tiistai 5. joulukuuta 2023

Kuin kaksi marjaa

Selasin Google-kuvia Newyorkin Washington Heights kaupunginosasta ja yksi kuva toi mieleeni jotain hieman saman näköistä. Sitten Googletin kuvia Helsingin Arabianrannasta ja löysin kuvan mikä tuli mieleeni siitä Washington Heights kuvasta. On kuvissa jotain pientä yhdennäköisyyttä. Samankaltainen rantaviiva -ja iso viheralue rannassa ennen kuin tulee kaupunkirakentamista. Ja molemmissa kuvissa näkyy keskusta alue kaukana taustalla. Kyllä ehdottomasti hieman kuin kaksi marjaa. 

Päivän jälkiruoka + juoma

Jälkiruoan kimppuun ja se oli se Tupla Winter patukka. Jälkiruokajuomaksi otin tekemääni Candy Cane likööriä. Nätti png-kuva tuli. 

Päivän leffa + poster

Tänään viettäisi itse Walt Disney syntymäpäiviään joten päätin sen kunniaksi pistää Disney-klassiko -Pinocchion ensikatseluun. Siis leffan olen kyllä nähnyt..., mutta pistinkin ensikatseluun ostamani DVD:n.
Siinä vielä elokuvan juliste. Tästä leffasta haluisin kokoelmiini sen Tom Hanksin tähdittämän live-action version. Eipä ole vielä näkynyt leffamyymälöissä.

Joulukalenteri, luukku 5.

Maa on niin
kaunis, joten itse
voi olla vähän
sinne päin.

Päivän ruoka (by Tontsa)

No Pasta Carbonara, ilman juustoa - ja "erikoisella" lisukkeella. Parsakaalin tosiaan lisäsin, olen sen monta kertaa tehnyt "sillä" - blogata vaan en ole tainnut montaa kertaa... Varmaan, kun oltiin/olin tauolla, eipä tätä kovin usein jaksa tehdä. Ei, etteikö tämä olisi pahaa - mutta... Tämä on jotenkin niin tuhtia, jos vielä juuston lisäisi - niin eihän sitä jaksaisi liikkua sängystä pois viikkoon 😵😓😋😁

Tässä ollaan TV:n äärellä 😇 Kuvasta ei (taas?) vaan saa mitään selvää 😖 Pitäisikö vaan hylätä nämä kuvat...

Niin ilman salamaa... Toki, kynttilän valo näkyy paremmin (ilman salamaa...) 😍😎😋😂


Mutta, joo... Erinomainen ruoka oli khyllä =) TOD..!! *SYDÄN* Suosittelen tekemään, varsinkin parsakaalin kera :) :P

Ruoka ostosten esittely (by Tontsa)

Nyt en ole taas(kaan) ajantasalla toisessa blogissa, joten...

Edit. Vihdoin tein esittelyn, 7. Joulukuuta vasta... 😵


Tarkempia tietoja en jaksa "erikseen" tehdä =/ itQ :'( Enkä varmaan tänään niitä tee (edes kännyyn...), joten ne pitää huomenna sitten blogata =X Vähän khyllä "typerää", mutta ei se iso vaiva ole :) No voin mä "pikaisesti", eli spagettia, pekonia ja ruokakermaa. Mitäköhän mahtaa tulla? Niin, ja sitten joku kasvis - höystämään tota, mikä/joka selviää seuraavassa blogauksessa....

Päivän ruoka

Ja siinä se lepää - valmis Tex-mex henkinen pizza. Hyvältä näyttää🤗...😋...

Ruoka ostosten esittely

Vaikka tänään piti olla typyn tavoin laiskottelupäivä niin pitihän sitä kuitenkin raahautua kauppaan hakemaan rruokatarvikkeet illaksi. Kävin Herttoniemen Hertta ostarin K-Supermarketissa mistä lähti mukaan Wewalka Pizza Kit pakkaus - Doritos Nacho Cheese pussi -ja Tamminen Karitsan jauheliha (300g). Ruokajuomaksi lähti tuo Stone Buenaveza Salt & Lime Lager. Sitten vielä jälkiruoaksi lähti tuo Tupla Winter patukka. Tämmönen setti tänään.

Screenshot & Link(s)

Tänään viettävät -ja viettäisi jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat julkisuuden hahmot. Alla👇 linkit.

Special Birthday wish and R.I.P. Walt Disney (1901-1966)

Happy Birthday following actors 

Typyjoulukalenterin 5. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 5. luukku.
Typyllä on tänään laiskottelupäivä ja taidan ottaa hänestä mallia.