keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Chestnut as Louis

Sellaisista leffoista kuten Under Siege 2, Half Past Dead ja Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid tuttu Morris Chestnut olisi mielestäni oiva valinta Louisin rooliin. -Valkoinen kauluspaita ja kravaatti, niin se on siinä. Kuin ilmetty Louis.

EDIT. Siinä oli eloonjääneiden näyttelijät. Huomenna tai joskus toiste sitten zombiet, tai ne erikois zombiet -niitä perus zombeja nyt listaamaan.

Esposito as Zoey

Muunmuassa leffoista Don't Say a Word, Crash ja Taxi tuttu näyttelijätär Jennifer Esposito olisi mainio valinta Zoeyn rooliin. Aluksi kävi mielessä Milla Jovovich, mutta hänhän jo näytteli zombietappajaa Resident Evil leffoissa, jotenka päädyinpä sitten Jenniferiin.

Statham as Francis

Jason Statham on kuin ilmetty Francis. -Sama kuin Arskan kohdalla -puku ja parta, ja siinä se. Ei muuta tarvita niin ukko on valmis rooliin.

Schwarzenegger as Bill

Iso Arska olisi mielestäni täydellinen valinta Billyn rooliin. Antaisi vain parran kasvaa ja vaatetus hoitaa loput saamaan Arskasta Billyn näköisen. -Siinä olisi täydellinen comeback rooli Arnielle. Ei tarvitsisi lihaksiakaan kunnostaa roolia varten -senku roolivaatteet ylle ja parta, niin se on siinä (heh, mainitsin kahdesti vaatetuksesta ja parrasta ja niiden riittämisestä).

Left 4 Dead The Movie Cast

Teinpä tuossa yksi päivä huvikseni Left 4 Dead pelin hahmoille omasta mielestäni sopivat näyttelijät L4D elokuvaan. -Blogaan jokaisen esiteltävän erikseen. Mitä nyt yhteen blogaukseen änkeä kaikkia -ihan tylsää.