tiistai 20. toukokuuta 2008

Hyvänyön blogaus: Apina menee nyt nukkumaan

MatoApinan apina irtautuu jälleen blogin äärestä yöpuulle ja jättää komennon blogin muille jäsenille. -Huomenna on koko päivä koulussa pelkkää keittiötä, joten skarppina pitää olla, eli väsynyt ei saa olla. Joten eipä sitten muuta kuin hyvää yötä ja MO!

lmaista jogurttia keskustasta

Keskustassa jaettiin tänään aamulla ilmaisia Danone Activia jogurtteja. -Eikä yksinä kappaleina, vaan 12. purkin laatikossa. -Eilen jaeltiin myös, mutta silloin annettiin vain 4. Mitä huomenna sitten, koko rekkalastillinenko?

WTC-leffaa uusiks... EDIT. Eipä sittenkään :/...:|...:p...:D

Katsompa tässä uudestaan Oliver Stonen elokuvaa World Trade Center. -Tosi hyvä leffa katsoa matkaa innolla odotellen. -Kohtahan ei uskalla enää lähteä ilman, että pelkää vastaavan tapahtuvan uudestaan. -Tässä puhuu tyyppi, joka oli vuosi iskujen jälkeen New Yorkissa ekaa kertaa. Silloin ei sitten pelottanut yhtään lähteä reissuun vaan olin ihan tohkeissani. -No kyllä nytkin lähden reissuun suurella innolla, ehkä jopa suuremmalla kuin ekalla kerralla.

*kämppis tulee huoneeseen DVD soittimen perään*

-OK, se siitä leffan katsomisesta. -Kämppis halusi näet poikaystävänsä kaa katsoa jonkun leffan ja VHS leffat eivät oikein maittaneet, eli turha blogaus tuli tästäkin.

Perjantai 23.5. päivän sää

Jälleen tuli huomioitua Nhaikon blogaus, mutta tälläkertaa ei ollut mainintaa meistä :'( vaan tulevan perjantain säästä oli puhe, ja päätin heti katsoa säätiedot netistä. -Ton löytämäni tiedon mukaan perjantai iltapäivällä ainakin pitäisi olla luvassa +14 astetta lämmintä -eikä sateesta merkintöjä, elikkä poutaa luvassa =).

Nhaiko, varsinainen meedio

No on kyllä aikamoinen meedio tämä meidän Nhaikomme :o...:p..:D... -Blogissaan (en jaksa käyttää blogausta kuvana) veikkaili meidän estävän sivunvaltauksen ja niin kans myös tapahtui. -Hmm.., mitenkäs näin :/...:|...:whistle:...:p...:D..

Päivän makee kuva

Autostunttikuvat on aina makeita, ei muuta voi sanoa. -Tässäkin liekit ovat upeassa kaaressa auton tippuessa jostain reunalta. -WOW!!

Päivän kuva

Kukakohan tuonkin kolikkokeinun on suunnitellut? -Jammu setäkö? -Ok, huono vitsi -ei saisi vitsailla sen äijän kustannuksella. -Jätkä on kuitenkin yks crazyass mother fucker, että ampua vain pitäisi mokoma pa5ka :x...:$...:/...:|..

2x C.S.I.: Miami

(C.S.I. Miami)

Lakisääteinen. C.S.I. tutkii nuorten alkoholinkäytön valvontaan osallistuneen 18-vuotiaan tytön murhaa. (Jaksossa mukana Peter Franzén*)).
...

(C.S.I. Miami)

Helvetillinen yö. Kuuluisan baseballpelaajan ja naistenkaatajan epäillään syyllistyneen vaimonsa raakaan murhaan.

*) Kiva rooli Franzenilla. -Riehuu hieman -ärisee jotain venäjäksi, ja kuolee melko saman tien.

Päivän video B)... :p... :D!


oo VIHDOIN ja VIIMEIN sain aikaan väsätyks GTA IV videon *SYDÄN*, joka oli TOD aikakin jo tehdä :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo aika lyhythän toi on eikä mitään kovin erikoista tapahtu :/, paitsi räjähdys on aika hiAno :saint:... :p... :D, mutta, no alkusoittoa toi vaan on =), eiköhän kohta pamahtele 10 osaisia videoita *SYDÄN*... :saint:... B)... :/, joo EI :|... :'(, mutta 10 minuuttisia khyllä varmaankin :saint:, joopS :p... :D! No mutta :p...

GTA IV (Xbox 360) - Fat Slob and Blowing Up video *SYDÄN*... :saint:... B)... :p... :D -linkki!



GTA IV - Fat Slob and Blowing Up alkusoitto video :saint:... :p... :D -kuva!


...alkusoitto videota vaan kattelemaan siitä *SYDÄN*... :saint:... B), joopS :p... :D!