torstai 16. elokuuta 2007

Ei sovi huomenna unohtaa, "kauhistua keittiötä" :p...


Joo huomenna se taas tulee :), kuten viikonloppukin =), joten "muistutuksen" jota ilman unohdan sen :|... :'(... :p... :D, olisi hyvä tulla :), tai sitten se vaan pitää jättää välistä lopullisesti :'(, tai sillon vaan ku Hulk muistaa :), koska ite en ehi/jaksa :/... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D! Joo eli...


Kauhistua keittiö a.k.a. Kauhu keittiö a.k.a. Hell's Kitchen -kuva!


...huomenna vaan "muistutusta" (:p... :D) kehiin :), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Niin, se ygs juttu viel

Joo. Tulipa tässä vain mieleen, että on muuten yksii vammasimpii otuksii mitä tiedän -yöperhonen. Saattana lentelee miten lystää. Joo, ehkä seuraa valoa ja pyörii lampun ympärillä, mutta sit ne välillä lentelee kohti ja törmäilee päin. -Yht'äkkiä vaan osuu niskaan joku v|tun perhonen. Pysyis sielä perkeleen lampussa mokoma. -Siis ei niinku mitään päätä sen lentelyssä. -Nojoo, mut nyt sitte hyvää yötä ja MO! -Again.

|O -*HUOH* -Hyvää yötä ja MO!


Huomenna alkaa sit viikonloppu -FUCK YEAH B)!! -Viikonlopusta onkin tulossa mitä mainioin. Huomenna menen "etkoille" (:/) Espoon Olariin, missä saunomis mahdollisuus -ja sieltä kuulemma jatkoille stadiin, mutta taidan ne passata sillä pitää säästää lauantaille, jollon sit se toinen viikonlopun huippukohta, eli Särkänniemeen lähtö MatoApinan tiimin kanssa =). -No nyt ei sitten muuta kuin hyvää yötä ja MO!
...

EDIT.
Eipäs ku ygs juttu viel tulossa.

Uudenlaiset hymiöt vai?

Vai ovat uudistetussa Tiltissä hymiöt tollasia. Nähtävästi vain ketjuissa. Blogissa ne ovat vielä vanhat (:|). -Kait sitten blogiinki sit kans tulee noi uudet hienommat, vai?

Vastaus: Iso A eli Arnold Schwarzenegger

No sehän on itse iso A eli Arnold Schwarzenegger. Onnittelut vielä oikeinvastanneille. -Saisi muuten tuo Arnold palata sieltä kuvernöörin hommistaan takas leffojen pariin. Mieshän on nuorempi kuin Sylvester Stallone ja jos Syltty vielä jaksaa Rockyillä ja Ramboilla, niin pitäisi Arskanki vielä jaksaa muutama Terminaattori lisää ja ehkä kolmas Predatorkin vielä menis. Mutta tuskinpa taitaa käydä niin.
...

Sehän on itse iso A.

Guess who? -Da Answer (seuraavassa blogauksessa)


On aika paljastaa tunnistuskisan vastaus. Eipä enää kerenny tulla uusia veikkauksia -oikeita sellasia, joten nimeän vielä kerran ne ainoat oikeinvastanneet tähän alle.
...

-Pikku Pappa
-MatoApinan Tontsa
-MatoApinan Matsku
-Mannekiini72
...


Seuraavassa blogauksessa Da Answer.

Torstain typy!


Typy esittelee naru rintsikoit..., ÖÖÖööö mitä :x, ite nään vaan kaksi alastonta palleroa =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEeeeee :D! Joo tommoset TOD muotivaatteiksi tai miksi vaan (vaikka h3lvetin halvoiksi :D...) että kaikki käyttäis tommosia =), FUCK YEAH B), tai no ei ihan kaikki sentään :|... :'(, joopS :p, EEHHEHEEEeeee :D!


Stringi rintsikat TOD muotiin =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEHEEEEEeeeee :D!

No pistetään nyt, vaikka... -Joop :/


Häiritsevä tekijä kuontaja Jimmy Carr on ihan kyynelissä, kun kuuli, että olen menossa jo heti Lostin jälkeen nukkumaan enkä kato sen showta. No pistetään nyt hänen ilokseen kuitenkin muistutus ohjelmasta ja sepitys alle...
...

Tällä kertaa kilpailijoita häiritään mm. hiirenloukuilla, saippuakuplilla ja lävistyksillä. Englantilainen sarja. Uusinta.

Roskasakki kans tänään, mutta...

Roskasakki tulee kans tänään, mutta taidan kyllä mennä heti Lostin jälkeen nukkumaan. -Huomenna alkaa klo 08:15, eli pirunmoinen herätys jos haluaa keretä suihkuun aamulla jne. ennen lähtöä. -Mutta pistetään nyt varmuuden vuoksi Roskasakin sepitykset, olkaat hyvät...
...

Jim Lahey on juoppolalli. Pojat piristävät Bubblesia ostamalla raketin. Ray epäilee Laheyn raittiutta.

LOiSTava LOST palaa ruutuun


Mikäs se tänään taas jatkuu nelosella =)? -No tietysti aivan LOiSTava sarja LOST. Alhaalla Telkku.comin sepitykset.
...

Kaksi kaupunkia. SARJA JATKUU. Kolmannen tuotantokauden jaksot alkavat. Kuudella Emmyllä palkittu jännitysdraama on rikkonut katsojaennätyksiä ympäri maailmaa. Kun Oceanic Airin lento numero 815 teki pakkolaskun syrjäiselle Tyynenmeren saarelle, eloonjääneiden oli ammennettava itsestään uusia voimia pystyäkseen selviytymään vaikeassa tilanteessa. He saivat huomata, että saari kätkee syvyyksiinsä monia salaisuuksia. Ystävien, perheiden, vihamiesten ja toisilleen tuntemattomien ihmisten on tehtävä yhteistyötä selviytyäkseen ankarien sääolosuhteiden ja karun luonnon armoilla. Ja sankareillakin on salaisuuksia. Lost on viihdyttävää ja tyylikästä draamaa, kutkuttavaa jännitystä sekä yllätyksellisiä juonenkäänteitä. Salaisuuksien vyyhtiä puretaan takautumien avulla. Ensimmäisessä jaksossa Jackille alkaa valjeta, millaisessa paikassa ne muut pitävät heitä vankeina. Pääosissa: Matthew Fox, Evangeline Lilly, Dominic Monaghan, Naveen Andrews. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Amerikkalainen jännitysdraama.