maanantai 26. kesäkuuta 2023

Päivän jälkiruoka

Popsinpa sitten jälkiruoaksi niitä ostamiani Marianne karkkeja mitkä ei täysin liuennutkaan sinne Suomi viinaan. Napsin niitä noilla puikoilla.

Päivän toinen leffa

Kuten edellisessä päivän leffa blogauksessa mainitsinkin niin tänään katson myös Indiana Jones and the Temple of Doom elokuvan. Ei kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän TV-sarja & typy

Ruoka blogauksessa hän tosiaan näkyi, eli Julia "Elaine Benes" Louis-Dreyfus -niminen hahmo/henkilö 😊

Kai sitten linkittää edelliset tähän, edellisen blogauksen tavoin 😇

Jerry Seinfeld -esittely 

Michael "Cosmo Kramer" Richards -esittely

Jason "George Costanza" Alexander -esittely

Pitikö jotain typyä tulla..?! 😍

No tossahan sitä jo tuli, tässä on jo toinen! 😎

Tämä kuva taitaa olla itse sarjasta...

Kaikista kuvista en ole varma, onko ne 'oikeita'..?! 😵

Niin ettei ne ole photarilla tehty, tai sitten että on ihan väärä henkilö kuvassa?! 😖

Muut näyttäisi oikeilta, paitsi eka ja tämä vika...


Että jotain tatuointia olisi ottanut selkäänsä..?! =X No ehkä jotain väliaikaista, jonka voi pestä pois - en tiedä!? =/ Mutta kuumia kuvia nämä khyllä on, siitä ei pääse mihinkään... =) Tai eka kuva on vähän 'outo', näyttää joltain kasari kuvalta, ja että Louis-Dreyfus olisi jo noin vanha jo silloin..?! =O Tai sitten se on vaan 'kuvakulma' :) :'( :P :D Niin, itse hahmo - eli 'Elaine', on hän khyllä hupaisa :P :D Tuo hyvää vaihtelu, mies ylivoima-porukkaan... Mutta huonoin hahmo tämä on selvästi... Tai ei nyt 'selvästi', mutta aikalailla. Mutta, hyvä vaan että on mukana - on tälläkin hyvät, ellei jopa LOiSTavat hetkensä! B)

Päivän ruoka (by Tontsa)

Jahas, taas taitaa päivän TV-sarja olla tämän myötä selvillä 😇 No eikös yksi 'pää' -hahmo pitänyt vielä esitellä...


Ruuasta ei khyllä pahemmin ole sanottavaa =/ Tai noh, yhtiä parhaita pizzoja on khyllä nämä (Dr. Oetker Casa di Mama) - hintakin on sen mukainen... Mutta, voin suositella - vaikka Orkla Grandiosa Pepperoni on melkein jopa parempi, vaikka se on hitusen halvempi B)

Ruoka ostosten esittely (by Tontsa)

Eilen uhosin (😁) että pakasteruuat saisi jo riittää, mutta... 😵 No tänään(kin) päädyin siihen, olenko vaan niin laiska?! 😳😖 No jotenkin ei tehnyt mieli kokata/hakea valmista ruokaa, koska..?! No huomenna pitäisi panostaa, oikein Hulkin avustuksella - joten... 😇 Dr. Oetker Casa di Mama Salame (390g) pizza siis löytyy, ja juomana toimi Kanes Chula Vista Crush (rasperry & lemon) Soda Pop (0,5L).


Juoma näyttää khyllä jo juodulta, ainakin osittain..?! =X No ostin sen kotimatkalle, mutta sain vain juotua n. puolet - joten jätin loput ruuan kera :saint. Että sellaista, ei muuta :) joopS :P EHEHHEEEEEeeee :D

Päivän leffa

Valmistaudun keskiviikkona ilmestyvään viidenteen Indiana Jones elokuvaan katsomalla edelliset leffat aloittaen tänään elokuvilla - Raiders of the Lost Ark ja Tuomion temppeli mistä tulee kyllä sitten vielä oma blogauksensa. Mutta nyt Raidersin pariin.

Päivän juoma

Ja siinä ruokajuoma mikä on Schweppesiä. Eipä kait muuta lisättävää. Kohti illan elokuvaa.
 

Päivän ruoka

Siinä 22. päivä tekemäni gorgonzola makaronilaatikko vielä yksillä uusilla juustoilla juuri tullut uunista.
Ja siinä vielä lautasella tarjottuna. Toivottavasti ei tule nyt mitään ruokamyrkytyksiä.
 

Suomi viina & Fazer Marianne mix

Sainpa idean kokeilla tälläkertaa sekoittaa Suomi viinaa ja Fazer Marianne karkkeja ja ostin varauksella ton pikkupullon jos isompi ei olisi riittänyt täyttämään tuota tyhkää pulloa piripintaan.
Mutta kuten tästä kuvasta voi nähdä niin sehän täytti sen piripintaan ja jäi vielä pohjalle puolet ja pikkupullo jäi sitten kokonaan käyttämättä. Mutta nyt vain odottelemaan että Mariannet liukenee Suomi viinaan kokonaan.

Ruoka ostosten esittely

Aloitetaan tuosta Valio pizza juustoraaste pussista. Se tulee siihen 22. päivä tekemääni gorgonzola makaronilaatikkoon jonka lämmitän nyt vielä yhden kerran vielä uusilla tuoreilla juustoilla. Sitten noihin Suomi viina pulloihin ja Fazer Marianne pusseihin. No niistä sitten lisää omassa blogauksessaan.

Päivän "alkupala" ruoka + jälkiruoka & juoma

Esittelen nämä nyt kaikki samassa (päivän ruoka - jälkiruoka - juoma) koska tulossa vielä toisetkin ruoka -ja juoma blogaukset. Jees..., mutta tulipa käytyä kauppakeskus Redissä ja otinpa siellä Arnold'sista eka tollasen suolasen palan mikä Kana & pekoni ranch baageli.
Jälkiruoaksi lähti Fudge Original donitsi...
...-ja juomaksi otin Salted Caramel latten. Kelpo alkupalasetti.

Päivän KKSA-kuva

Iltalehdellä oli tollanen otsikko niin muokkasinpa siitä sitten pilakuvan. Annetaan kuvan hoitaa loput kertomiset. 

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. YouTube Vine videoista tähteyteen noussut King Bach aka. Andrew Bachelor täyttää tänään 35-vuotta. Hänet voi nähdä elokuvissa The Babysitter..., Where's the Money..., Greenland ja The Babysitter: Killer Queen. Elokuvista Gremlins 2: New Batch ja Kaaos perheessä tuttu Gedde Watanabe täyttää tänään 68-vuotta. Elokuvista Goonies - Arkajalat..., Falling Down ja Spy Game tuttu Michael Paul Chan täyttää tänään 73-vuotta. Elokuvista Raw Deal..., Die Hard ja The Expendables 3 tuttu Robert Davi täyttää tänään 72-vuotta. Elokuvasta Charlien enkelit (2019) ja Don't Look Up tuttu Ariana Grande täyttää tänään tasavuosia eli 30-vuotta. Elokuvista The Three Musketeers..., Batman Forver..., Batman & Robin..., Vertical Limit ja Max Payne tuttu Chris O'Donnell täyttää tänään 53-vuotta. Sarjasta Will & Grace ja elokuvista The Bucket List ja The Three Stooges tuttu Sean Hayes täyttää tänään myös 53-vuotta. Sarjasta The Last of Us ja elokuvista Founder ja Bad Times at the El Royale tuttu Nick Offerman myöskin täyttää tänään 53-vuotta. Hattutemppu - kolme peräkkäistä 53-vuotta täyttävää näyttelijää. Sitten etiä päin ja seuraavaksi on elokuvien Punch-Drunk Love..., Boogie Nights ja There Will Be Blood ohjaaja Paul Thomas Anderson joka hänkin täyttää tänään 53-vuotta. Elokuvista Mike & Dave Need Wedding Dates..., Child's Play (2019) ja Operation Fortune tuttu Audrey Plaza täyttää tänään 39-vuotta. Sitten vielä elokuvista Rushmore..., The Darjeeling Limited..., The Grand Hotel Budapest ja Asteroid City tuttu Jason Schwartzman täyttää tänään 43-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.