maanantai 8. lokakuuta 2007

Maanantain typyt!

No mä sitten pelastan päivän B), kun Hulkkia ei näy ja Tontsa vissiin meni nukkumaan ajattelematta typyä ollenkaan :x... :D?! Miten se voi olla mahdollista :o, koska eikös tutkimukset osoita että miehet ajattelevat sitä joka viides sekunti tai jotain B)? EHEHEHEHEEE :D!

No mutta sitten itse typyihin :). Tällä kertaa saankin pitää kaikki kolme ihan itselläni =), FUCK YEAH B)... :D! Täällä uudessa blogissa saan pitää kaikki 18 herkkua itselläni B)... =)! What :o?!? No tossahan näkyy on 6 kinkkua sekä 3 tipua ja näkymättömissä on 6 munkkia sekä 3 hilloviivaa ;)... =)... :D!

Typyvuoro confusion!

Hulkki ei vissiin jostain syystä päässyt tänään millekään koneelle blogailemaan, joten typyäkään ei varmaan ole tulossa :/. Haluutko Tontsa panna (koska mä panin eilen :saint:) vai panekö mää B)... :P?

Riddick: Animation Show Room preview by Tontsa(84)!


The Chronicles of Riddick: Animation Show Room!


Joo oli khyl just LOiSTavaH video B)... Musa sopi hyvin ja se pysähty just hyvin tappojen kanssa =), coolien sellaisten B)... :p... :D! Hemmetin hyvä video siis =), mutta ei ihan vitosta :'(, koska jotain muuta/"erikoista" ois pitäny saada tappojen väliin :/, joita (cooleja tappoja) khyllä kelpas TOD katella =), mutta... Mutta selvä nelonen khyllä =), Riddick RULEZ B)...


Riddick YouTube arvostelu -kuva!



4/5