maanantai 11. lokakuuta 2010

Vai että Samuli "Häjyt, Rööperi" Edelmann M:I n4loseen...??

Iltiksen sivuilla törmäsin tollaseen -ja kerkesin jo linkittää Facebook seinälleni..., mutta sen verran kiehtova juttu että pitää nyt täällä MatoApinan blogissakin pistää maininta. -Siis Samuli Edelmann Tom Cruisen rinnalla uudessa -Vaarallinen tehtävä elokuvassa. -Ja vieläpä ihan näkyvässä roolissa. -Kyllä jää kauas joku Irina Björklundin pikkurooli George Clooneyn rinnalla jossain -The American leffassa. -Siis Mission:Impossible elokuvathan on ehtaa Hollywood toimintarymistelyä. -George Clooney sitä paitsi on -The American leffan ainoa nimekäs Hollywood tähti. Tässä uusimmassa M:I leffassa on sentään Tompan lisäksi aikaisemmista leffoista tuttu Ving Rhames, brittikoomikko Simon Pegg -ja viimeksi The Hurt Locker elokuvassa nähty -Jeremy Renner. -Eli nimekkäitä tähtiä riittää. -Ihan kivassa seurassa meidän Samulimme pääsee filmaamaan.

Miehen puolikkaat

Päivän Miehen puolikkaat jakson nimi on -Herrasmies Charlie -ja nyt on ainakin saletisti oikea kuva ohessa. -Mitä illan jaksoon -odotan suurella innolla.

Päivän "Columbus Day" video

Columbus Day

Normaalisti en laittaisi tällasen leffan traileria päivän videoksi -pistän vain sellaiset mitkä oikeasti kiinnostaa..., mutta kerran on juhlapyhän aiheinen nimi leffalla niin pitäähän sen traileri sitten pistää päivän videoksi. -Mitä leffaan tulee -aika tylsähköltä näytti. -Ei varmaan löydä paikkaansa minun (Hulk) kokoelmissa -vaikka pääosassa onkin ihan kelpo näyttelijä -Val Kilmer. -Mutta tässä vielä leffan traileri olkaa hyvät...
...


Päivän "Columbus Day" typy(t)

Mikä tekee tosta Columbus Day aiheisen -huomatkaa tuo kohta julisteessa; -"Monday October 11th Pool Party". -Eli ei nyt suoraa viittausta Columbus Dayhin..., mutta oikea päiväys -ja se riittää minulle. -Ja julisteessahan on useampikin hyvän näköinen bikinitypy. -Kelpaa TOD hyvin.

Päivän "Columbus Day" kuva

Columbus Day päivän kuvana saa poseerata tollanen hauska koira jolla yllään Columbus Day T-paita. -Koirat ovat myös hauskuuttaneet viimeksi Matskun synttäri päivän kuvana -ja sitä ennen 4th of July päivän kuvana. -Kyllä koirakuviin voi aina luottaa jos haluaa hauskaa.

Päivän "Columbus Day" makee kuva

Columbus Day makeena kuvana saa toimia tollanen "Columbus Day Tournament 2010" -jalkapallo-ottelun juliste. -Makein nyt mitä löytyi aiheesta.

Päivän "Columbus Day" liikuva kuva

Columbus Day liikkuvana kuvana toimii tollanen kiikkuva Columbuksen laiva. -Herra siinä kannella (Columbus olevinaan -vaikka eihän sillä ollut viiksiä) -tähyilee seuraavaa blogausta. -Kohtahan se tulee näkyviin.

Happy Columbus Day

Tänään sitten vietetään jenkkilässä Columbus Daytä ja tuttuun tapaan täällä MatoApinassa osallistutaan juhlapyhään siihen liittyvillä blogauksilla. -Otsikot tässä alla.
...
  • Päivän "Columbus Day" liikkuva kuva
  • Päivän "Columbus Day" makee kuva
  • Päivän "Columbus Day" kuva
  • Päivän "Columbus Day" Typy(t)
  • Päivän "Columbus Day" video
Noilla mennään. -Ei muuta kuin seuraavaksi -päivän liikkuva kuva.