keskiviikko 8. marraskuuta 2023

Päivän ruoka (by Tontsa) (+TV-sarja)

Siinäpä se seisoo, TV:n äärellä 😇 Oli khyllä TODella herQllista 😍😋😎 On/oli muuten hupaisa Frendit jakso, taisin ottaa siitä toisen(kin) kuvan...

Jep, tässähän se oli 😊 Oli tosiaan hupaisa jakso...


Chandler petti, tai 'petti' - yhden Joyen siskon kanssa, mutta hän (Chandler) ei tiennyt että kenen kanssa (kaikki siskoksista kun näyttää niin samalta...)?! :x No, turpaanhan siitä loppujen lopuksi tuli, mutta kaikkea hauskaa tapahtui ennen sitä (turpaan vetoa...)! Kannattaa khyllä katsoa tätä sarjaa, TOD..!! B)

Ruoka ostosten esittely (by Tontsa)

Jahas, tällä kertaa päätin sitten panostaa kunnolla ruokaan 😍😋😎 Tai kunnolla ja 'kunnolla', ei tämä nyt niin hirveästi maksanut... Toki, samaan hintaan saisi melkein kaksi pizzaa - joten... No, vähän paremmasta päästä siis! 😇

Siinäpä se/ne on auki, on khyllä herQllisen näköistä 😊😋


Mutta jätetään jotain itse "päivän ruoka" blogaukseen, vaikka... No eipä ole paljoa lisättävää =/ Tai noh, kai sitä jotain 'turhaa' tekstiä keksii - jos ei muuten... :saint: itQ :'( joopS :P EHHEHEEEeeeee :D

Päivän jälkiruoka

Jälkiruoan aika ja avasinpa niistä kolmesta Oreo suklaamakeispusseista tuon Crunchies Dipped pussin. Eipä kait muuta lisättävää.

Päivän poster + makee(t) kuva(t) + trailer

Se on täällä🤩 - Ghostbusters: Frozen Empire -elokuvan teaser trailer. Ja yllä👆 elokuvan teaser poster.
Tässä muutama still kuva elokuvasta: -siinä Paul Rudd..., Carrie Coon ja McKenna Grace vermeet yllä.
Siinä Finn Wolfhard protonipyssyn kanssa vauhdikkaassa kuvassa.
Tässä taasen vanha tuttu Ghostbusters päämaja peittyy jäähän.
Siinä itse Dan Aykroyd alkuperäisistä hahmoista.
Traileri päättyy tähän kohtaukseen missä Paul Rudd äännähtää samalla tavalla kuin moni trailerin nähnyt fani: -"Whoh-hoh-how". Alla👇 trailer olkaa hyvät...
...

Päivän leffa + poster

Päivän leffana toimii tänään ostamiani vampyyrileffa - The Lost Boys.
Koska leffan alkuvalikko kuva on hieman tylsähkö - pelkkää tekstiä -niin tässä vielä leffan juliste. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän juoma

Siinä jälkeen juoma kaatuu mukiin..., mutta taas kerran ei muistikuvaa mikä juoma.
Juu - sehän oli se Robby Bubble Strawberry juoma minkä olin ostanut. Tuli maistettua ja ihan hyväähän se oli.

Päivän ruoka

Siinä lepää valmiit spare ribsit upealla hopeatarjottimella.
Ja siinä kulhollinen valkopapuja tomaattikastikkeessa mihin sekoitin ribsien paistinrasvat. Ei muuta kuin Bon Appétit.

Päivän peli(t)

Kuten jo esittelin omassa Hulkin blogissani niin tulipa tehtyä tämmöset Game Boy peli löydöt Kampin Konsolinet kaupasta. Mukaan lähti mm. tollanen kalastuspeli nimeltä Legend of the River King.
Osoittautui sitten aivan h3mmetin monimutkaiseksi peliksi.
Sitten lähti mukaan pari kappaletta Väiski Vemmelsääri pelejä: Bugs Bunny Crazy Castle 3...
...-joka osoittautu melko helpoksi. Piti vain kerätä tietty määrä avaimia ja viimeisellä avaimella sai avattua viimeisen oven josta pääsi levelin läpi. 
Tosiaan - kaksi näitä pelejä lähti mukaan: -Bugs Bunny Crazy Castle 4 ollen se toinen.
Tässä oli sama idea kuin tossa pelin kolmannessa osassa. Pitää kyllä löytää jostain pelien ykkös -ja kakkos osat. Kelpo löydöt kokoelmiin - etenkin nämä Bugs Bunny pelit. 

Ruoka ostosten esittely

Luulin että noi HK Spare Ribsit on kesäsesonkituote..., mutta kyllä niitä vaan oli Ruoholahden Citymarketissa saatavilla. Tulipa sitten tänään poimittua mukaan sellaiset illaksi. Lisukkeeksi lähti tuo Heinz Beanz säilyketölkki ja ribsi dipiksi lähti tuo Auran Paprikamajoneesi. Ruokajuomiksi lähti nuo Robby Bubble Strawberry ja RB Peach juomat. Jälkiruoaksi lähti kolme eri pussia Oreo suklaamakeisia: - Oreo Bites - Oreo Crunchies (Original) ja Oreo Crunchies (Dipped). Sitten piti vielä ostaa uutta hammastahnaa joten mukaan lähti toi Pepsodent Big Size hammastahna.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Realitysarjasta The Osbournes ja elokuvasta Austin Powers ja Kultamuna tuttu Jake Osbourne täyttää tänään 38-vuotta. Elokuvista Robin Hood: Sankarit sukkahousuissa ja Dracula: Dead and Loving It tuttu Megan Cavanagh täyttää tänään 63-vuotta. Elokuvista Ajojahti ja Asterix olympialaisissa tuttu Alain Delon täyttää tänään 88-vuotta. Sitten vielä sarjoista Ally McBeal ja Miehen puolikkaat tuttu Courtney Thorne-Smith täyttää tänään 56-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki.

Happy Birthday following actors