torstai 8. maaliskuuta 2007

Uusi kamera hankittiin <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo hankimpa sitten jo tänään (mitään huomiseen jaksanut odottaa :|... :/... :ashamed:... :'(... :D) uuden kameran joten eipä tarvitse mitään lainailla <3... =)... B)... :'(, FUCK YEAH :D! Joo sama malli tuli hankittua ku Hulkilla :), HEMMETIN halvalla kun lähti =)... :/... :ashamed:... :'(... :D! Joo eli onnitella voi <3... =)... B), EHHEHEEEEEEEEeeeeeeeeeee :D!


Joo ja mitä Matskun viestiin, korjaus/huollossa käytiin ja hintaarvio oli 200€ :o... :x, TSII-SUS CHRIST :|... :/... :'(... :D... :|?!?!? Joo mutta 55€ ois maksanu tarkempi tutkimus :|, mutta sen ois saanu takas korjaushinnassa :), mutta 200€ kun oli arvio niin NO CHANGE IN HEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeell :|... :/... :'(... :D... :|! Joo mutta nyt kamera pysyy kaukana pallopäistä :|... :/... :'(... :D... :| TOD! Ainoa vaan että mitein kuvaan itteäni "rakentelemassa" <3... :/... :'(... :D, no pitää rakentaa joku kameraalusta <3... =)... B), EHEHHEEEEEEeeeeeeeeee :D!


Finally it's mine =)... B), menikö edes yli 24 tuntia :x... :'(, EHEHHEEEeeeeeee :D!

Päivän kappaleen sanoitukset

Flintstones theme

Flintstones. Meet the Flintstones.
They're the modern stone age family.
From the town of Bedrock,
They're a page right out of history.

Let's ride with the family down the street.
Through the courtesy of Fred's two feet.

When you're with the Flintstones
you'll have a yabba dabba doo time.
A dabba doo time.
You'll have a gay old time.

...


Onko tarvetta päivän mies -ja automuistutuksille?


Tässä ois nyt mies -ja automuistutukset samassa, mutta eipä taida olla mitään tarvetta ku meidän miesten ja autojen valokuvaukseen perehtynyt kuvaajamme -tai siis hänen kuvaaja-assistentinsa rikkoi vahingossa kameran eikä täten saada otettua uusia kuvia päivän miehistä ja autoista.

-Joten turhaan tämänkin pistin.

Illan South Parkissa tänään

Wall-Mart. South Parkiin avataan Wall-Mart. Aluksi ihmiset innostuvat hyvistä tarjouksista, mutta kun he näkevät mitä Wall-Mart aiheuttaa kaupungille, he tahtovat siitä eroon.
...
Mielenkiintoiselta kuulostaa.

Päivän "kuten MatoApinan tiimi tykkää" typy


Siinä on typy enemmän meidän makuun. Tai onhan Scarlett ihan hot jos sillä vaatteita olis not. -Mutta on tämä typy khyl enemmän meidän mieleen. Khyl khyl.

Päivän typy



Jeps jeps. Scarlett Johanssonhan se siinä poseeraa kauniin keltaisessa mekossaan. -Luulis tollasessa mekossa tulevan aika kuuma. -Pois vaan mekko.