perjantai 16. toukokuuta 2008

Hyvänyön blogaus

Joo-o. -Huomenna on taas uusi päivä ja uudet kujeet, joten eiköhän vetäydytä unten maille, että jaksetaan. -Mitäpä tässä enempiä turisemaan sitten. Ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Perjantain typy!

No nyt kyllä näyttää siltä että typyllä olis jo joku "alakerrassa" "hilloviivan" (:D... :P) kimpussa :'(...
...Mutta eipä se haittaa tippaakaan :o, koska siellähän olen minä B)... :D! Uskollinen haipuku nimittäin toimi jälleen =), mutta en vaan vielä oo ehtiny häätää valokuvaajaa pois häiritsemästä :D!

X-Files 2 elokuva

Tämän vuoden puolella pitäisi ilmestyä uusi X-Files elokuva kulkien nimellä: -X-Files: I Want to Believe. Sitähän voisikin harkita teattereissa nähtäväksi. -Tykkäsin ainakin siitä ekasta X-Files leffasta. -Alhaalla leffan traileri.
...

X-Files: I Want to Believe -traileri

Suomi vs. Venäjä <3, kuten blogissani blogasin :p...


Joo Suomi vs. Venäjä ottelu se siellä alkaa =), tai alko :p, voittajan tosiaan mennessä finaaliin *SYDÄN*, häviäjän taas :'(..., joopS :p... :D! Joo eli nyt silmä, ehkä joku muukin :p, kovana katsomaan ja kannustamaan Suomea =)...

Mä blogaan illan ottelusta B)... :p... :D -kuva!


Suomi vs. Venäjä :saint:... :p... :D -kuva!


...tai saattaa häviö tulla :'(, jonka tapahtuessa aion kuulustella kaikki läpi että ne katto sen :|, eli..., joopS :p, EHEHHEEEEeeeee :D!

Että sellasta peliä

Vai niin. -Meini sitten Mister Bond pölläsemään bannerini mahdolliseen omaan blogiini :o..? -No se siitä blogihankkeesta sitten. Ainakin jos jätkä meinaa käyttää banneria kun/jos minäkin aloitan oman blogini.

Tilttiin The Incredible Hulk blogi

Siinä olisi banneri jo valmiina. -Joo. Elikkä tuli sellanen jutska tässä mieleen, että voisin perustaa oman blogin tänne tilttiin, jonne jatkossa blogaan kaikki mitä olen nyt blogannut tänne ja omaan blogiini Bloggerissa. -Aattelin, että nekin sitten voisi olla omassa blogissaan, kun aika hassua, että täällä on sekaisin sekä Bloggerin MatoApinaan menevät blogaukset että omaan Incredible Hulk blogiin menevät jutut -ja ne vois olla täällä tiltissäkin omissa blogeissaan. -Nyt näin jatkoa ajatellen. Nyt blogaan vielä leffa-arvostelut tähän blogiin, mutta voisin joku päivä tosiaan tehdä sen oman.

Leffassa tuli käytyä ja uusi DVD leffa tuli ostettua

Kohta tulossa siis niin arvostelua kuin esittelyä, mutta odotetaanpa jos muilta tulee väliin vielä jotain. Typyt ja Six Flagit ainakin -ehkä jopa päivän video ja takuulla Suomi vs Venäjä matsi. -Mun jutut voivat odottaa.

Päivän makee(t) kuva(t)!

Tossa äitenpäivänä tuli bongattua aika hassu näky, nimittäin sorsa pesimässä aivan Otaniemen Hotelli Radisson SAS:in oven vieressä tommosessa kukkalaatikossa :o! Makeen kuvista tekee sen, että harvoinpa tämmönen tavallinen ei-lintuharrastaja pulliainen (:P) pääsee noin läheltä kuvaamaan sorsan pesää muualla kuin eläintarhassa B).

Oltiin just lähössä syömästä hotellin "Ranta" -nimisestä ravintolasta ja katoin että mikäs ihmeen lappu tossa penkillä on :x?! Kuten kuvasta näkyy, siinä kerrotaan sorsan pesästä ja pyydetään olemaan häiritsemättä sitä.

Sen luettuani katsoin vasemalle ja siinähän se sorsa olla möllötti pesässään puolen metrin päässä olematta moksiskaan :o! Pystyin kaikessa rauhassa ottamaan lähikuvankin B)... :o! Aika jännään paikkaan päättäny sorsa pesänsä tehä :D!

Päivän liikkuva kuva ja typymuistutus!

Kuvassahan on kohtaus elokuvasta Me kaksi ja Irene, jossa Jim Carreyn hahmo imee vauvaansa imettämässä olleen naisen rintaa :D! Jim Carrey varmaan tahtoi tehdä kohtauksesta täydellisen ja ottaa varmuuden vuoksi kymmeniä ellei satoja uusintaottoja :D!

Cobra (1986)

(Cobra (K15))

Kovaotteinen toimintaelokuva, jossa Cobraksi kutsuttu poliisimies ryhtyy taisteluun Los Angelesia terrorisoivaa, ihmisiä silmittömästi murhaavaa ryhmää vastaan. Ohjaaja: George P. Cosmatos, USA 1986. (84'). Pääosissa: Sylvester Stallone, Brigitte Nielsen, Reni Santoni, Andrew Robinson, Lee Garlington, John Herzfeld. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.