), sekä muita blogauksia jos huvittaa :)... :p... :D!


JoopS :), ÖÖÖÖöööpS :p... :D!

Päivän kuva ja typymuistutus!


Joo Matskun vuorohan se on tänään laittaa :), toivottavasti tulee vähän "ihmismäisempi" typy :D, vaikka tommoset pallerot khyllä kelpais =)... B), FUCK YEAH :D! Joo olis khyllä HEMMETIN kätevä tommonen =)... B), sitähän veisi roskat joka päivä monta kertaa B), EHHEHEHEEEEeeeeeeee :D!


Pallero roskista etsitään netistä =).... B), FUCK YEAH :D!

MM-lätkän reaaliaikainen seuranta B)!


Joo siinäpä se sitten oli :'(... :D, puhtaalla 2 - 0 voitolla :), khyllä kelpas =)... B), vaikka olisi ollut kiva nähdä verkkojen menevän ruttuun enemmän =)... B)... :'(, TOD! No mutta, hyvä peli siis :), ensi peliä eli lauantaina Italiaa vastaan vaan odottamaan =)...


Tulis JOOOOOOOOOoooooooo <3...