maanantai 3. heinäkuuta 2023

Päivän jälkiruoka

Aika siirtyä jälkiruoan pariin. Siitä onkin pitkä aika kun olen viimeksi syönyt näitä Brunberg Suukkoja. Nämä oli vakkarijälkiruokaa vanhempien luona sunnuntaisaunailloissa.
 

Päivän leffa + poster + makee kuva

Ghostbusters maratonissa seuraavaksi vuorossa Ghostbusters: Afterlife. Juliste on kyllä niin tyylikäs että menee myös päivän makeesta kuvasta.

Päivän juoma

Siinä juoma kaatuu mukiin..., mutta mikä juoma se nyt olikaan - kyllä esittelin sen ruoka ostosten esittely blogauksessa..., mutta pääsi jo unohtumaan.
Ai niin se Rainbow Tonichan se oli. 

Päivän ruoka (by Hulk)

Siinä valmis makaronilaatikko suoraan uunista. Näyttää ihan onnistuneelta perus makaronilaatikolta eikös. Mutta kun kauhasin lautasellisen paljastui vuoan pohjalla oleva liemi missä makaronit lillui kuin keitossa ikään.
Tässäkin kyllä näyttää että onnistui kaikesta huolimatta. Makaroni on kypsää ja samaten jauheliha mitä en kypsentänyt etukäteen vaan heitin raakana vuoan pohjalle kuten myös makaronit suoraan paketista sellaisinaan siihen. Ostamani kevytmaito ei aivan riittänyt joten lisäsin vielä vettä joka ei sitten kerinnyt kaikki haihtua. Mutta pääasia että makatonit -ja jauheliha kypsyi ja kuten kuvasta näkee ihan makaronilaatikolta se näyttää. Ja maistuukin jopa ihan oikealta eli hyvää tuli.

Päivän jälkiruoka

Tässäpä seisoo jälkiruoka... 😇😋 Ihan hyvä setti; mässyä & Simpsoneita 😍😎 Mässyt onkin sitten jämiä edellisiltä päiviltä, eli Fazer Amerikan pastilleja rakeet (175g) on torstai 29. kesäkuuta ja Fazer Suffeli Puffi Snacks (180g) on lauantai 1. heinäkuuta. Sitten on karkkeina irtareita ja muita jämiä (itseasiassa jo mainitsemani/linkittämäni lauantain Cloetta Malaco Hyvää makumaasta 250g -pussista on eniten...)!


Ihan hyvä setti on/oli, ei ole valittamista... :) Mutta en varmaan tänään enään blogaakkaan, joka..?! No ei ole hyväksi meidän 'vuoden ennätys yrityksen' kannalta, mutta... Ei sitä kokoajan jaksa blogata, esim. lauantaina kun blogattiin väliviivoja yms shittiä :P :D Niin 23 kpl blogauksia kertyi :saint: Tänään ei khyllä jaksa tavoitella mitään, tulee mitä on tullakseen - Hulkilta nyt ainakin jotain varmaan vielä tulee... Ruoka ostokset hän jo esitteli, joten eiköhän jotain siihen liittyvää 'valmista' ainakin tule :) jepS! :P

Päivän ruoka


EnnenQ päästään itse ruokaan, sitä ennen on perinteisen limun kaatokuvan aika 😍😎😋😁

Tässäpä on itse ruoka, TV:n äärellä 😇


Ihan hyvä sapuska oli, ei siinä mitään... :) Olikohan jotain jälkkäriäkin..? =) :P

Ruoka ostosten esittely (by Tontsa)

Tämmöistä settiä tällä kertaa... 😇 Tän kaiken nyt vetäisi melkein yksin, mutta... No ei ehkä 750g ranskalaisia, mutta noi kolme (3) pihviä menis khyllä aika helposti 😎 Noooh, ei sitä aina napaa ihan täyteen tarvi vetää, itseasiassa puolet näistä oli ihan sopivasti 😊 (oli siis yksi seuralainen, kolmelle yksi pihvi 'per naama ei olisi khyllä riittänyt...)!

Kaipa sitten vaan esitellä; McCain Golden Longs (750g) ja Kotimaista Porsaan ulkofileepihvi (3 kpl 360g), sekä juomaksi Hartwall Limonadi Päärynä (1,5L).


Ihan hyvä setti pitäisi tulla, tai siis... Tuli ihan hyvä setti! :)

Ruoka ostosten esittely

Tuli käytyä Jollaksen Alepasta hakemassa ruokatarpeet. Kotoota löytyi jo entuudestaan makaronipaketti joten makaronilaatikko ainekset tuli haettua. Siinä näkyy ekana kuitenkin ruokajuomaksi hankkimani Rainbow Tonic pullo. Sen vieressä näkyy Valio kevytmaito pikkutölkki. Sen vieressä Xtrs Mozzarella paketti ja sen vieressä puolestaan Castelli Parmigiano Reggiano pussi. Lisää juustoa koska koskaan ei ole liikaa juustoa - siinä on Rainbow Mozzarella juusto pussi. Sitten on vielä Kotimainen Sika-nauta jauheliha 700g paketti. Jälkiruoaksi lähti tuo Brunberd Suukko pakkaus. Herkkusetit sanoisinko.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Fast and the Furious tuttu Matt Schulze täyttää tänään 51-vuotta. Simpsonit ääninäyttelijä Yeardley Smith täyttää tänään 59-vuotta. Elokuvista Matchstick Men ja Running Scared tuttu Bruce Altman täyttää tänään 68-vuotta. Sarjasta That '70s Show ja elokuvasta RoboCop tuttu Kutwood Smith täyttää tänään tasavuosia eli 80-vuotta. Sarjasta Dharma & Greg ja elokuvasta The Flintstones in Viva Rock Vegas tuttu Thomas Gibson täyttää tänään 61-vuotta. Elokuvista Face/Off..., Gladiator ja AvP: Alien vs Predator tuttu Tommy Flanagan täyttää tänään 58-vuotta. Saw elokuvista tuttu Shawnee Shmit täyttää tänään 54-vuotta. Elokuvista X-Men: Apocalypse ja The Predator tuttu Olivia Munn täyttää tänään 43-vuotta. Elokuvista The Alamo..., Insidious ja The Conjuring tuttu Patrick Wilson täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Gladiator..., One Hour Photo..., Basic ja Wonder Woman tuttu Connie Nielsen täyttää tänään 58-vuotta. Sitten vielä elokuvista Top Gun..., Mission: Impossible..., Jerry Maguire ja Viimeinen samurai tuttu Tom Cruise täyttää tänään 61-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.