torstai 24. huhtikuuta 2008

Hyvänyön blogaus "Sleep tight" tohvelien kierrätystä

Toi oheinen kuva on kyllä ollut joskus aikaisemminkin käytössä, joten siksi otsikossa tuo "kierrätystä" pätkä. -Hjojojoops<---(mikähän tossakin niin... -Joops). No nyt meni läppä taas niin väsyneeksi, että eiköhän sitä vaan vetäydytä sitten yöpuulle ja toivoteta hyvää yötä ja MO!

K-18 Miniklip vain Bloggerissa

Joo. Mitäpä tässä selittelemään turhia. Löytyipä somasti sellanen Miniklip, joka on kyllä tänne Tiltin pehmosivustoille aivan liian sopimaton. -Joten Bloggerin puolelle vaan ihailemaan, kiitos.

Tämäkin kyllä menisi päivän typystä, mutta kun tänään päivän kuvakin oli jo K-18 materiaalia, niin miksi ei vielä sitten näin ennen hyvänyön blogausta, joka tulee seuraavaksi -pistetä tällästä K-18 Miniklippiä. -Taatusti tulee ainakin hyvät yöunet.
...

Tässä sama hauskan musiikin säestämänä.

Päivän video =)... :'(... :p... :D!


Joo nytpä on sitten sen "kauhusta kankean" (:p... :D) videon aika =), joka on taas samoilta tekijöiltä kun..., joskus aikasemmin on ollut :saint:, eli ei tule toista videota päivän videoks pari päivää sitten tyypeiltä :'( :'( :'(, ellei ne teee joskus myöhemmin jotain LOiSTavaa videota =), sitä odotellessa *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEeee :D! No mutta :p, Smoshia on siis taas luvassa =), niitten uusinta videota tietenkin B), joka khyllä tuli jo muutama päivä sitten :/... :'(, mutta..., joopS :p... :D! Joo ihan hauska video taas noilta =), paitsi jos vertaa noitten parhaimpiin :/, joita pitäis khyllä tässä blogailla :saint:, mutta..., joopS :p... :D! No mutta :p...

Smosh - Crybaby video :saint:... :p.... :D -linkki!



Taas samoilta tyypeiltä video *SYDÄN*, EI :|, vaan Smoshilta =)... :'(... :p... :D -kuva!


...Smoshia vaan sillä aikaa katellessa kun odottaa eräiltä toisilta tyypeiltä lisää videoita =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEEeeeee :D!

Visa Mastercard noudettavissa pian

Sain tänään jo postissa korttini tunnusluvun, nyt täytyy vain odottaa itse kortin saapumista konttoriin, mistä sen voi sitten noutaa. Siitäkin saan erillisen noutoilmoituksen myöhemmin, eli sitä odottelemaan. -Kohta on kortti jota vingutella New Yorkin reissulla.

Päivän typy(t)

What the Hell :o?? -Jotain Jason Vorhees typyjäkö? -No ainakin tulee K-18 materiaalia kun ne rupee silpomaan ihmisiä :p. -Vai mistä tossa on oikein kyse? Eiku Bloggeriin selvittämään.

No Jason Vorhees naamarit vaan yllä, mutta muutenhan typyt ovat täysin harmittomia tanssijoita vain. -Vai kuinka harmittomia sittenkään kun lasikuvun taakse pistetty tanssimaan. No eipä nyt oikein mene K-18 materiaalista, mutta voishan tonne kuvun sisään mennä ja tehdä K-18 juttuja. -Ja nyt en puhu veren roiskimisesta vaan yhden toisen nesteen ruikkimisesta. -Sellaisen valkoisen. -Joops.

Juttu, joka kalvaa War, INC. leffan julisteessa

Siinä on pätkitetty ja rajattu -ja paintissa töherretty osa War, INC. leffan julistetta, jossa yksi kohta kalvaa minua. -Nimittäin tuo Dan Aykroyd nimi siinä. -Tai lähinnä se kalvaa, että jos herra on kerran mukana leffassa, kuten trailerinkin katsottua huomasin, niin miksikä Dan Aykroydin nimeä ei löydy elokuvan näyttelijätiedoista Imdb:n sivustoilla -saati näyttelijän omista tiedoista ei löydy leffaa tuoreimpien leffojen joukosta. -Kuitenkin aika merkittävässä roolissa jos julisteessa mainitaan.

Neljä saakka koulu

No voi Jeesus Jumalan poika sentään :x...:$...:o...:/...:|.. -koulua pitää jaksaa vielä neljään asti |O. -Ja nyt on vieläpä hyppytunti hitto soikoon. Typyn kyllä säästän kotiin pantavaksi :p...:D -eihän täällä koulussa edes kehtaa, ainakaan mitään K-18 materiaalia :ashamed:...:whistle:.. -Joops, mutta neljään asti |O.