lauantai 18. heinäkuuta 2009

Päivän "rapujuhla" video

Rapujuhla päivä huipentuu päivän videoon, joka on South Parkista tuttu hauska rapulaulu. -Tässä olkaa hyvät...
...

crab people song



"CRAB PEOPLE
...CRAB PEOPLE
...LOOK LIKE CRABS,
TALK LIKE PEOPLE..."

Päivän "rapujuhla" typy

Eipä tuossa nyt rapuja pahemmin näy, mutta tollaselta kyllä mielelläni söisin niitä rapuja. -Ensiksi haluisin kuitenkin asetella ravut typyn päälle -ja asettelisin ne siten, että palleroiden viereen kaksi ja molempien rapujen sakset asetettu ikään kuin puristamaan nänneistä. -Yksi rapu -iso sellainen -saa mennä keskelle masua sakset suunnattuna -U know minne. Tollasen kattauksen ku sais omiin bileisiin, niin se kruunaisi kyllä kaiken.

Päivän "rapujuhla" pilanimi

Pilanimen keksimisessä ei mennyt kauaan, mutta siitä muokkaamaan kuva kyseisestä leffasta kyseiseksi pilanimeksi oli sitten se hankalampi osuus. -Täten päädyin tollaseen ratkaisuun, että vasemmanpuoleisessa kuvassa hieman askarrellaan -ja oikeanpuoleisessa sitten lopputulos. -Mutta itse pilanimeen. Takuulla on kyseessä varmaan yksiä huonoimmista leffoista. Moni sen nähneet on varmaan todennut leffan olevan...
...

Lobster Man from Mars................................................Lobster Man from Arse

Päivän "rapujuhla" ällöttävä kuva

Päivän ällöttäväksi kuvaksi löytyi tollanen. -Siinä mielessä ällöttävä, että tonne sekaan ei huvittaisi mennä vaikka maksettaisiinkin reilusti. -Ei suinkaan silleen, että näkynä ällöttävä.

Päivän "rapujuhla" kuva

Päivän kuvaksi löytyi tollanen hupaisan näköinen rapu-ukkeli hauskoine hattuineen ja pyrstöineen. -Mutta missä ravun tärkeimmät osat, eli sakset..?

Päivän "rapujuhla" makee kuva

Tänään olen menossa kaveriporukan kanssa viettämään rapujuhlia, joten tämän päivän makeen kuvan lisäksi myös muut vastaavat -ovat rapuaiheisia. -Päivän makeeksi kuvaksi löytyi tollanen hurjan näköinen piirroshummeri.