sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Päivän leffamusa

Ennen kuin löydän toimivan videon Escape Plan leffan virallisesta Soundtrackista -niin sitä ennen saadaan kuulla päivän leffamusiikeissa elokuvan trailerimusiikkia -mikä ei kyllä myöskään ole yhtään huonoa kuunneltavaa. -Tässä video -olkaa hyvät...
...

Escape Plan Story

 Perjantaina tuli sitten käytyä kattomassa koko MatoApina tiimillä Stallonen -ja Schwarzeneggerin tähdittämä Escape Plan -joka oli kyllä aivan TOD LOiSTava elokuva. -Siinä esittelen lippua hullunkiilto silmissäni.
 Vielä halusin tarkentaa mitä leffaa oltiin menossa kattomaan -joten poseerasin leffan julisteen edessä sama hullunkiilto silmissäni.
 Herkkua olin varannut leffaan tälläkertaa ihan kiitettävästi. -Siinä on kahta eri Pollya, Pringlesiä ja jopa ostin tollasen kana-wrappi pakkauksen. -Ja kyytipojaksi lasipullo Cokista. -Kunnon mainosblogi.
 Tontsa ja Matskukin olivat varustautuneet kunnon mässy kasoilla. -Mutta hetkinen -miksi kuva on otettu suoraan edestä...?
 Näin on. -Ei saatu paikkoja vierekkäin -joten minun (Hulk) oli istuttava heidän etummaisella penkkirivillä. -Mutta se ei tuntunut haittaavan ilmeestä päätellen. -Ja jälleen pientä mainostusta siinä samalla.
Nyt olen tässä jo kotona ja varsin iloisen näköisenä siinä myhäilen. -Ja ei ihmekkään -sillä leffailta oli kerrassaan fantastinen. -Olenkin jo suunnitellut meneväni kattomaan leffan uudestaan. -Sen verran hyvä kyllä oli. -Se olikin sen pituinen se. -Hulk kiittää.

THE END!