lauantai 8. joulukuuta 2012

Päivän makee(t) kuva(t)

 Eilen tuli noudettua Herttoniemen Matkahuollosta tilaamani paketti jonka sisältä paljastui...
 ...-Uncle Sam asu -johon kuuluu -hattu..., takki..., röyhelökaulus ja housut. -Aika makeelta näyttää -pistetäänpäs ylle.
-Kas noin. -Hyvältä näyttää yllä -jopa komealta. -Ensi vuonna on jälleen luvassa tämä GOOM-risteily jossa olin tänä -ja viime vuonnakin -joten sitä varten tuli sitten hankittua tämä hieno Uncle Sam asu. -Asuun olisi vielä kuulunut hienot puna-valkoiset kengät..., valkoinen peruukki -parta -ja tuuheat kulmakarvat -sekä hansikkaat..., mutta eipä ollut mukana paketissa. -Tuotteen pahvikannessa tuotetta mainostavalla ukolla on näet hienot kengät ja peruukit -ja parrat --joten oletin niidenkin kuuluvan settiin..., mutta jouduin sen osalta hieman pettymään tilaukseen. -Mutta vain hieman. -Valkoiset hansikkaat sain hankittua tänään eräästä naamiaisasuliikkeestä -josta kävin myös tiedustelemassa parran perään. -Yksi vaihtoehto on tietysti kasvattaa oma partaa tuuheaksi ja värjätä jotenkin valkoiseksi..., mutta mieluummin suosisin kuitenkin tekopartaa.

Typyjoulukalenterin 8. luukku (liikkuva kuva)

Aika avata typyjoulukalenterin 8. luukku. -Btw -otan takas sen mitä sanoin eilen ettei jatkossa tulisi mitään turhia tekstejä. -Tästä kasiluukun typystä on ainakin hankala olla sanomatta mitään. -Avataanpas luukku.
 Yleensä pehmeitä paketteja ei tarvitse ravistella..., mutta tämän paketin kanssa halusin tehdä poikkeuksen. -Typy voi sitten ravisteltuaan tarrata minun kovaan pakettiin ja ravistella vähän sitä.

Joulukalenterin luukku 8 avattu

Joulukalenterin luukku 8 avattu