torstai 19. joulukuuta 2013

Päivän video

Journey to the West

Huomenna sit EX3 traileri päivän videona..., mutta tänään olisi luvassa jotain aivan muuta -myöskin tosin leffa traileri. -Nimittäin Kung Fu Hustle elokuvan ohjaaja -Stephen Chow'n uutuusleffan -Journey to the West -traileri. -Ite ainakin tykästyin kovasti -ja siksi innostuinkin blogaamaan siitä nytten. -Alla video -olkaa hyvät...
...

The Expendables 3 juttua

Lisää EX3 juttua -nimittäin selostus uusista näyttelijälisäyksistä. -Uusimpia nimiä ovat kuvan herra nimeltä Velizar Binev -ja toinen on Lisbeth Olofsson -jolla ei ole Imdb:ssä profiilikuvaa -ja täten hankala etsiä Googlettamalla kun ei tiedä minkä näköistä Lisbeth Olofssonia pitäisi etsiä. -Kuvahaku tarjosi vasemmalla pikkukuvassa esiintyvää naista sillä nimellä..., mutta en ole hänestä aivan varma -sillä tän Lisbethin pitäisi näytellä elokuvassa Dolph Lundgrenin hahmon tytärtä.-Kuvan naikkonen menisi enemmän Lundgrenin leffavaimosta.

The Expendables 3 teaser trailer tomorrow

F#CK YEAH 8)...:saint:...=)...:)... -huomenna ilmestyy sitten kolmannen The Expendables leffan teaseri traileri -ja huomiseksi luvattiin jotain muutakin upeaa..., mutta se jääkööt ylläriksi se toinen juttu. -Mutta huomenna siis luvassa EX3 teaser traileri päivän videona -ja ylläri -josta sen verran voin paljastaa -että se on päivän makee kuva. -I'm so excited.