perjantai 12. huhtikuuta 2013

Yli vuorten

Yli vuorten

Eijpä ny oikein houkuttele tämä leffa -joten ei muuta kuin se -"ei kiitos" -ja tässä olikin ensi-iltaleffat tältä perjantailta. -Toivottavasti ens viikolla tulis enemmän niitä kiinnostavia leffoja.

Vuoden se kestää

Vuoden se kestää

Vuoden parhaaksi Brittikomediaksi on kehuttu..., mutta en kyllä aivan nyt mene takuuseen tästä asiasta -joten sanon kyllä tälle sen  -"ei kiitos" -ja siirryn esittelyissä etiä päin.

Eat Sleep Die

Eat Sleep Die

Syödä, nukkua, kuolla -varmaan hyvin pitkälti sitä mitä minä (Hulk) tulisin tekemään tätä katsoessa. Söisin popcornit ynnä muut mässyt..., nukahtaisin kesken leffan -ja lopulta varmaan kuolisin tylsyyteen. -Eli välttyäkseni tältä kohtalolta jätän leffan siis kokonaan näkemättä. -Eli siis -"ei kiitos" -vaan tälle leffalle.

Oblivion

Oblivion

No täähän TOD tod ToOoOoOoD kiinnostaa nähdä ja nyt kun tuli taas Hulluilta Päiviltä ostettua niitä sarjalippuja se 10 kpl -niin voisi yhden niistä upottaa tähän. -Mitäs nyt sitten muu MatoApina tiimi...? -Tontsan kaa puhuttiin jo jotain puhelimitse tänään -ja Matskunki kaa jotain tuli puhuttua..., mutta nyt vielä extra varmistus mikäs on tilanne.

Perjantain ensi-illat

Mitäs kivaa tänään tuli ensi-iltaan...? -Ei muuta kuin ottamaan selvää alhaalla olevien otsikoin.
...
  • Oblivion
  • Eat Sleep Die
  • Vuoden se kestää
  • Yli vuorten