perjantai 26. marraskuuta 2010

Beauty and the Beast kansio valmis

No niin. -Nyt on tehty kuvat kaikille Kaunotar ja hirviö hahmojen näyttelijöille. -Tai no -kaikille tärkeimmille. -Ihan kaikkia mahdollisia hahmoja en jaksanut. -Mutta keskeisimmät. -Huomenna sitten rysähtää -varmaan heti vuorokauden vaihteessa. -Tai jos ei nyt ihan reikä reikä vuorokauden vaihteessa..., mutta lähellä kuitenkin.

The Other Guys jälkeen meno jatkuu @ MatoApina HQ

Illalla tosiaan leffaan katsomaan toimintakomediaa -The Other Guys -jonka jälkeen ilta jatkuu @ MatoAapina HQ peli/ -leffaillan merkeissä. -Kuvassa näkyvät leffat (Rauhantekijä, Rollerball ja The Unborn) -niistä ainoastaan ensimmäinen on ehdottoman varma että katon. -Muut ovat siltä varalta mikäli peli-ilta toisaalla kestää vielä ekan leffan loppumisenkin jälkeen. -Pizza saattaa -tai kyllä ihan jääkin minun (Hulk) osaltani väliin sillä se on ajoitettu la illalle jolloin menen yökylään. -Mutta pizzaa on nyt muutenkin tullut syötyä viime aikoina ihan kiitettävän paljon -joten eipä ole kauhean suuri menetys. -Mutta tässä oli ainakin syy miksi illan ohjelmat TV:stä jää nyt katsomatta. -Iltaa innolla odotellen.

Miehen puolikkaat / The Simpsons

Mitäs illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa...?
...
Kaunotar tuli taloon. Charlie ahdistuu kuullessaan, että Kandi on muuttanut hänen luokseen asumaan, sillä hänen mielestään talossa majaileva 22-vuotias kaunotar järkyttää kodin miehistä tasapainoa. Eikä ahdistusta tietenkään lievitä se, että kaunottaren vierestä saa joka aamu herätä ikionnellinen Alan eikä Charlie... Amerikkalainen komediasarja. 
...
Hauskalta kuuulostaapi. -Entäpä sitten illan Simpsonit -mitäs niissä olisi tänään luvassa...?

Avioitumisaikeita. Bart sammuttaa Springfieldiä uhkaavan tulipalon ja saa palkinnoksi ajokortin. Automatkallaan hän tapaa uuden ihastuksen, jonka kanssa 10-vuotias Bart aikoo astella alttarille. Lisan koulussa vietetään monikulttuurisuuspäivää ja nuori neito joutuu vaikeuksiin kehiteltyään tarinan omista sukujuuristaan. Jaksossa vierailee muun muassa Star Wars ja Closer -elokuvista tuttu näyttelijätär Natalie Portman. Amerikkalainen piirrossarja. 
...
Hauskalta kuulostaapi. -Mutta molemmat saattavat tältä illalta jäädä katsomatta. -Selvitys sille erillisessä blogauksessa.

Perjantain ensi-ilta Nro 4

Sielunpelastajat

Kauhuleffan manauksesta voin mennä katsomaan..., mutta dokumenttia sielunpelastajista -varsinkaan kotimaista sellaista -en mene mistään hinnasta. -Joten -"ei kiitos" -vaan tälle pätkälle.

Perjantain ensi-illat Nro 3

The Last Exorcism

Kauhuleffojen ystävänä minua (Hulk) voisi tämä kauhupätkä jopa ihan teattereihin asti houkuttaa. -Ja aika varmasti voisi myös harkita sitten kauhukokoelman laajennukseksi DVD-kokoelmiin. -Pitää vaan sitten toivoa ettei tuota teattereissa pettymystä kun leffa on sitten nähty.

Perjantain ensi-illat Nro 2

The Other Guys

Tämä hullun hauskalta vaikuttava toimintakomedia olisi tarkoitus mennä tänään katsomaan -tosin ei koko MatoApina tiimin voimin..., mutta tiimin jäsenen -Matskun kaa illempana tänään. -Trailerin perusteella ainakin hillittömän hauskalta näytti elokuvan meno -joten pettymystä en aivan osaa odottaa tältä leffalta. -Lisäksi aivan hemmetin kovat näyttelijät, mm. pääosan Will Ferrell ja Mark Wahlberg + sitten sivuosissa mm. sellaisia nimiä kuten Samuel L. Jackson, Dweyne "The Rock" Johnson ja Michael Keaton. -Odotan iltaa TOD innolla.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Jackass 3D

Tämä hulvaton 3D komedia jatko-osa tuli käytyä katsomassa ennakkoon MatoApina tiimillä -ja kyllä oli hulvatonta menoa taas kerran. -Ehkä jopa hauskempaa ja hullumpaa kuin kahdessa edellisessä. -Kuten omissa Facebook arvosteluissa sanoinkin: -"Not as good as the first two Jackass movies. -It was much better. I recomend this movie very much. -Go see it :) -You're gonna love it. Trust me." -Sama suomeksi: -"Ei niin yhtä hyvä kuin kaksi edellistä Jackass elokuvaa. Se oli paljon parempi. -Suosittelen tätä elokuvaa erittäin paljon. -Mene katsomaan se :). -Tulet rakastumaan siihen. -Usko pois." -Ja tarkoitin kans joka sanaa.