maanantai 2. lokakuuta 2023

Päivän ruoka (by Tontsa)

Tästä olisi khyllä pitänyt ottaa välivaihe kuva valoisassa keittiössä, tuli vähän pimeä kuva 😖😕😓😋😁 Noh, olen syönyt/ja blogannut tämän niin monta kertaa - että... Toki voisin yrittää säätää enemmän kirkkautta tälle...

Edit. No ehkä vähän sain selkeemmäksi tota kuvaa...


Mutta, turha homma - khyllä tosta nyt selvää saa, jos se niin paljon kiinnostaa... Mutta jatkossa voisi ehkä ottaa myös 'valoisa keittiö' kuvan :)

Ruoka ostosten esittely

Jahas, se on Pasta 'la Bolognese päivä 😍😋😎 Varsin herQllinen setti tulossa, tai tuli... 😇

Eli löytyy; Barilla Arrabbiata (400g - 380ml 2,85e), Atria Parempi nauta jauheliha 10% (400g 3,99e) ja Barilla Spaghetti N*5 (1kg 2,09e), sekä aikaisemmin blogaamani/ostamani salaatin ainesten jämät ja juomaksi Kotimaista Laktoositon kevyt maito juoma (1L 1,25e).


Tämä on khyllä erittäin hyvä ruoka =) Yksi parhaista! *SYDÄN* Salaatti on myös hyvä lisuke, voisi sitä ostaa useamminkin - eikä vain silloin kun on seuraa... Syö vaikka vähän joka päivä, ei se vanhaksi ehdi mennä. Ja jos menee (vanhaksi), niin biojäte on keksitty. Toki, ei ole kiva heittää pois semmoista mistä on maksanut, mutta... JepS! :P

Päivän leffa

Pistetäänpä ensikatseluun tämä tänään ostamani Steven Seagal toimintapätkä - Hard to Kill. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Vadelmairtokarkit ja Leijona viina sekoitus

Uutta liköörikokeilua kehiin ja nyt tuli ostettua hieman isompi pullo Leijona viinaa sitä varten (100cl). Karkit kävin hakemassa Kampin ostarin Candy Townista.
Tuli ostettua tollasia vadelma hedelmäkarkkeja.
Siinä karkit lastattuna pulloon...
...-ja siinä viinat lisättynä sekaan. Nyt vaan sitten odottelemaan sen valmistumista.
 

Päivän peli

Tulipa testattua tänään Kampin ostarin Konsolinet kaupasta löytämääni Mario Golf peliä...
...-ja oli kyllä taas niin mahdoton peli että taitaa jäädä kyllä kokoelman täytteeksi. Toki aina silloin tällöin yrittää pelata.

Päivän ruoka + juoma

Tuli käytyä Citykäytävän Pizza Hutissa lounasbuffassa ja jaksoin/-ehdin syödä vain kaksi lautasellista tälläkertaa. Esittelen nyt juoman tässä samassa blogauksessa kun se on se perus Pepsi

Meinasi mennä väärin, mutta sitten...

Aluksi veikattiin ruokapaikkaa ja ehdotettiin Momentoa..., mutta sitten toisessa kommentissa tuli se oikea vastaus eli - Filmihullu. Täydet pisteet😎.

Mikä paikka?

Nyt on taas helppo..., mutta ei muuta kuin arvailemaan. Tai antamaan vaan suoraan oikea vastaus. 

Näetkö tuhmia?

Tämä tuli vastaan - missäs muuallakaan kuin -Facebookissa ja tietysti sitten otin sen talteen kuten kaikki hauskat kuvat tähän mennessä.

Näetkö naamoja?

Tähän törmäsin jo eilen..., mutta säästin sen tälle päivälle kun eilen tuli jo blogattua tällainen näetkö naamoja? blogaus. Mutta tässä taas uusi samaa laatua - kuva pikkukaupungista johon on piilotettu kasvo. Tälläkertaa tämä menisi jopa päivän kuvasta..., mutta juuri blogasin sen joten... Hjoops. Onhan nää ihan hauskoja vaikka feikkejähän näiden täytyy olla. 

Päivän kuva

Facebookissa tuli taas vastaan - missäs muuallakaan - tämmöinen hupaisa Kaunotar ja hirviö teemainen pilakuva. Olihan se sitten otettava talteen. 

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä  seuraavat näyttelijät. Elokuvista Ace Ventura: Luonto kutsuu ja From Hell tuttu Ian McNeice täyttää tänään 73-vuotta. Elokuvista Twister ja Hollow Man tuttu Joey Slotnick täyttää tänään 55-vuotta. Elokuvista Dyyni ja Lock Stock and Two Smoking Barrels tuttu Sting täyttää tänään 72-vuotta. Sarjasta Star Trek: Deep Space Nine ja elokuvista American History X ja 15 minuuttia tuttu Avery Brooks täyttää tänään 75-vuotta. Elokuvista The Lost World: Jurassic Park ja 10,000BC tuttu Camilla Belle (oma onnittelublogaus myös Jurassic Mania blogissa) täyttää tänään 37-vuotta. Sitten vielä sarjasta Sopranos ja elokuvasta Mafiaveljet tuttu Lorraine Bracco täyttää tänään 69-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.