sunnuntai 3. helmikuuta 2008

Hyvänyön blogaus

Tiltti kun on niin saattanan tiukka näiden alastonkuvien suhteen, jouduin totakin sensuroimaan tänne sopivaksi |O. -Onneksi on se Bloggeri, minne pääsee ihailemaan sensuroimattomia kuvia. -Eiku sinne vaan.

No tossa mitään sensuroitavaa olis ees ollut, mutta nyt varmuuden vuoks kuitenkin. No, mutta jos tollanen laskeutuis kuun sirpissä mulle toivottelemaan hyvät yöt, niin en kyllä tiedä nukkuisinko sinä yönä. -Yritetään nyt kuitenkin, eli hyvää yötä ja MO!

Ensimmäinen typyäänestyskokeilu on päättynyt!


Nytpä on kulunut noin viikko siitä kun aloitimme typyäänestyskokeilun, joten se on virallisesti päättynyt B)! No more bets ladies and gentlemen... I mean votes :D! Tulokset näkyvät kuvassa, mutta listataaan ne vielä tähän paremmuusjärjestyksessä:

1. (jaettu) sija: 13 äänellä perjantain ja lauantain typyt by Tontsa & Matsku.

3. (jaettu) sija: 8 äänellä tiistain, keskiviikon ja sunnuntain typyt by Tontsa, Matsku & Hulk.

6. (jaettu) sija: 4 äänellä maanantain ja torstain typyt by Hulk

Eli yhteensä 58 ääntä tuli =)! Ja voitto pamahti jaetusti Tontsalle ja Matskulle B), FUCK YEAH =)! Muutenkin tuli yllättävän paljon tasapelejä :P.

Uusi äänestys alkaa kohtapuoliin, joten bet, bet, bet! Eiku siis vote, vote, vote :D!!

Hulk sanoo (Bla bla bla bla bla..) hyvää yötä

Jeps. Eli meitiltä tulossa sitten tänään hyvänyön blogaus. Eka katotaan helmisatama :D loppuun ja sitten tulee. -Tää nyt oli tällänen väliblogaus, jolla on tarkoitus kasata blogauksia tälle päivälle. -Joops. Eiku leffan pariin.
...

Hulk sanoo (Bla bla bla bla bla...) :D...:P... hyvää yötä -kuva

Toinen kuvakisateokseni :o!


No eipä näitä nyt niin vaikea ollutkaan keksiä :P, joten siinähän se taas kuvassa näkyy B). Aihe on taas kyllä vähän "kielletty" :/, mutta nyt sensuroin kirosanat varmuuden vuoks joten eiköhän valvojalle kelpaa :), tai sitten ei :/! Sanomattakin on selvää että aiemmassa blogauksessa kommentissani oleva kuva oli inspiraationa tälle kuvalle :D! Kuvan nimi tällä kertaa on:

"Perhe on pahin"

Enpä olis tätäkään uskonu Akusta saati veljenpojista :x, EHEHEHEHEE :D!

Kuvakisateokseni :P!


Joo siinähän se kuvassa näkyy :P. Aihe on kyllä vähän "kielletty" :/, joten ymmärrän hyvin jos te tai kuvakisan pitäjä ette tota salli, mutta tommonen tarina nyt vaan poksahti päähän jostain käsittämättömästä syystä :D... :P, eikä parempaakaan tuu mieleen :'(... :P... :D! Kuvan nimihän on:

"Golfia ja dopingia"

Enpä olis uskonu Akusta saati veljenpojista tommosta :x, EHEHEHEE :D!

Gameboy Color aiheinen kysymys

Jeps jeps. Otin vanhasta kotoota mukaani Gameboy Colorin, johon sisko ei ollut hipaissut enaa vuosiin -niin olisi siihen liittyen eräs kysymys. -Elikkä mistäs löytyis sellanen liike tai joku, mistä löytyis jotain vanhoja GbC pelejä? Niitä kun olisi kiva keräillä.
...

Gameboy Color kyssäri -kuva

Sunnuntain typy!


Joo tässähän on sitten tän viikon, eli 5 vkon:n ;)... :p... :D, viimeinen typy =)... :'(... :p... :D, eli, ÖÖÖööö :p, no nauttikaa siitä sen mukaan =), FUCK YE..., joopS :p... :D! Joo ilmeisesti (:p... :D) on joku auto taustalla :saint:, eli selvittämään sitä mars MARS *SYDÄN*, kuten sitä parasta eli mitä typystä paljastuu B)...


No v|tut (:p... :D) jostain autoista :|... |O... :x, no noita palleroita hieromaan samantien *SYDÄN*, niin coolin auton pehmusteilla istuimilla tietenkin :saint:, joten ei unohdeta sitä/tota coolia autoakaan =), mutta suurimmaksi osaksi khyllä keskittyen typyyn *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Joo tulikin tässä yks tärkeä tehtävä tiedoks :saint:... :x, no ne/noi pallerot odottavat sitä hierojaansa =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEEeeeee :D!