keskiviikko 4. tammikuuta 2023

Vuoden ensimmäinen kuin kaksi marjaa

Nehän ovat kuin kaksi marjaa - uuden Evil Dead Rise elokuvan juliste ja viime vuonna ilmestyneen Smile elokuvan juliste. Tai ainakin tuo hymy molemmissa julisteissa näyttää tismalleen samalta - ikään kuin olisi sama näyttelijä kyseessä.

Päivän poster + trailer

Uutta Evil Dead elokuvaa pukkaa ja sille on ilmestynyt virallinen juliste ja traileri. Julisteesta voisi sanoa vielä jotain lisää erillisessä blogauksessa. Trailerin voisi pistää tohon alas👇.

...



Päivän leffa

Aika pistää vuoden ensimmäinen Ghostbusters maratoni päätökseen sarjan heikoimmalla..., mutta yhä viihdyttävällä osalla eli vuoden 2016 Ghostbusters elokuvalla.

Extra juoma

Kohta alan katsomaan illan leffaa..., mutta sitä ennen tarvitaan leffajuotavaa. Siinä juoma kaatuu mukiin..., mutta mikä juoma...?
No Rainbow päärynä limpparihan se siinä. Tää on kyllä hyvä limppari ja tätä ostan aina yhtä aikaa Rainbow banaani limpparin kanssa.

Extra EXTRA KKSA-kuva + pilanimi

No jopas näitä KKSA-kuvia kertyy tänään..., mutta eikös se ole vain hyvä asia olla aktiivinen jäsen ryhmässä. Palasin Obi-Wan Kenobi teemaan ja piti oikein Googlettaa ettei ollut jo keksitty vitsi kun sielä ryhmässä ei katsota hyvällä vanhojen vitsien kierrättämistä. Eipä löytynyt Googlesta - eikä ryhmän kuvahakukaan tuottanut tulosta. No anyway - tälläkertaa Obi-Wan Kenobista tuli varsinainen...

...

Obi-Wan Kenobi..............................Snobi-Wan Kenobi

Päivän makee "taas muki :D" kuva

Ja taas pukkaa uutta mukia, näitähän satelee kokoajan?! 😂 Ihan hiAno tommonen Disney+ Star Wars The Mandalorian muki, jossa Young Yoda toteaa "this is my good side" 😋😁 Nauru hymiö siksi, koska toisella puolella on sama teksti 😵😋😆 Ihan kiva muki taas mun kokoelmaan...


...khyllä olen tyytyväinen hankintaan! =) Mutta vähän voisi rajoittaa näitten (mukien) ostoa - kohta loppuu tila mihin näitä tunkee?! =/ Kohta mulla on varasto täynnä mukeja =D

Päivän "erikoinen" juoma ja video

No nehän meni sekaisin - niin, siis... 😂😂 Mulla oli tosin kaks eri juomaa, se että olisin erikseen juonut ne - niin olisi ollut vähän outoa!? 😵 Mutta ei niiden sekotuis(kaan) mitään ihan järkevää touhua ole?! 😩😓😋😁 Satuin vaan eräältä kuulemaan, että tosta nousi pieni kohu vähän aikaan sitten. Ja eipä se google nyt ihan väärässä voi olla...

No onhan tämä khyllä näköjään jo aika vanha juttu (video julkaistu 2009)!? No nyt se tuli varmaan taas vaan pinnalle, tai Suomeen ekaa kertaa - me kun ollaan vähän hitaita yleensä...

Maito ja Coca-Cola - MTV uutiset

Coca-Colaan sekoitettiin maitoa – ällistyttävä tulos 6 tunnissa - Stara

No noikin (linkkien uutiset) oli aika vanhoja, joten... No ehkä se on taas trendi, tjs shittiä... 😄


Mutta itse makuun, noh?! Eipä ollut kummoinen, tuskin tulen enään koskaan tekemään... Tai toi 6 tuntia khyllä kiinnostaa, että väri haihtuu ja pohjalle jää 'jämät' - sen voisi ehkä kokeilla todeksi! Tai että tuleeko siitä totta, vai onko se vain huijausta?! No siihen en usko, niin että se ei pitäisi paikkansa - mutta itse haluan sen myös kokeilla. Ei etten uskoisi, mutta aina on kiva itsekin kokeilla :)

Päivän ruoka (by Tontsa)

No siinäpä se kebab lepää, ja yksi mun lempisarjoista pyörii taustalla - eli Frendit! 😊😍 Ja maito(kin) vielä kummittelee kuvassa - mikäs sen tarkoitus nyt oikein on?! 😵😓😋😁


No mutta, oli khyllä varsin hyvät kebabit - me likes, ME LIKES VERY MUCH!! =)

Ruoka (sekä juoma) ostosten esittely

Joo, tässä mä vielä odottelen ravintossa päivän ruokaa - joka näyttäisi olevan kebab, kuten kuitista näkee 😊 Ihan kätevä, että ruokaa odottaessa saa kahvit ilmaiseksi - khyllä se varmaan asiakkaita tuo, mä ainakin tykkään tosta (että saa kahvia...)! 😇

Siinäpä se on kotona, khyllä mä mieluiten kotiin vien ja katson TV:stä samalla jotain hyvää ohjelmaa - mikäs sen parempaa 😍😎 Mutta...


...mitä toi maito tossa oikein tekee?! Eikö Coca-Cola vai riittänyt (aika pieni pullo khyl)?! No se selviää seuraavissa blogauksissa :saint:...

Vuoden ensimmäinen ostosten esikatselu blogaus Hulkin blogissa

Omaan Hulkin blogiini en jaksa laittaa omia -"vuoden ensimmäinen" -blogauksia..., mutta tänne MatoApinaan voin ottaa screenshotin blogauksestani Hulkin blogissani ja tänne pistää sen vuoden ensimmäisiin. Tosiaan - aikamoinen pino lähti taas leffoja Filmihullusta leffakaupasta. Sinne vaan Hulkin blogiini lukemaan leffojen esittelyt.

Päivän jälkiruoka + juoma

Tuli poikettua pizzan jälkeen jälkiruoalla myöskin Jätkäsaaressa sijaitsevassa kahvilassa nimeltä Pappa peruna missä otin hunajakakku palan ja juotavaksi Cappuccinon ja sitten siinä näkyisi olevan ihan perus vesi. Kakkupala oli ihan hyvää - ekaa kertaa tuli maistettua kyseistä kakkua.

Vuoden ensimmäinen ravintolaruoka

Tulipa käytyä pitkästä aikaa syömässä Jätkäsaaren La Sirena pizzeriassa ja tuli muuten otettua vakiopizza neljällä omavalinteisella täytteellä - salami..., pepperoni..., herkkusieni ja aurajuusto..., mutta nyt poikkeuksena oli että se oli kokonaan vegaaninen. Eli salami ja pepperoni oli vegaanisia versioita. No - onneksi oli edelleen hyvää vaikka minua ei kyllä huijata - kyllä minä tunnistan kun syön vegaaniversiota jostain lihatuotteesta.

KKSA-ylläpito, WTF...?? (Uusi versio)

Siis mitä v#ttua nyt ylläpito säätää siellä Facebookin KKSA-ryhmässä😵...😵... Menivät sitten poistamaan muokkaamani kuvan koska olin vain lisännyt puhekuplat muuten muokkaamattomien kuvien päälle. Kuvassa yllä👆 ylläpidon perustelut luettavissa. Lisäksi syyttävät minua vanhan vitsin kierrättämisestä🤔. En edes tiennyt että vitsiä oli jo käytetty. Eniten tässä ärsyttää se pikku seikka että kuvani oli kerinnyt saada peräti 271 tykkäystä joista suurin osa (😆) reaktioita. Eli oli kuitenkin uponnut.
Muokkasinpa sitten kuvaa ja lisäsin siihen sivustoltakin tutun -"Triggered meme" -naisen kasvot. Nyt pitäisi kelvata ryhmään kun on muokattu muullakin tavalla kuin lisäämällä puhekuplat ja sommittelemalla kuvat sarjakuvaruuduiksi mikä oli sekin työlästä - varsinkin keskellä yötä tehtynä unenpöpperössä. Toivottavasti tämä uusi kuva saa yhtä paljon tykkäyksiä kuin edellinen siitä huolimatta että vitsi on jo tuttu. 

Re: Hyvänyön blogaus


 No nyt varmaan kannattaa mennä tästä nukkumaan ennen kuin Ben Stiller toteuttaa uhkauksensa😁. Ei muuta kuin  uudestaan - hyvää yötä ja MO!

Extra KKSA-kuva + vuoden ensimmäinen puujalka

Kerran saa idean pilakuvaa varten niin onhan se toteutettava vielä kun se on tuoreessa muistissa. Tulipa muokattua tollanen CSI teemainen pilakuva mikä toimii samalla vuoden ensimmäisenä puujalkana. Vitsi luettavissa oheisesta kuvasta. 

Hyvänyön blogaus

Jees - nyt oli niin väsynyttä settiä päivän KKSA-kuva blogauksessa että ehkä ihan hyvä ajatus vetäytyä tästä unten maille. Ei muuta kuin - hyvää yötä ja MO!

Päivän KKSA-kuva

Hjoops - eiköhän sitä olis hyvä aika mennä vaan nukkumaan🤔...? Ehkä voisi olla. Vielä yhden asian jälkeen.

Happy Birthday Julia & Julian

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä kaksi näyttelijää. Elokuvista Legends of the Fall ja First Knight tuttu Julia Ormand täyttää tänää 58-vuotta. Ja sitten Arachnophobia ja Warlock elokuvista tuttu Julian Sands täyttää tänään 65-vutta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 molemmille päivänsankareille.